Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogarnia ktoś BBota?

Dzonzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byście się wstydzili robić takie poradniki....

Chodzi mi o killera, a mianowicie jak jest 1 mob to bije z exori visa, jak jest 2 i więcej to z runy thunder. Próbowałem na różne sposoby i średnio. O ile z visa bił, to nie bił z runy. Nie mam pojęcia jak to ustawić. Jest tam tego dziadostwa za wiele, a wystarczyło zrobić tak jak w xeno gdzie za pierwszym razem wiedzilem co i jak.

Opublikowano

ja ogarniam ale ten bot jest żałosny i nie warty uwagi, zero funkcji. Jedyne do czego sie nadaje to do expienia na trollach w thais.

Opublikowano

jak zero funkcji jak ma wiecej niż xenobot?

a robienie waypointow to bajka. Jednie mnie spellcaster wkurza bo ciężki do ogarnięcia. 

Opublikowano

jak zero funkcji jak ma wiecej niż xenobot?

a robienie waypointow to bajka. Jednie mnie spellcaster wkurza bo ciężki do ogarnięcia. 

może i tworzenie wpt to bajka, ale ja na BBocie już dostałem 3 bany.. w tym 2 konta z paccem. Xenobot boce massowo żadnego bana. 

Lenovo Y50-70 | I7 -7420HQ | GTX 960 | 8GB | 512SSD 

Potrzebujesz Grafika ? Pisz na priv :) 

Opublikowano

w takim razie nie wiem od czego jest to zależne że inni używają bbota i nic , a inni dostają masowo bana :D 

Lenovo Y50-70 | I7 -7420HQ | GTX 960 | 8GB | 512SSD 

Potrzebujesz Grafika ? Pisz na priv :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...