Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL]Artmieda Mu[]Season 9 Ep 2[]500xp 30%[]Stabilny[] ---Zapowiedz---

ArtemidaMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam nadzieję ze nię będzie pay2win i nie będzie dominować bardzo donate, czekam na wiecej informacji pozdrawiam

Brak WebShopu , bedzie jedynie xShop  a wCoiny za Resy , vote , eventy  oraz donate. 

Wiadomo serwer musi z czegos sie utrzymywac a mysle ze taki sposob bedzie najbardziej fer , rzeczy ktore przyjda z donate beda w 100% tak samo dostepne dla zwyklego gracza :)

2748614472756671449386.gif

Opublikowano

mam nadzieję ze nię będzie pay2win i nie będzie dominować bardzo donate, czekam na wiecej informacji pozdrawiam

Brak WebShopu , bedzie jedynie xShop  a wCoiny za Resy , vote , eventy  oraz donate. 

Wiadomo serwer musi z czegos sie utrzymywac a mysle ze taki sposob bedzie najbardziej fer , rzeczy ktore przyjda z donate beda w 100% tak samo dostepne dla zwyklego gracza :)

elegancko wbijam z ekipą wydajesz się odpowiedzialną osobą, mam nadzieje ze długo się utrzyma serwer :) czeekam na pełną publikacje i widzimy sie na serwerze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

elegancko wbijam z ekipą wydajesz się odpowiedzialną osobą, mam nadzieje ze długo się utrzyma serwer :) czeekam na pełną publikacje i widzimy sie na serwerze.

Moja ekipa jak usłyszała że nie ma tu donate, a jest tylko za wcoiny to odechciało im się grać gdzie kolwiek...... ale pewnie część z nich ma zamiar wpaść, jak tylko serwer wystartuje.

Opublikowano

Moja ekipa jak usłyszała że nie ma tu donate, a jest tylko za wcoiny to odechciało im się grać gdzie kolwiek...... ale pewnie część z nich ma zamiar wpaść, jak tylko serwer wystartuje.

Rozumiem was bo tez uwielbiam serwery z bezwzglednym brakiem donate  lecz ciezko by utrzymac serwer. Wybralismy opcje xShopu poniewaz mozna ustawic aby waluta (wC) byla dostepna z wielu zrodel nie tylko po przez donate czy gr jak jest to w przypadku webshopu. Sposobow na uzyskanie wC jest wiele  , oto kila z nich:

+ Reset

+ Glosowanie na www

+ Czas online w grze 

+ BC CC IT 

+ Golden Moby

+ Bossy (Selup,kundun itp)

A tak ze warto spojrzec na to z innej strony , dzieki donate serwer bedzie mogl stac dluzej poniewaz kazdy grosz jest inwestowany w jego rozwój :)

Opublikowano

Zapowiada się pięknie !!! Czekam z niecierpliwością na start jeżeli będzie to odzwierciedlenie Sezonu 6 to już zacieram ręce !!! 

Opublikowano

Trochę mam ciężki wybór. 2 serwery wychodzą w tym samym czasie. Każdy dobry, chodź ten drugi ma podaną jak na dłoni specyfikację, co tutaj brakuję właśnie dokładnych informacji, jak ile % ma mieć pralka, jakie mają być eventy dostępne na serwerze czy też jakie nagrody mają być z poszczególnych eventów. Dobrze by było gdyby były jakieś szczegółowe informacje czym ma serwer się wyróżniać, aby gracza zachęcić. 

Widać, że na kolanie pisana publikacja, ale po tym czasie już coś wiadomo?

Opublikowano

Trochę mam ciężki wybór. 2 serwery wychodzą w tym samym czasie. Każdy dobry, chodź ten drugi ma podaną jak na dłoni specyfikację, co tutaj brakuję właśnie dokładnych informacji, jak ile % ma mieć pralka, jakie mają być eventy dostępne na serwerze czy też jakie nagrody mają być z poszczególnych eventów. Dobrze by było gdyby były jakieś szczegółowe informacje czym ma serwer się wyróżniać, aby gracza zachęcić. 

Widać, że na kolanie pisana publikacja, ale po tym czasie już coś wiadomo?

Maksymalnie do jutra 22 bedzie juz oficialna publikacja : ) 

Opublikowano

Mam rozumieć, że za hajs będą złote klucze z exc itemami? Dla mnie to już jest p2w (zaraz ktoś napisze, że można zdobyć też w grze - spoko, na wog też można zdobyć fo set bez donate, wystarczy upierdzielić jakieś 11 gr xD)

Opublikowano

Mam rozumieć, że za hajs będą złote klucze z exc itemami? Dla mnie to już jest p2w (zaraz ktoś napisze, że można zdobyć też w grze - spoko, na wog też można zdobyć fo set bez donate, wystarczy upierdzielić jakieś 11 gr xD)

W zasadzie mozna by odpwoiedziec jednym slowem .. Nie. 

Kluczy nie zdobedziemy w xShopie ;) 

Jezeli chodzi o itemy to beda boxy +5 w xShopie , no ale sa one jeszcze w grze przeciez po pierwsze , po drugie z xShopu mozna je wziasc za resy,cc,bc,it,vote,online czas,bosy,goldy , po trzecie nie sa to OverPower Items :) 

Tak ze zaparszam serdecznie juz w ten piatek !! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...