Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS-PL.PL | Publiczny, Darmowy oraz Autorski Serwer TS3

Pantoflarzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam Was serdecznie na jeden z najbardziej autorskich serwerów na polskiej scenie TeamSpeak'owej!

Aktualnie, tworzymy unikalne miejsce spotkań dla około 7000 unikalnych użytkowników w naszej bazie danych, którzy odwiedzili nasz serwer przez ostatnie pół roku.

Jednakże z chęci oferowania czegoś unikalnego, zdecydowaliśmy się stworzyć autorskie rozwiązania - proces zaawansowania prac można obserwować poniżej:

Autorskie BOT'y : Wszystkie!

Ostatni Update Strony: 23/10/2016

Strona Aktywna do: Grudnia 2016 roku (wróci po renowacji)

A oto nasza prezentacja:

presentation.jpg

IP Do Skopiowania :

ts-pl.pl

Dodatkowe informacje:

Zmieniliśmy wymagania do otrzymania kanału w Strefie Premium - Kanał ten można otrzymać za darmo już od 15 osób + w Ekipie/Klanie/Gildii!

Kanał VIP oferujemy Klanowi/Gildii która posiada w składzie 8 osób wzwyż!

Do obydwu opcji, dołączamy autorskiego BOT'a który ułatwi nadawanie rang Gildii - działa on w rekordowym tempie, a dodatkowo oferuje opcje personalizacji w postaci wiadomości którą ktoś otrzymuje jak do tego Klanu dołączy!

W sprawie ewentualnej współpracy, zapraszam do wejścia na TS lub do kontaktu przez FanPage na Facebook'u:

https://www.facebook.com/ts3.Pentatron/

Pozdrawiam i do zobaczenia na TS-PL.PL

Pantoflarz

[ROOT] Serwera TS-PL.PL

P.S.

Strona naszego serwera oficjalnie przeszła BETA testy. 

Jesteśmy zadowoleni z ich wyników i jesteśmy w trakcie analizowania waszych uwag, problemów oraz pytań.

Informujemy, że panel wraz ze stroną znikną z naszego serwera na początku grudnia - wtedy przez okres świąteczny strona oraz panel przejdą gruntowną renowację tak, aby powrócić w nowej lepszej formie na początku nowego roku.

//EDIT #2

Usunięcie Informacji o Aktualizacji

//EDIT #3

Zaktualizowanie postu głównego o parę dodatkowych informacji i usunięcie tych nieaktualnych

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie polecam, bardzo przyjemny serwer i miła administracja.

Bardzo ładna prezentacja. Co do serwera to moja ocena jest na + . Strona również na +.

Dziękuję bardzo za te opinie :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Specjalista
Opublikowano

No szczerze mówiąć serwer mnie troche zawiódł.

Wchodzę a tu uptime 4 godziny 

<18:03:31> Nazwa kanału "[cspacer]Uptime : 0dni 4godz 6min" została zmieniona na "[cspacer]Uptime : 0dni 4godz 7min" przez "TS-PL.PL @Pracuś"

plus tak trochę ten wasz panel nie działa. Siedzialem 10 min na serwerze a tam ciągle, że mnie nie ma... Unikalny on też nie jest do końca te ikonki widać prawie na co 2 serwerze i nawet udostępione na mpc się znajdą.

Taki neutralny jest co do tego serwera. Nic nowego

Opublikowano

No szczerze mówiąć serwer mnie troche zawiódł.

Wchodzę a tu uptime 4 godziny 

<18:03:31> Nazwa kanału "[cspacer]Uptime : 0dni 4godz 6min" została zmieniona na "[cspacer]Uptime : 0dni 4godz 7min" przez "TS-PL.PL @Pracuś"

plus tak trochę ten wasz panel nie działa. Siedzialem 10 min na serwerze a tam ciągle, że mnie nie ma... Unikalny on też nie jest do końca te ikonki widać prawie na co 2 serwerze i nawet udostępione na mpc się znajdą.

Taki neutralny jest co do tego serwera. Nic nowego

4 godziny uptime z powodu wgrywania dodatkowych usprawnień backendowych - jeszcze ich nie widać, lecz z czasem się przydadzą - więc korzystając z małego ruchu dzisiaj wczesnym popołudniem, zrobiliśmy to aby jak najmniej ingerować w możliwość korzystania z Serwera TS3.

Jeśli chodzi o Panel, to bardzo mi przykro - następnym razem zgłoś się do mnie a znajdziemy przyczynę (jeśli oczywiście masz ochotę dać nam drugą szansę).

