Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Concordia S2

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daje max miesiąc serwerowi, po czym wyjdzie s3.

Sory, ale team to porażka, co zreszta wszyscy więdzą po tym ich torreadorze.

Co tu dużo mówić, prawdziwa concordia nie wróci, na pewno nie zagwarantują jej wam te osoby, które ją tutaj prezentują...

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

concordia s2 hqahahahahahahha padam :D nie polecam  serwer padnie po miesiącu tak jak torreador szkoda mi everego bo wykłada kase na to ,a paradise jest idiotą i nie ogarnie serwera oraz dodatkowej reklamy.

A i dlaczego concordia s2? przecież ten serwer jest tylko w 10% podobny do starej concordi ...

Opublikowano

Concordia s1 - 2k13

Torreador - 2 miesiące temu

Concordia s2 - teraz, tylko dlatego, że Malygos został przepuszczony bo dopisali s2 do nazwy :D

Nic do serwera nie mam, tak samo jak i do założyciela, bo lepiej by były jakieś inne serwery, niż brak serwerów na polskiej scenie.

Tylko wypadałoby się zajmować serwerem jak to robi Jaraj, miał praktycznie zero graczy, a dalej się zajmował serwerem i aktualizacjami a się to opłaciło.

Więc, jeśli tutaj nie będzie jak na torreadorze, czyli nie zamknięcie i nie wystartujecie za miesiąc kolejnego serwera s3, to będzie dobrze i życzę powodzenia i wielu graczy :)

Opublikowano

Dac szanse. Moze wypali. Jak bedziecie tacy zawistni to kiedys sie wszystko przeciw wam zwroci w zyciu, niestety ale karma wraca. Ja zycze powodzonka i 1000 graczy.

Opublikowano

Moja opinia o serwerze...

Cześć,

Byłem na Concordii S1: GM, SGM, HGM jak kto woli i mnie pamięta. Współpracowałem z Every'm/Creq przez dobrych kilka lat, zaczynając od serwera X-World kończąc na Concordii. Moja opinia co do tego zespołu jest na prawdę słaba. Concordia była dobrym serwerem hard z dużą popularnością wśród graczy. Wszystko było ok przez około 6-8 miesięcy gdy serwerem opiekował się jeszcze Creq i spółka. Później było już tylko gorzej, bugi zniszczyły ten serwer. A Team zamiast temu zaradzić nie zrobił nic bo nie było komu tych bugów naprawić. Serwer opustoszał do tego stopnia że w ciągu dnia nie był na nim zupełnie nikogo. Sam nic nie mogłem zrobić gdyż jako zwykły GM nie miałem praktycznie żadnych praw do czegokolwiek. Dopiero po jakimś czasie wraz z [GA]Perm'em próbowaliśmy odbudować serwer. Reklama na YT i facebooku przyniosła minimalne efekty i z zera graczy przybywało z dnia na dzień. Po około miesiącu aktywnego reklamowania serwera na facebooku, było ponad setka graczy, a po kolejnym miesiącu liczba ta osiągała nawet 200 osób online.

Dokonaliśmy niemożliwego, odbudowa serwera w jakimś stopniu się udała. Tylko i wyłącznie poprzez upór i zaangażowanie niektórych osób. Serwer padł jednak poprzez bug po którym zniknęły wszystkie itemy graczy- był to masowy bug na wielu serwerach metin2.

Kto grał na S1 Concordii pamięta doskonale jakie jaja się tam odwalały, Brak aktualizacji, brak zainteresowania grą, bugi, nie dotrzymywanie danego słowa. Mógłbym tak wymieniać przez dobrych kilka godzin. 

Ja osobiście nie zawitam już na serwerze tej ekipy. Ze względu na podejście reszty tego zespołu do projektów jakie "tworzą".

Mimo iż Paradise posiada spore umiejętności związane z tą grą, to całość nie potrafi moim zdaniem zadbać o całość. Takie jest moje zdanie.

W dodatku ten kotlet : Torreador który stał lekko ponad miesiąc obniżył wartość i wiarygodność w powodzenie Concordii S2.

Nie hejtuję tego serwera, lecz wyrażam swoją opinię o twórcach tego projektu. Gracze którzy grali na S1 zapewne pamiętają jak było.

Wybór grania na nowym serwerze pozostawiam graczom.

Jak dla mnie : naciągany neutral - chyba że team na prawdę zmieni podejście do tego serwera.

Dziękuję za uwagę : 

Nathan

Opublikowano

Moja opinia o serwerze...

