Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Concordia S2

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm fajnie że będzie jakiś fajny i nowy serwer hard . Z prezentacji serwer wydaje mi sie ze serwer będzie mega fajny i czekam na START !!

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Polecam jedyny klasyczny hard w swoim rodzaju, wpadne na serwer i może znów wlece w topke :p

Przy 50 graczach nie bedzie to duże osiągnięcie.

A skąd wiesz ile będzie graczy, jak jeszcze serwer nie wystartował ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Polecam jedyny klasyczny hard w swoim rodzaju, wpadne na serwer i może znów wlece w topke :p

Uwierz na słowo, ze startował i to nie raz.

Srij9JT.png

Opublikowano

No ja myślę, że zawsze można dać jeszcze raz szanse i może tym razem tak nie będzie no.

Opublikowano

Wy wogóle zmieniliście coś w stosunku do Torreadora ? Bo to prawie identyczna prezentacja xD

Tak, po pobraniu klienta można zauważyć troche więcej rzeczy.

Startował raz, i mieliśmy sporo graczy na starcie pózniej było trochę problemów ale więcej się nie powtórzą ;) teraz startujemy w lepszej odsłonie i na pełnej pompie.

Rework reworka concordii. Wydaje mi sie ze do zamkniecia.

Może nie? :D

Pozdrawiam

Opublikowano

Misje są te same jak na PL'u czy autorskie ;)?

Misje Autorskie ale są i takie jak na metin2.pl tyle że pisane także przez autora, nie ufam questom z internetu mimo że trafiają się takie które działają.

Opublikowano

Odgrzewany kotlet grałem na 1 wersji i ona już nigdy nie wróci więc ja osobiście i to moje zdanie serwera nie polecam 

są reworki które jednak żyją lepiej od poprzedników ;p i nie wiem czemu to kotletem nazywasz, brechta :D

Opublikowano

Pisząc "odgrzewany kotlet" itp. sprawiacie wrażenie, że tak naprawdę nic o serwerze nie wiecie. Chciałbym zauważyć, że jest do dopiero zapowiedź, więc wiele rzeczy można dodać/zmienić tak? Jeszcze do tego będzie beta, która pokaże jaki jest serwer. Pozdrawiam.

Opublikowano

Odgrzewany kotlet grałem na 1 wersji i ona już nigdy nie wróci więc ja osobiście i to moje zdanie serwera nie polecam 

są reworki które jednak żyją lepiej od poprzedników ;p i nie wiem czemu to kotletem nazywasz, brechta :D

ale z tego co ludzie piszą to jest rework reworka ; D

Komputer: z NASA.

Opublikowano

ale z tego co ludzie piszą to jest rework reworka ; D

są i ludzie którzy wypuszczali więcej podobnych serwerów ;) a tutaj o kotletach mowa, kotleta to może i bym zjadł :) nazywajmy rzeczy po imieniu.

1 Odsłona także była moim dziełem a więc możecie zrobić że i druga także będzie bo Torreador to może był niepełną odsłoną Concordii ale coś pomiędzy.

Opublikowano

Nikt nie zagra bo gracze sa znudzeni juz klasycznymi hardami ;]

No zobaczymy :) ja sam wole Klasyczny Hard od Mediuma czy Easy... za szybko wbijamy poziomy i to tym jesteśmy tak naprawdę znudzeni po pózniej w topce już nie mamy co robić.

Opublikowano

Proszę nie piszcie kotlet bo kojarzy mi się to tylko i wyłącznie z tym niedowartościowatym jebanym srabalem.

Co do concordi to s1 byla spoko i stala troche nawet przy znikomej liczbie graczy.

/Ares z s1

Opublikowano

Nikt nie zagra bo gracze sa znudzeni juz klasycznymi hardami ;]

Akurat harda dawno nie widziałem, a teraz praktycznie są zapowiedzi serwerów easy, easy/medium lub medium, a hard'a nie widziałem jakoś zbytnio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...