Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ivern - przyjaciel lasu, skille ujawnione!

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne skille, ale nie wiedziałem, że takiego golema będzie mieć fajnego. :v

Opublikowano

Wszystko ladnie wyglada, ale mysle, ze bedzie podobnie jak z Illaoi. Slaby w high elo, to czyszczenie kamp wtf? Pochlania wszystko xD CC takie od dupy, brak dashy. Zalezy jeszcze jaki dmg bedzie miec, bo jesli dmg bedzie porownywalny do Illaoi to taka postac moze byc calkiem strong.

No fajne spelle, ale raczej nie wypuszcza jej niezbalansowanej, chociaz moze miec fajne kompozycje, wiadomo, rengo + krzaki = ap rengo mid for example.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Lubie grass więc kupię tego leśnika.

Nie wiadomo jak się wpasuję w metę, mam nadzieje, że nie skaleczą mu przeliczników.

Po mechanice, aż się boję pierwszych dni na rankedach jak będą go pickować w ciemno ;_;

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wygląda dość intrygująco, mechanika na pewno trudna do opanowania, żeby dobrze stosować krzaki i w w dobrym momencie wołać golema. Kupię jak wyjdzie, czekałem na dobrego i ciekawego junglera. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Aż tak są leniwi żeby zmienić blue golemowi teksture i nic więcej xD najpierw Herold a teraz erka xD ale Champion bardzo fajny, może kupię :D

Pasjonat
Opublikowano

Instaban... Czyszczenie jungli bez straty hp, doskok, tworzenie krzaków.

Umiesz czytać/słuchać? Jego pasywka zabiera hp i manę.

Ogólnie spoko skillset, mieli zrobić utility junglera który supportuje teamowi i chyba im wyszło.

.

Opublikowano

Instaban... Czyszczenie jungli bez straty hp, doskok, tworzenie krzaków.

Tak tylko mogło wyglądać. On na pasywce owszem "czyści" campy, ale wygląda to tak, że on poświęca ileś tam hp i many na to żeby camp zniknął. A na 5 lvlu jak zrobi to na redzie/blue to na ziemie upadnie buff od blue/reda, żeby sojusznik mógł przyjąć.

Generalnie zapowiada się bardzo strategiczny champion. Na pewno Rengar się ucieszy :v A ten doskok to jest jeszcze bardziej op, bo także Twoj sojusznik może wtedy doskakiwać do tego wroga trafionego xD

Opublikowano

Postac z niesamowitym clearem jungli ale nie wydaje mi sie zeby byla jakims op piciem do platyny. Cos jak nunu, na pewno przydatny w teamie ale sam w sobie nie bedzie maszynka do zabijania innych

u1lc.png
Opublikowano

Imo drzewiec, tylko tym razem w lesie. Ciekaw jestem, czy będzie to wyglądało równie dobrze podczas soloq. Póki co musimy czekać jeszcze.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Chociaż moim zdaniem passyw jest przesadzony. :>

Czy ja wiem, bez smite nie zrobisz od razu campy więc jest jako tako podatny na counter jgl. Zobaczymy co z niego wyjdzie bo ganki ma mocne z tego co widać.

Opublikowano

Ciekawa postać, przez 1 patch będzie miała pewnie winratio koło ~46/7% ale jak ktoś się ogra to myślę, że będzie robić robotę.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...