Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź nowego championa! Ivern - przyjaciel lasu

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to słodkieeee <3

Jak będzie miał takie psiaczki w grze, to biorę go w ciemno :v Mam wrażenie, że pamiętam podobną postać z Doty 2. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

to nie maokai to ten ziomek co coś gada jak zginą mobki w jungli :)

Opublikowano

w pewnym momencie ten drzewko koleś respi (?) coś takiego jak W barda

przypadek?

to pewnie adc który będzie miał coś związanego z bardem (easteregg?) lub support

ale bardziej support bo drzewo adc?

Opublikowano

Junglerem to on nie zostanie, broni mobków w jungli. Ja obstawiam na supporta :D

A może właśnie taki paradoks junglera? Byłoby to ciekawe, ale osobiście stawiam, że będzie on top lanerem.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

to kuzyn/brat/uj wie kto maokaia, wkurzył sie bo ludzie sie pytają co znaczy cheese na forum i postanowil dolaczyc do league zeby te osoby zabic/wkurzac, kappa.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Ciekawa postać, może mieć fajną mechanikę, jakieś stuny podbicia, na moje to support.

Dodatkowo z tego co widzę w moderacji lola są jacyś zniewieściali 12to letni chłopcy którym się pieski podobają :3

Ale to słodkieeee <3

Jak będzie miał takie psiaczki w grze, to biorę go w ciemno :v Mam wrażenie, że pamiętam podobną postać z Doty 2. 

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

To juz wiemy kto do nas gada w lesie, zgaduje, ze kolejny tank. Najprowdopodobniej support, w koncu dawno nie bylo typowego supporta ( ostatnio bard, nie licze tahma ) Jako iz nie lubie nowych postaci to nie zagram, ale mam nadzieje, ze nie bedzie jakis overpowered

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o zapowiedź to jest imponująca. Jak na moje to będzie to właśnie support, biorąc pod uwagę fakt, że chronił te wilki przed tym typem. Postać wydaje się być interesująca, więc czekam, aż ją wprowadzą :>

Opublikowano

Dla mnie to będzie insta buy, tak epiciej postaci nie widziałem :P

???????

nie widziałeś ani jednego skilla a już wiesz, że postać jest 'epicka'

nie gra się wyglądem 

Opublikowano

Dla mnie to będzie insta buy, tak epiciej postaci nie widziałem :P

???????

nie widziałeś ani jednego skilla a już wiesz, że postać jest 'epicka'

nie gra się wyglądem 

Z filmiku można dowiedzieć się trochę o umiejętnościach tej postaci. Dla niektórych liczy się sama postać, a nie czy jest ona "OP".

Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie on dostępny na PBE ?

Obstawiam że do 3 dni dadzą ujawnienie champa(gdy jest ujawnienie champa, trafia on na pbe), a za 2-3 tygodnie bedzie nowy patch z champem

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...