Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Automatyczne modyfikowanie elementu po wejściu na stronę

kacperos14

Pytanie

Opublikowano

Cześć,mam pytanie czy jest jakiś skrypt albo wtyczka do chrome która odrazu po wejściu na daną stronę zmienia jakiś znak na inny np:x na y?Wiem że można osiągnąć taki efekt używając opcji "zbadaj element" ale chodzi mi o te samo działanie tylko z automatyczną zmianą przy wchodzeniu na stronę.Z góry dzięki za pomoc.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno da się napisać samemu w JS i odpalić przez Tampermonkey / Greasemonkey, gotowiec też by pewnie się znalazł, ale nie chce mi się szukac za Ciebie.

Pewnie chcesz ocenę na jakomś e-dzienniku podmienić w czym nie zamierzam pomagać :P

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Na pewno da się napisać samemu w JS i odpalić przez Tampermonkey / Greasemonkey, gotowiec też by pewnie się znalazł, ale nie chce mi się szukac za Ciebie.

Pewnie chcesz ocenę na jakomś e-dzienniku podmienić w czym nie zamierzam pomagać :P

Dot. dziennika 

Dziennik można wyłączyć w prostszy sposób :D

1. c:\Windows\System32\drivers\etc
2. Edytujemy plik hosts
3. dodajemy do pliku hosts : 

127.0.0.1       nazwadomenydziennika

@Topic 

Mi się wydaje, że chodzi mu o jakąś grę i ten skrypt będzie miał na celu "scamowanie" ludzi.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Zastosowanie dla developerów

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

https://console.cloud.google.com/cloudshell

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Opublikowano

Co do pytania, trzeba by było pobrać całe źródło i najlepiej za pośrednictwem wyrażeń regularnych konkretne elementy pozmieniać, a później podmienić całe źródło. Tak jak powiedział kolega wyżej, Tampermonkey powinien zdać test. 

= SygnaturA =

Made by... ME. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...