Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ivern - przyjaciel lasu, skille ujawnione!

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie ta postać jest useless, co z tego, że czyści bardzo szybo całą jungle ale jego obrażenia są denne, a przypominam, że jest to postać full ap oraz jest useless w late.

Opublikowano

rengar + ivern = cry me a river ;-; walnie sobie takiego kszaczora w tf i ulta rengara nie bedzie potrzebna

A sprawdzał ktoś, czy dla Rengara wystarczy krzak, czy trzeba odczekać aż krzak zacznie sprawiać, ze bohater jest niewidoczny?

Opublikowano

Jak dla mnie ta postać trochę nieprzemyślana jest. Może i clear jungli ma z*********e dobry, jak na początkowych poziomach HP traci kolosalne i za dużo w tej jungli nie posiedzisz. To z buffami jest dość interesujące, na pewno zostanie to jakoś znerfione, adc/mid z redem/blue od 5 minuty to zmieni całą grę np. na mistrzostwach/turniejach. No sam nie wiem co o tej postaci sądzić, niby dobra, ciekawa mechanika ale z drugiej strony zrobiona na odwal się.

ezgif-com-effects.gif

Pasjonat
Opublikowano

Według mnie ta postać jest useless, co z tego, że czyści bardzo szybo całą jungle ale jego obrażenia są denne, a przypominam, że jest to postać full ap oraz jest useless w late.

To nie jest carry tylko utility jungler i ma supportować teamowi w late coś jak nautilus/maokai. Może być usefull w late z snarem do którego każdy z teamu może doskoczyć czy tarczą/slowkiem

.

Opublikowano

Instaban jak dla mnie, te mozliwosci counterganku sa przesadzone idziesz na blue/reda przeciwnka PMM + smite i counter jungla zrobiona w doslownie 5 sec

Opublikowano

Instaban jak dla mnie, te mozliwosci counterganku sa przesadzone idziesz na blue/reda przeciwnka PMM + smite i counter jungla zrobiona w doslownie 5 sec

Tak bo już widzę, że z jego tym gównem można counter las robić :) pewnie będzie tak, że po ataku przeciwnika to znika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...