Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas odpalania Metin2.pl

karateka961

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż po odpaleniu metina pojawia sie taki oto komunikat(zdjęcie poniżej).A gdy nacisne na ikonke metina ponownie(koło google chrome na dole) to jest czarny ekran.Bardzo proszę o pomoc.Klient Wom2 działa bez problemu(nie wiem czym jest to spowodowane,nic przy nim nie manipulowałem{tak jak przy m2.pl}.Bardzo proszę o pomoc i przepraszam jeśli umieściłem ten temat nie w tym dziale :/

post-505720-97266_thumb.png

post-505720-97480_thumb.png

Opublikowano

Witam.Otóż po odpaleniu metina pojawia sie taki oto komunikat(zdjęcie poniżej).A gdy nacisne na ikonke metina ponownie(koło google chrome na dole) to jest czarny ekran.Bardzo proszę o pomoc.Klient Wom2 działa bez problemu(nie wiem czym jest to spowodowane,nic przy nim nie manipulowałem{tak jak przy m2.pl}.Bardzo proszę o pomoc i przepraszam jeśli umieściłem ten temat nie w tym dziale :/

ludzie jprdl przeciez ewidętnie widać,ze klient jest niepoprawnie spatchowany.Moze spadki internetu nie wiem

/niereg. sygna

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli chodzi o rozwiązanie problemów ze zgodnością proszę o rozwinięcie,próbowałem różnych opcji a żadna nie działała.A co do spadków internetu to pathowałem przez wifi i przez kabel ethernet i nie pomoglo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...