Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]usunięcie dwóch rzeczy

MPCpiotr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moją propozycją jest usuniecie dwóch rzeczy ze strony głównej forum, a mianowicie:

-Top 10 reputacji użytkowników

-Użytkownicy najdłużej online 

Dlaczego ? Ponieważ nic się tam nie zmienia, może raz na ruski rok. Zwyczajna nudna tabela, na którą znudziło mi się patrzeć.

Można je też czymś zastąpić.. Ale moja propozycja to usuniecie ich ;)

Opublikowano

To moze pol forum od razu usunac, przeciez mozesz to schowac, co Ci przeszkadza, imo powinnismy widziec tam swoja pozycje tylko w rankingu, tego brakuje i tyle. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Zmienić top 10 reputacji i online zawsze na top 10 ostatniego miesiąca. Tabelka będzie się zmieniać, a ludzie będą mieli motywację, żeby tam wbić.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Zmienić top 10 reputacji i online zawsze na top 10 ostatniego miesiąca. Tabelka będzie się zmieniać, a ludzie będą mieli motywację, żeby tam wbić.

Jeżeli już coś zmieniać to ten pomysł byłby dobry.

Opublikowano

Siebie usuń

to samo chciałem napisać

Opublikowano

ezgif-com-effects.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...