Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupować e-papierosa jak nigdy nie paliłem?

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@artur0

Jak jesteś pełnoletni to wszystko jest dla ludzi.

ijust to berło króla gimnazjum, wszyscy się z niego smiją, bo każdy małolat z nim lata ale na początek jest całkiem OK, prosty w użyciu, latwy dostęp, wymiana grzałki, tani.

Podstawową zaletą elektornika jest brak tych tysięcy substancji szkoliwych, które posiadają analogi.

Z Ijusta przy liqudzie 3/6 mg nikotyny przy dłuższym buchu poczujesz kręcenie w głowie, bo generuje sporą ilość dymu szczególnie jak nigdy nie paliłeś.

0 jest do zabawy, także możesz spróbować i odstawić w dowolnym momencie :)

Kończ waść, wstydu oszczędź

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@artur0

Jak jesteś pełnoletni to wszystko jest dla ludzi.

ijust to berło króla gimnazjum, wszyscy się z niego smiją, bo każdy małolat z nim lata ale na początek jest całkiem OK, prosty w użyciu, latwy dostęp, wymiana grzałki, tani.

Podstawową zaletą elektornika jest brak tych tysięcy substancji szkoliwych, które posiadają analogi.

Z Ijusta przy liqudzie 3/6 mg nikotyny przy dłuższym buchu poczujesz kręcenie w głowie, bo generuje sporą ilość dymu szczególnie jak nigdy nie paliłeś.

0 jest do zabawy, także możesz spróbować i odstawić w dowolnym momencie :)

Aha , a mam do ciebie pytanie ta 0 która chcę się pobawić , podmuchać , to prawda że się zbiera woda w płucach czy nie ? i czy potem zmniejszy mi się wydolność bo ogolnie trenuje w pilke i dużo cwicze, i niewiem wlasnie czy jakbym wypalil. Bo z nikotyna mnie nie interesuje wogóle

Opublikowano

Nie warto.

Po co Ci to? Sport, nauka, muzyka, pasja, sztuka Ci zamieni tę przyjemność.

Opublikowano

Nie warto.

Po co Ci to? Sport, nauka, muzyka, pasja, sztuka Ci zamieni tę przyjemność.

Palę pól miesiąca i szczerze nudzi mi się to chociaż ciężko mi teraz to odrzucić nawet tą zerówke, postaram się nie myslec o tym.

Opublikowano

Aha , a mam do ciebie pytanie ta 0 która chcę się pobawić , podmuchać , to prawda że się zbiera woda w płucach czy nie ? i czy potem zmniejszy mi się wydolność bo ogolnie trenuje w pilke i dużo cwicze, i niewiem wlasnie czy jakbym wypalil. Bo z nikotyna mnie nie interesuje wogóle

Wątpi, ja raz na jakiś czas pale a trenuje 5x w tygodniu i nie czuje jakiejś zmniejszonej wydajności. 

Większość plotek o efajkach jest troche propagandowa, bo rzad nie zarabia na akcyzach to zawsze coś wymyśla.

W składzie liquidów są niewielkie ilości wody do 10% a czasem nie ma wody prawie wcale także nie.

Po drugie : gdyby było takie coś jak woda w płucach to nawet codzienny prysznic byłby szkodliwy(chodzi o wilgotność powietrza)  ludzie co pracują na basenach w saunach dawno by wąchali kwiatki od dołu :v  ^^ .E-papieros nie robi pary wodnej... E-fajek wytwarza opary glikolu. Równie dobrze w ten sposób można potraktować inhalacje, gdzie faktycznie wdycha się parę wodną...

Kończ waść, wstydu oszczędź

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

moim zdaniem nie opłaca sie w ogóle, szczególnie jak nie jest Ci to potrzebne jako zamiennik dla zwykłych fajek, a sam stwierdziłes, ze nigdy nie paliles 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...