Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z aktualizacją windows 7 64 bit na Windows 10 64 bit.

kokosPW

Pytanie

Opublikowano

Witam !.

Dzisiaj chciałem sobie zainstalować Windows 10 64 bit za pomocą programu MediaCreationTool od firmy Microsoft.

Kiedyś miałem w prawym dolnym rogu w pasku zadań ikonę że mogę zainstalować Windows 10 (uaktualnić z Windowsa 7) , ale oczywiście nie miałem czasu więc zostałem przy 7 , ale teraz gdy już mam czas i chciałem już mieć tą 10 , aby niedługo zagrać sobie w FH3 (Forza Horizon 3) ponieważ nie będzie na Windows 7 (bynajmniej ja o tym nie słyszałem że ma być) to chciałem właśnie sobie tą 10 zainstalować i podczas klikania dalej , gdy już wybrałem w tym oknie ( screen niżej ) wyskoczył mi pewien błąd (też screen niżej) ma ktoś jakieś pomysły ? (Windows 7 64 bit oryginalny) 

10255843262009040177.jpg
06483095589226907015.jpg

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już twój problem co zrobisz i czy ci zależy na tym co jest na dysku. Rób co chcesz. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A pisze gdzieś że trzeba ?  Bo nigdy sie z tym nie spotkałem by trzeba było robić przy instalacji systemu format dysku. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Masz Win7 Enterprise? Przy pomocy menedżera można zaktualizować tylko wersje, które mają aktualizacje do Windows 10 Home, te, które mają do Windows 10 Pro nie zaktualizujesz w ten sposób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...