Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika - Dobra Oferta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, zacznijmy od tego , że zazwyczaj nie gadam z noname'ami to jednak chciał mi przedstawić "Super oferte" , nie ma pojęcia o podstawowych pojęciach, pierdoli o jakiejś Tibi później zaczął gadać o systemach na dedyku, jak mu mówie o plikach metina, silniku to pierdoli 3 po 3.. Odradzam jaki kolwiek kontakt, strata czasu.

Opublikowano

Nikogo tu nie złapiesz, każdy dobry technik albo jest zajęty.. albo ma swój serwer albo stoi u kreta także na marne twe szukanie. xD

Opublikowano

Nie polecam, zacznijmy od tego , że zazwyczaj nie gadam z noname'ami to jednak chciał mi przedstawić "Super oferte" , nie ma pojęcia o podstawowych pojęciach, pierdoli o jakiejś Tibi później zaczął gadać o systemach na dedyku, jak mu mówie o plikach metina, silniku to pierdoli 3 po 3.. Odradzam jaki kolwiek kontakt, strata czasu.

Pochwal się tym co zaoferowałeś od siebie, chcesz zrobić serwer, bo miałeś jakieś majnkrafty czy tibje to możesz spierdalać.

Naucz się pisać po polsku i wróć.

Nie polecam TIMO ! oszust i krętacz aby było tego mało to jeszcze złodziej....

http://www.mpcforum.pl/topic/1574315-gdzie-jest-teraz-timo/#entry13299581

Na c**j ten link?

Gdyby jeszcze przenosił do jakiegoś tematu z dowodami, a nie do Twojego płaczu to by uszło.

Wylewasz swoje żale, bo nie wyszła Ci próba kradzieży. Tony zakończył z Tobą współpracę i nagle uważasz, że jest oszustem i krętaczem ^^ ^^

Polecam i zachęcam do podjęcia współpracy. Idzie się dogadać co do warunków.

Opublikowano

Ziomuś zobacz co napisałeś w swojej oferce a przypomnij sobie co powiedziałeś 

Zapytałem o wcześniejsze projekty a Ty do mnie ze " majncrafta " robiłeś ..... C**j mnie obchodzi MC czy tibia.

" Z metinem też dam radę " Ty chyba k***a nigdy nie widziałeś plików metina....

Ty " złodziej " Ty tam patrz lepiej ravadora a jak już wymieniamy się linkami - http://www.mpcforum.pl/topic/1555834-sytuacja-na-serwerze-tanavismt2/ tutaj masz coś z dowodami których nie widzę w " moich tematach " + podrobione screeny że niby przelałeś hajsy xdddd 

Opublikowano

Ale ty Timo jesteś śmieszny xD nie polecam cb

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Weź koleś ogarnij dupe, nie będę z Tobą pracował i nie rób mi wiochy i nie przychodź na kanał kiedy gram ze znajomymi frajerze.

Opublikowano

Dobra, wystarczy już tych dyskusji nie na temat. Przenieście sobie te rozmowy na PW. 

Opublikowano

Nie polecam, facet cały czas kręci, okrada ludzi i wgl jakiś przypał z niego -,-

Może rozpisz się podaj dowody, co Ci ukradłem? xdd

Pracowaliśmy kiedyś klapku?

Opublikowano

moim zdaniem $$ powinny być na pierwszy miejscu, szanujesz ludzi masz serwer proste.

dużo osób wystawia oferty nie zachęcając.. ok, wiadomo, że płacić będziesz, ale co z tego skoro taki technik ma nudę w c**j i nie jest zachęcany. 

a tak btw, oferta nie na te forum, tu już nikogo wolnego i normalnego nie ma xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

moim zdaniem $$ powinny być na pierwszy miejscu, szanujesz ludzi masz serwer proste.

dużo osób wystawia oferty nie zachęcając.. ok, wiadomo, że płacić będziesz, ale co z tego skoro taki technik ma nudę w c**j i nie jest zachęcany. 

a tak btw, oferta nie na te forum, tu już nikogo wolnego i normalnego nie ma xD

Niestety, czego bym nie napisał ludzie napiszą swoje. Nikt z wypisanych tutaj ze mna nie współpracował ale oni wiedzą ze kradne itp

Opublikowano

Nie polecam.

Jestem w 100% pewny że pod koniec miesiąca zwinie cały hajs i wyrucha reszte teamu ;)

Znamy się?

Timo - nie polecam :(

Hmm niech zgadnę czemu. Bo nie chciałem zebyś mi robił serwer baranie? Nie potrafisz bazy dobrze ogarnąć, plików, systemów a chcesz tu coś pisać ...

Opublikowano

Nie polecam.

Jestem w 100% pewny że pod koniec miesiąca zwinie cały hajs i wyrucha reszte teamu ;)

Znamy się?

Hmm niech zgadnę czemu. Bo nie chciałem zebyś mi robił serwer baranie? Nie potrafisz bazy dobrze ogarnąć, plików, systemów a chcesz tu coś pisać ...

Niestety, ale tak.

Kiedy przelejesz te 200zł, bo czekam i czekam...

EDIT:

Widzę, że masz już taki rozmach, że nie pamiętasz kogo opierdoliłeś :D

Opublikowano

Nie polecam.

Znamy się?

Niestety, ale tak.

Kiedy przelejesz te 200zł, bo czekam i czekam...

EDIT:

Widzę, że masz już taki rozmach, że nie pamiętasz kogo opierdoliłeś :D

Każdego ojebał, a nikt nie ma na to dowodów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...