Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Edycja wyglądu posta w IPB

Elevate

Pytanie

Opublikowano

(Nie wiem czy dobry dział, nie mogłem znaleźć innego odpowiednika do tematów związanych z IPB)

Witam, niedawno zacząłem zabawę z silnikiem. Uczę się dopiero, i chciałbym się dowiedzieć jak zmienić wygląd posta/tematu z poziomego na pionowy.

Obecnie wygląda to tak:

ewJpX8D.png

Chciałbym aby wygląd nowego tematu lub posta użytkownika wyglądał dajmy na to jak na mpc.

<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym przypadku jest to zależne od stylu. Żeby to zmienić musiałbyś się pobabrać głównie w CSSie, możliwe, że również trochę w szablonach.

Opublikowano

Takie coś występowało w MyBB. Dawno z IPB od strony ACP nie pracowałem, ale nie przypominam sobie, żeby była taka opcja w tym silniku. Możesz poszukać w ustawieniach dotyczących wyświetlania tematu/postów, jeśli jest to gdzieś tam powinno to właśnie być. Nie mniej jednak jeśli na np. domyślnym stylu wyświetla Ci się normalnie po lewej stronie to Twój problem uzależniony jest wyłącznie od stylu jakiego używasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...