Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi?

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dziś wbijając na lola, zagrałem pierwszy mecz, na początku było wszystko ok, ale po jakiś 20 minutach ? Zaczęły się dziwne lagi, na pingu 40, fps 80-100, o co chodzi ? Zrobiłem przerwę kilku godzin, wbijam ponownie i było to samo, próba ponownego połączenia, opóźnione animacje skilli, wszystko jak na pingu +150 albo i więcej, kumpel na tym samym internecie ma to samo, ale czy jest to od naszego łącza ?Czy ktoś ma podobne problemu, proszę o pomoc 

Opublikowano

nwm o co chodzi ale mniej wiecej od 17 na EUW sa tak jakby lagi.. ping 60 0% pakietów a scina jak uj xD Myslalem ze to moja wina ale jak widac rito znowu ma problemy z serwerami :/

8kHod.png

Opublikowano

U mnie postacie się doslownie teleportuja, dlatego nie gram aktualnie w lige. Na obu serwerach tak mam, wyglada to jak packet lossy, ale internet chodzi normalnie. Nie wiem w czym problem, mam nadzieje, ze to u riotu

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

U mnie postacie się doslownie teleportuja, dlatego nie gram aktualnie w lige. Na obu serwerach tak mam, wyglada to jak packet lossy, ale internet chodzi normalnie. Nie wiem w czym problem, mam nadzieje, ze to u riotu

mam to samo wiec ewidentnie wina RIOTu ;) Oby to szybko naprawili bo mi boosty sie marnuja xD

8kHod.png

Opublikowano

ja to teraz czekam aż mnie połączy do gry

Ja rowniez sie nie moge polaczyc, nie wierze w to xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja na EUW nie mam wlasnie zadnych lagow, zagralem z 5gierek i wszystko bylo cacy. Potem wszedlem na EUNE i nagle ping zaczal mi skakac od 90 do 120/130, czasami nawet troche wiecej. 

Opublikowano

To samo, w lobby 3 raz dzisiaj nie mogłem champa wybrać, w gierce przez pół dnia miałem opóźnienia, przeciwnicy się teleportowali a animacje skilli pojawiały się z 2s opóźnieniem. Myślałem, że to wina neta, ale sprawdzałem ping, packet loss i wszystko w normie. Niby od 2h nie lagowało,a teraz znowu w lobby champa wybrać nie mogłem.

Opublikowano

Przed chwilą grałem, nie miałem żadnych dropów itd. Internet z playa, ping 60.

Opublikowano

Do tej pory obyło mi się bez żadnych problemów z połączeniem. Miałem jakąś tam kolejkę do logowania, ale 16 osób, co to jest w porównaniu do częstych 20k.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Tak się składa, że takie problemy posiadają tylko Polacy. W każdej grze skarży się tylko ktoś kto gra w Polsce, inne narodowości grają sobie spokojnie bez żadnego laga ;))) coś musi być na rzeczy

Opublikowano

Już od 4 gierek mam te lagi, pakietów nie tracę ping 50 (Internet Play) fps'y 100-150 i nie można grać :/ Rito plz

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Już od 4 gierek mam te lagi, pakietów nie tracę ping 50 (Internet Play) fps'y 100-150 i nie można grać :/ Rito plz

Internet Play i tu jest chyba pies pogrzebany ;)

Jakie macie internety panowie z lagami?

Ja mam LTE Plus :) i lagi sa

8kHod.png

Opublikowano

Internet Play i tu jest chyba pies pogrzebany ;)

Jakie macie internety panowie z lagami?

Ja mam LTE Plus :) i lagi sa

To samo.

Opublikowano

Panowie to nie zależy od internetu, ping jest ciągle 40 ms a lagi są, grałem przed chwilą gierkę 20 minut było dobrze a potem znoowu laaagi ..

Opublikowano

Panowie to nie zależy od internetu, ping jest ciągle 40 ms a lagi są, grałem przed chwilą gierkę 20 minut było dobrze a potem znoowu laaagi ..

i nagle tysiącom ludzi w całej polsce zjebał się internet? wątpie. Napisałem ticket do Riotu po angielsku to może coś tam zgłoszą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...