Tak czy siak, dziękuję za opinię i pozdrawiam :)

Opublikowano

Serdecznie polecam! 

Jeden z najlepszy serwerów jak dla mnię + administracja bardzo pomocna ;)

Opublikowano

Odświeżam i zapraszam do zapoznania się z ofertą eventową na najbliższe jesienne weekendy!

Do wglądu tuż pod poczekalnią!

Zapraszamy!

Opublikowano

Jak najbardziej polecam serwer. Autorski panel oraz zaawansowana administracja przyciąga do siebie nowych użytkowników.

Administrację znam dobrze.

Dobry grafik. #hehe

+ Wygląd i estetyka

+ Prezentacja graficzna jak i tekstowa

+ Autorski panel

+ Zaawansowana administracja

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Jak najbardziej polecam serwer. Autorski panel oraz zaawansowana administracja przyciąga do siebie nowych użytkowników.

Administrację znam dobrze.

Dobry grafik. #hehe

+ Wygląd i estetyka

+ Prezentacja graficzna jak i tekstowa

+ Autorski panel

+ Zaawansowana administracja

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy :)

Opublikowano

POLECAM serwer w 100%

Miły właściciel, autorskie boty no i chyba najbardziej podoba mi się panel :)

Dziękuję bardzo, takie komentarze dużo dają :)

Niedługo update i strona i BOT'ów w których wgramy kilka fajnych rzeczy i poprawimy stabilność działania więc mam nadzieję że przypadną Ci również one do gustu :)

Opublikowano

Odświeżam i zapraszam na dzisiejszy event Familiada!

Opublikowano

Siedzę na tym serwerze prawie od początków. Byłam przy większości zmianach, edycjach, poprawach.

Cieszę się, że Właściciel nigdy nie traci wiary w prowadzenie tego serwera chociaż bywało ciężko.

Oprawa graficzna prezentacji i serwera jest wielkim plusem oprócz niektórych ikonek, które zostały przerobione.  :((  :((

Mam przyjemność współpracować z Właścicielem. Jest osobą godną zaufania oraz ma poukładane w głowie. 

Serwer jest bardzo dobrze poukładany, nieliczny serwer gdzie estetyka jest na bardzo wysokim poziomie.

Życzę dalszych sukcesów! Polecam serwer!

Opublikowano

Siedzę na tym serwerze prawie od początków. Byłam przy większości zmianach, edycjach, poprawach.

Cieszę się, że Właściciel nigdy nie traci wiary w prowadzenie tego serwera chociaż bywało ciężko.

Oprawa graficzna prezentacji i serwera jest wielkim plusem oprócz niektórych ikonek, które zostały przerobione.  :((  :((

Mam przyjemność współpracować z Właścicielem. Jest osobą godną zaufania oraz ma poukładane w głowie. 

Serwer jest bardzo dobrze poukładany, nieliczny serwer gdzie estetyka jest na bardzo wysokim poziomie.

Życzę dalszych sukcesów! Polecam serwer!

Bardzo dziękuję za opinię!

Prawda, czasami bywało trudno ale na szczęście narazie mamy to za sobą :)

Co do ikonek, chcieliśmy trzymać ten sam styl według ikonek które udostępniłaś a też nie chcieliśmy wszystkiego od Ciebie brać :)

A propos zmian, dzisiaj w nocy wracamy na polski hosting więc pingi powinne być o wiele niższe i łącza stabilniejsze!

Opublikowano

Prezentacja czytelnie wykonana,administracja ogarnięta więc można polecić :) 

Polecam oraz serdecznie zapraszam 

Dziękujemy bardzo i zapraszamy dzisiaj popołudniu na naszą odświeżoną stronę :)

Opublikowano

Odświeżam i zapraszam!

Wczoraj zmieniliśmy hosting na polski więc niższe pingi są gwarantowane :)

Opublikowano

Odświeżam i zapraszam do zakładania kanałów w naszej zmienionej strefie premium!

Opublikowano

Odświeżam.

Opublikowano

Odświeżam

Opublikowano

Nie ogarniam jak na tym forum są podawane czasy - mieszkam za granicą i nigdy jeszcze jak tu wchodzę nie pokazuje mi go dobrze ani względem mojego ani polskiego czasu, więc przepraszam jeśli lekko za często odświeżam i proszę o info w tej sprawie.

Pozatym, zapraszam już jutro i w niedziele na kolejne eventy na naszym serwerze!

Opublikowano

Refresh.

Opublikowano

Odświeżam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...