Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOTW #67

Soanger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Numer konkursu - SOTW #67
  • Temat - Kosmos
  • Dodatkowe informacje - brak
  • Wymiary - maksymalnie 550x350 (orientacja pozioma lub pionowa)
  • Termin oddawania prac - do 1.10.2016 (12:00)
  • Termin głosowania - do 3.10.2016 (23:59)

Prace wysyłacie na PW do mnie

j

Opublikowano

4,5 i 7 takie sztosyy że o jaaaaaaaaaaaaa

Ale imo 7 najlepiej wypada więc głos oddaję na tę pracę 

Opublikowano

O ja cie kręcę... Raz poziom prac jest równy dnu, raz prace są tak dobre, że ciężko cokolwiek wybrać. 4, 5 i 7 SZTOOOS. Ale siódemka niszczy. Połączenie, pomysł i wykonanie jest boskie. Bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo dobra praca. Głos na 7. ^^

zSCFQrN.png

Opublikowano

Praca numer 4 najbardziej przyjemna pod kątem oka. Praca 7 również sztos, ale bardziej mi podpasowała czwóreczka :P

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jak dla mnie - 7 najlepsza, choć nie powiem, że nr 8 można byłoby użyć w bardzo ciekawy sposób.

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...