Cześć,

Byłem na Concordii S1: GM, SGM, HGM jak kto woli i mnie pamięta. Współpracowałem z Every'm/Creq przez dobrych kilka lat, zaczynając od serwera X-World kończąc na Concordii. Moja opinia co do tego zespołu jest na prawdę słaba. Concordia była dobrym serwerem hard z dużą popularnością wśród graczy. Wszystko było ok przez około 6-8 miesięcy gdy serwerem opiekował się jeszcze Creq i spółka. Później było już tylko gorzej, bugi zniszczyły ten serwer. A Team zamiast temu zaradzić nie zrobił nic bo nie było komu tych bugów naprawić. Serwer opustoszał do tego stopnia że w ciągu dnia nie był na nim zupełnie nikogo. Sam nic nie mogłem zrobić gdyż jako zwykły GM nie miałem praktycznie żadnych praw do czegokolwiek. Dopiero po jakimś czasie wraz z [GA]Perm'em próbowaliśmy odbudować serwer. Reklama na YT i facebooku przyniosła minimalne efekty i z zera graczy przybywało z dnia na dzień. Po około miesiącu aktywnego reklamowania serwera na facebooku, było ponad setka graczy, a po kolejnym miesiącu liczba ta osiągała nawet 200 osób online.

Paradise: No to Gratulację ;)

Dokonaliśmy niemożliwego, odbudowa serwera w jakimś stopniu się udała. Tylko i wyłącznie poprzez upór i zaangażowanie niektórych osób. Serwer padł jednak poprzez bug po którym zniknęły wszystkie itemy graczy- był to masowy bug na wielu serwerach metin2.

Paradise: Dla mnie to było 2 dni zanim się tego pozbyłem jak i innego bugu który dodawał NP Handlarkę Różnościami do Gildii przez co wywalało Channel

Kto grał na S1 Concordii pamięta doskonale jakie jaja się tam odwalały, Brak aktualizacji, brak zainteresowania grą, bugi, nie dotrzymywanie danego słowa. Mógłbym tak wymieniać przez dobrych kilka godzin. 

Ja osobiście nie zawitam już na serwerze tej ekipy. Ze względu na podejście reszty tego zespołu do projektów jakie "tworzą".

Mimo iż Paradise posiada spore umiejętności związane z tą grą, to całość nie potrafi moim zdaniem zadbać o całość. Takie jest moje zdanie.

W dodatku ten kotlet : Torreador który stał lekko ponad miesiąc obniżył wartość i wiarygodność w powodzenie Concordii S2.

Paradise: Aktualizacje są akurat moją mocną stroną bo zawsze jak kończę update, biorę się od razu za zabawę z kolejnym.

Nie hejtuję tego serwera, lecz wyrażam swoją opinię o twórcach tego projektu. Gracze którzy grali na S1 zapewne pamiętają jak było.

Wybór grania na nowym serwerze pozostawiam graczom.

Paradise: Dzięki za miłe słowa.

Jak dla mnie : naciągany neutral - chyba że team na prawdę zmieni podejście do tego serwera.

Paradise: Moje podejście zawsze będzie dobre póki postanawiam jeszcze robić coś w tej dziedzinie.

Dziękuję za uwagę : 

Nathan

Paradise: Pozdrawiam

Opublikowano

Widzę, że jeszcze nie nauczyliście się, że tego samego żartu się nie powtarza dwa razy.

Nie polecam, torreador nie wytrzymał za długo i teraz też tak będzie.

Opublikowano

Widzę, że jeszcze nie nauczyliście się, że tego samego żartu się nie powtarza dwa razy.

Nie polecam, torreador nie wytrzymał za długo i teraz też tak będzie.

To nie żart a to że to tak traktujesz to musisz mieć dobre poczucie humoru, chyba za dobre, chętnie się napije z tobą! :)

Torreador nie wytrzymał? Torreador wytrzymał... to my nie wytrzymaliśmy aby zrobić dla was coś nowego, to była powiększy decyzja graczy aby zrobić reaktywacje serwera w takim stylu, tyle że my dopiero po tygodniu przemyśleliśmy sprawę.

Torreador już na samym początku miał mieć nazwę Concordia S2 ale może dobrze że tak nie było, a mianowicie chodzi o to że nie miałem robić tego serwera z Everym tylko z inną administracją, czekałem bardzo długo na odpowiedz od Everego bo to z nim chciałem współpracować lecz niestety z Everym dopiero dopiąłem kontaktu na 1-2 dni przed startem i było już za późno na zmianę nazwy. a ogółem chodzi o to że bez everego nie mogłem nadać serwerowi nazwy Concordia S2, Teraz mamy okazję to zrobić i z bardziej dopracowanym serwerem i ekipą.

Co do liczby graczy online aktualnie się nie martwię chociaż nie chcę przewidywać liczby online, jak to się mówi nie planuj nic bo coś plany lubią się przekręcać, dostałem dziś dużo fajnych ssów oraz rozmawiałem na TS3 z graczami i są zadowoleni naszą decyzją, dużo starych graczy myśli o wróceniu na serwer, a więc mam nadzieje że nie zabraknie i reszty.

