Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przywrócenie działowi MU Online "Dawnej chwały" - Możliwe?

Misiek4Ever

Przywrócenie MU Online do dawnej świetności !  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Waszym zdaniem warto przywracać dział MU Online na główną stronę i wyciągnąć go z cienia "Inne Gry MMO" ?

• Tak !
      21
    • Nie...
      1
    • Nie obchodzi mnie to... >.<
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.
Wracam do Was po wieloletniej przerwie :')

Zauważyłem, że MU Online zostało wrzucone do "kosza" pod tytułem "Inne Gry MMO"...
Przyznam, że zasmucił mnie nieco ten fakt ;'(

Nie wiem czy wiecie, ale prawdopodobnie w przyszłym roku wyjdzie "MU 2 Online" które ma nosić tytuł "MU Legend".
Jest już to oficjalna informacja ujawniona na Webzen Media Day 2016. (Nie mowa tutaj o dacie wydania, ale o samym fakcie trwania prac nad tą odsłoną gry.)

Mam nadzieję, że kiedy to się w końcu stanie (po tylu latach czekania ^^) uda nam się wspólnie przywrócić dział MU Online do czołówki MPC Forum :)

Pozdrawiam Was wszystkich i witam ponownie :)
(Oby jak najdłużej ^^)

Opublikowano

Witaj po przerwie :)

Co do działu MU, jakiś czas temu napisałem @Makinowi, że globalna, zamknięta beta MU Legend prawdopodobnie wystartuje jeszcze w tym roku. Oczywiście wspomniałem też o tym, że gra ma być po polsku, no i ze względu na pierwszą cześć, pewnie będzie spory hype. Więc "wyciągniecie" MU z Inne MMO jest jak najbardziej realne.

Opublikowano

Witaj po przerwie :)

Co do działu MU, jakiś czas temu napisałem @Makinowi, że globalna, zamknięta beta MU Legend prawdopodobnie wystartuje jeszcze w tym roku. Oczywiście wspomniałem też o tym, że gra ma być po polsku, no i ze względu na pierwszą cześć, pewnie będzie spory hype. Więc "wyciągniecie" MU z Inne MMO jest jak najbardziej realne.

Dlatego jeżeli mamy wyciągnąć MU, to teraz jest ku temu najlepszy czas (może podczas bety będzie jeszcze lepszy, ale... ^ ^ )

Opublikowano

Jestem jak najbardziej za :)

Dzieciństwo i maniaczenie :)

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Jestem na tak, by wyciągnąć Mu z Inne MMo, tyle przegranych godzin, farmienia itemow :')

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Wyciągnięcie działu to jedna sprawa, jednak, jeżeli dopóki nie ruszy się nic poza działem publikacje, to znowu wróci do InneMMO, jednak jeżeli będą już te bety Mu Legends, to wtedy można spróbować zawsze :D

Przegrałem dużo godzin i miesięcy w tą grą, ona na to zasługuję, żeby być na głównej :D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Wyciągnięcie działu to jedna sprawa, jednak, jeżeli dopóki nie ruszy się nic poza działem publikacje, to znowu wróci do InneMMO, jednak jeżeli będą już te bety Mu Legends, to wtedy można spróbować zawsze :D

Przegrałem dużo godzin i miesięcy w tą grą, ona na to zasługuję, żeby być na głównej :D

Dlatego właśnie napisałem o tym, że czekam z upragnieniem na MU Legends :) 

Bo bez tego nawet niema to większego sensu.

Opublikowano

Jeżeli Mu Legend okaże się popularne na forum to wydaje mi się, że nie będzie problemu z wyciągnięciem tego działu na główną, ale jak na razie jedynym aktywnym subdziałem tutaj są publikacje serwerów.

Chociaż podejrzewam, że Mu Legend będzie mocno p2w i skończy jak ELOA. xp

Opublikowano

Wybaczcie ale wrzucę tutaj swoje 3 grosze, według mnie Mu Legend to brat innych mmo jak Diablo 3, ja jednak zostanę przy zwyczajnym Mu Online, bo to dlatego gramy w tą grę, nie przez grafikę, gameplay tylko przez nostalgię. Według mnie Mu Legend nie odniesie wielkiego sukcesu.

BloodEgo_eune_81_1_logo.png

Opublikowano

Wybaczcie ale wrzucę tutaj swoje 3 grosze, według mnie Mu Legend to brat innych mmo jak Diablo 3, ja jednak zostanę przy zwyczajnym Mu Online, bo to dlatego gramy w tą grę, nie przez grafikę, gameplay tylko przez nostalgię. Według mnie Mu Legend nie odniesie wielkiego sukcesu.

To wszystko zależy od reklamy, jakości gry oraz grafiki. 

Silkroad też teoretycznie w Polsce powinno przejść do "inne" ale jednak się trzyma :p

Opublikowano

Silkroad też teoretycznie w Polsce powinno przejść do "inne" ale jednak się trzyma :p

ELOA była mega reklamowana, wyglądała fajnie, ale była po prostu P2W i serwery stały puste. A teraz serwery są już zamknięte. 

Niestety, ale podejrzewam, że będzie podobnie z Mu Legend. 

Opublikowano

ELOA była mega reklamowana, wyglądała fajnie, ale była po prostu P2W i serwery stały puste. A teraz serwery są już zamknięte. 

Oby tak nie było, bo może wrócą choć w małym stopniu lata dzieciństwa ;) Więc MU może wyjść poza forum Inne MMO.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Oby tak nie było, bo może wrócą choć w małym stopniu lata dzieciństwa ;) Więc MU może wyjść poza forum Inne MMO.

Wiesz, może z sympatii do MuOnline ludzie zwrócą większą uwagę na MuLegend, ale nadal nie wróżę kokosów.

No, ale jeżeli osiągną jakiś duży sukces i gra będzie popularna na forum to jasne, też będę za wyjściem Mu poza forum Innych MMO. 

Opublikowano

Podobnie? Będzie tak samo xD

Opublikowano

Znając WEBZEN - nie liczyłbym na jakieś wyrównane rozgrywki. To prawda, na tym "pod-forum" rusza się jedynie dział publikacji. Może zaczniemy bujać lekko poradnikami itp? 

Ja mogę pomóc, jakieś pojęcie mam :))

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...