-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
kubson733
kubson733
Witam. Problem mianowicie jest taki... Mój laptop jest zaśmiecony i to bardzo... Mam pliki dosłownie wszystkie pobrane z internetu, gry, programy, cleanery, jakieś Pluto.tv itp. Gdy włączam laptop jest czarny ekran nic nie widać odpalam go poprzez Menadżer Zadać i Roaming, a z Roaming'u na pulpit i już swa wola. Gdy komputer już włączy się co trwa ok. 30 min. Wyświetlają się Torrenty, Explorery, reklamy które mówią że dostałeś jedyną szansę. Mam laptop marki Lenovo G580 może nie jest to cud techniki, no ale. Mianowicie chciałbym oczyścić laptop z tego całego syfu bo utrudnia to sprawę i to poważnie, wyłączanie gier trwa 30 min, internet włącza się 10 min. Proszę nie podsyłać mi pomysłów z formatem bo już takowy zrobiłem na poprzednim komputerze i już więcej się nie odpalił. W Pobranych tych plików jest ok. 600, wiem jest to dużo. Na początku gdy dostałem laptopa działa jak marzenie, lecz gdy brat dorwał się do niego, no wiecie...
Najlepiej jakiś dobry program, który po usuwa te nie potrzebny syf.
Dzięki z góry!
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.