Cała reklama ruszy na chwile przed startem serwera, i jest już ugadana i zamówiona.

Pozdrawiam

Paradise

Opublikowano

xDDDD jak zobaczyłem w zapowiedziach "concordia s2" to się roześmiałem xD. Co torreador padł i hajs się już skonczył? nie widze tu nic innego jak pliki torreadora... Powinni to jak najszybciej usunąć z mpc.

UN4J0mP.png

Opublikowano

Jestem pod pelnym wrazeniem i podziwiam ten serw co 5min nie mogac od niego oczu oderwac .Po prostu cos wspanialego czego nie da sie opisac . Juz odliczam sekundy do startu i ajak tystartuje to odrazu gram expie dropie i w isa laduje

ZZZ

Opublikowano

Co to wgl jest?

Co ma zachęcić graczy?

Ja tu widzę 90% globala i chujową prezke od was :) Nawet sie z tą prezentacją nie postaraliście wszystko wklejone na odpierdol...

Syf.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Hajsik się skończył i trzeba znów coś zakosić?

Więcej pieniędzy zostało wpakowane w utrzymanie serwera i reklamy jak zostało zarobione :L więc raczej się nie skończył... zależy nam bardziej na dobrym serwerze na lata jak na pieniądzach, to nasza pasja z dzieciństwa i z everym współpracujemy już od lat.

Co to wgl jest?

Co ma zachęcić graczy?

Ja tu widzę 90% globala i chujową prezke od was :) Nawet sie z tą prezentacją nie postaraliście wszystko wklejone na odpierdol...

Syf.

To idz na easy gdzie ten syf widać bynajmniej, to jest zapowiedz, prezentacja bedzie nowa.

Opublikowano

#Edit: Przepraszam za double posta myślałem że się połączy -> jeśli można to proszę o połączenie go z poprzednim.

Kilka ciekawostek między S1 a S2 tak aby uniknąć zbędnych pytań :D

-Na pierwsze 3-4 dni istnienia serwera zostaje wprowadzony drop Zagadkowych Szkatułek z których możemy zdobyć niektóre przedmioty z Item-Shopu.
-Zminimalizowany Drop zbędnych przedmiotów do minimum.
-Zdobywane doświadczenie będzie 1.5x zamiast 2.0x.
-Medal Bohatera będzie dodawał tylko 25% Szans na Zdobycie Doświadczenia zamiast 50%.
-Pancerze na 95 Poziom będą posiadały +0-+9 oraz unikatowe bonusy. ( Pancerz +0 na 95 Poz. - Pancerz +9 na 99 Poz. )
-Bronie na 95 Poziom będą posiadały +0-+9. ( Broń +0 na 95 Poz. - Broń +9 na 99 Poz. )
-Zbroje Hwang otrzymają tylko 4 osoby na serwerze a będzie to pierwszy Wojownik, pierwszy Ninja, pierwszy Sura i pierwszy Szaman z 99 Poziomem.
-Wprowadzone pewnie zmiany związane z Pudełkami Ksiąg Umiejętności tak aby posiadały wartość na rynku.
-Wprowadzone pewnie zmiany związane z Sakiewkami Kamieni Dusz +0-4 tak aby podnieść ich wartość na rynku.
-System Zapisywania Passów.
-Nowe Ekrany Logowania.
-Zwierzak Prosiątko będzie teraz dostępny jako Lodowy Phoenix.
-Nowe Misje.
-Torreadyczna Szkatułka będzie zdobywana teraz jako Skrzynia Husarian.
-Zmodyfikowane Pytania do Konkursu OX.
-Zmodyfikowany drop z Porońcy.
-Zmodyfikowane niektóre nagrody w grze zdobywane np z misji.

To tylko kilka ciekawostek - Na serwerze będą jeszcze nowości które wszystkie zobaczycie w prezentacji.

Posiadamy już Wyżynę Mistrzów teraz pora i na Wyżyna Bogów która będzie dostępna od 95 Poziomu w zapowiedzi jest podana jako Huatama Hills lecz postanowiliśmy chwilę dłużej spędzić czasu przy nazwie i całym projekcie którym ta mapa będzie i trochę plany się pozmieniały. Więcej informacji już w oficjalnej prezentacji serwera 23/09/2016.

Pozdrawiam

Opublikowano

Plagiat goni plagiat w tej Waszej "video prezentacji serwera"   ^^ 

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Rework reworka? Torreador był reworkiem Concordii, więc co to tu robi? Teriosa wyebali to was. Serwer kotlet 2/10 nie polecam, zwiń hajs i nara

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...