Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Concordia S2

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plagiat goni plagiat w tej Waszej "video prezentacji serwera"   ^^ 

To była nasza zapowiedz S1 w aktualnej chwili jest przygotowana nowa prezentacja i nowy trailer.

na serwer wbije ale czy zwrócicie NM które doładowane były na torreador?

Tak jest NMy będą zwracane, więcej informacji o tym już w dzień wydania prezentacji na dzień przed startem.

Rework reworka? Torreador był reworkiem Concordii, więc co to tu robi? Teriosa wyebali to was. Serwer kotlet 2/10 nie polecam, zwiń hajs i nara

Torreador nie był kompletnym reworkiem Concordii S2 ponieważ pisałem dlaczego nie mogłem wydać Concordii S2 sam a gdy już mogłem z kimś było już za późno na modyfikacje i zmianę nazwy.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

innowacji jest dużo: officjalna prezentacja serwera 23/09/2016.

Aktualnie Trwają Beta testy na których tworzymy wszystkie reklamy i przed zapowiedzi które ruszą w Czwartek/Piątek przed startem.

Opublikowano

Serwer pod is, na miesiac. Padnie szybko jak poprzednie. To nie jest hejt, to jest prawda.

Poki co nie polecam, wykazcie sie, to moze zmienie zdanie.

Pozdrawiam.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Serwer nie pod IS. zobacz ceny w IS. więcej zostało wydane jak zarobione na naszym poprzednim serwerze i mimo to się nie poddaliśmy.

Opublikowano

Czytajać opinie osob na tym forum nie wiem czy smiać się czy płakać.

Moi drodzy w swiecie metin2 nie ma czegoś takiego jak odgrzewany kotlet, są serwery które już startowały i mają teraz reworka ale nadal sa to serwery a nie odgrzewane kotlety z racji tego iż nie można nazwać żadnego serwera odgrzewanym kotletem ponieważ w grze metin2 było już wszystko a dodając co raz nowe rzeczy nie będzie to metin tylko jakaś inna gra stworzona na wzór metin2 co wydaje sie być smieszne.

Jeżeli administracja wstawi coś na serwer co wy nazywacie innowacjami pojawiaja się komentarze "łee było" , "skradzone z innego serwera" itp itd.

Zaś jeżeli administracja nie wstawi nic tylko postawi serwer taki jak z przed 2-3 lat pojawią się komentarze "stare" , "kotlet" , "nic ciekawego". 

Wam już sie nie da po prostu dogodzić i wbijcie sobie do tego łba ze nie bedzie już nowszych serwerów z jeszcze lepszymi innowacjami bo to juz nie będzie metin tylko jak pisalem wyżej coś na podstawie metin2.

Administracji życzę z całego serca pomyślnego startu oraz dobrej i przyjemnej pracy przy tworzeniu oraz administrowaniu serwera Concordia s2, grałem na poprzedniej odsłonie i zagram też na tej. Życze powodzenia.

Opublikowano

Concordia za czasów (Creona? Czy jak on tam miał, nie pamiętam) to był sztos :D Sądzę, że s2 padnie dosyć szybko, prezka nie jest przyciągająca, a po przeczytaniu jej nic ciekawego nie zostało wprowadzone, jak ktoś napisał, podobny to PL'a, większość czasu (z 90%) będzie trzeba spędzić na farmieniu ulepek (symulator farmy). Eh te pamiętne czasy ze zbugowanym żądłem :v

Opublikowano

Concordia za czasów (Creona? Czy jak on tam miał, nie pamiętam) to był sztos :D Sądzę, że s2 padnie dosyć szybko, prezka nie jest przyciągająca, a po przeczytaniu jej nic ciekawego nie zostało wprowadzone, jak ktoś napisał, podobny to PL'a, większość czasu (z 90%) będzie trzeba spędzić na farmieniu ulepek (symulator farmy). Eh te pamiętne czasy ze zbugowanym żądłem :v

Creq jest w administracji czyt. Every.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

S1 nie wypalił pisałem nie raz syf syf syf powiem od razu S2 to syf syf  , aministracja jest kurcze tak tępa że bardziej sie nie da a do tego pliki te same no i kto tu ma raka wy team concordia i twoje przydupasy , plują wam w twarz a wy myślicie że pada co come on ogarnijcie sie i nie róbcie serwerów bo same syfy

Opublikowano

nie mów nam co robić bo ty zapewne nic nie robisz i grzebiesz palcem w nosie a to nie jest droga ;) my mamy jeszcze jakieś pasje do tej gry i chcemy je przywrócić i jest dużo osób która także szukają akurat takiego serwera, to że tobie się nie podoba nie znaczy że innym.

Co do liczby graczy online zaczynam coraz bardziej sie ciekawić, dużo graczy z Torreadora wraca którzy nawet powiedzieli że więcej tam nie wejdą, oraz jest sporo nowych założonych kont, a reklam jeszcze nie ma dopiero od piątku rana będą się pojawiać.

Już jutro officjalna prezentacja, spodoba się wam!

Opublikowano

nie mów nam co robić bo ty zapewne nic nie robisz i grzebiesz palcem w nosie a to nie jest droga ;) my mamy jeszcze jakieś pasje do tej gry i chcemy je przywrócić i jest dużo osób która także szukają akurat takiego serwera, to że tobie się nie podoba nie znaczy że innym.

Co do liczby graczy online zaczynam coraz bardziej sie ciekawić, dużo graczy z Torreadora wraca którzy nawet powiedzieli że więcej tam nie wejdą, oraz jest sporo nowych założonych kont, a reklam jeszcze nie ma dopiero od piątku rana będą się pojawiać.

Pasje bo tym mnie rozwaliłeś , tak pasje to wy macie to wydojenia ludzi z kasy UWAGA !!! kto chce stracić kase oraz czas w własnego życia to zapraszam na ten serwer świetnie was wydoi i zniszczy

Ps. A co do samego serwera już to wasz kolejny serwer z takiej seri co chwile ktoś na was ciśnie , nie można zrobić coś raz a porządnie tylko wypuszczają takie kopie za kopią .  Sam serwer jak by noramalnie z czystych terenzo xD

Opublikowano

Pasje bo tym mnie rozwaliłeś , tak pasje to wy macie to wydojenia ludzi z kasy UWAGA !!! kto chce stracić kase oraz czas w własnego życia to zapraszam na ten serwer świetnie was wydoi i zniszczy

Ps. A co do samego serwera już to wasz kolejny serwer z takiej seri co chwile ktoś na was ciśnie , nie można zrobić coś raz a porządnie tylko wypuszczają takie kopie za kopią .  Sam serwer jak by noramalnie z czystych terenzo xD

Oddaja SM z poprzedniego serwera, i piszesz, że doją kase z ludzi? Fajne masz zycie

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Jak oni ku**a powinni mieć zakaz prezentacji do kosza z tym gównem, taki serwerek się w tydzień robi no ku**a gotowe pliki concordii i mały edit... wypie**alac stąd xD Tym o to projektem jeszcze bardziej obniżacie zresztą już bardzo niski poziom tego forum. Każdemu odradzam!

Opublikowano

Ten serwer już startował kilka jak nie kilkanaście razy, przypadkiem nie powinno to mieć prawa to publikacji ? nawet nie ma dopiski REWORK xD 

MPC team Wake up ... 

xD 

Opublikowano

Proszę was który to już raz? Nie jest to tylko kwestia zasad i regulaminu ale też godności, nie chcemy trzymać tutaj reworków reworku etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...