Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge wejsc na konto uzytkownika.

weilimmk2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj usunelo mi prawie caly pulpit oraz okolo 30 gb z dysku C. Postanowilem zresetowac komputer poniewaz nic mi nie dzialalo. Po wlaczeniu nie moglem wejsc na konto uzytkownika(bialy avatar). Po kliknieciu wyskakiwal blad: "Logowanie uslugi usluga profilow uzytkownikow nie powiodlo sie. Nie mozna zaladowac profilu uzytkownika." Nastepnie po nacisnieciu ok pojawial sie na sekunde czarny ekran z kopia windowsa i wylogowywano mnie. Po przeczytaniu poradnikow zwiazanymi z tym problemem, postanowilem stworzyc nowy profil po przez tryb awaryjny. Lecz w trybie awaryjnym(profil administrator) mialem czarny pulpit tak jak wczesniej z kopia. Nie bylo pasku zadan ani zadnych plikow, ikon. Probowalem jakos uruchamiac panel, ale po nacisnieciu zarzadzaj inymi kontami nic sie nie dzialo, w innych przypadkach (nie wszystkich np. Podobnie bylo w zaporze) uruchamialo sie. Jakos znalazlem na dysku instalke avasta, zainstalowalem ale nie wykryto zadnych wirusow. Co to moze byc? Co mi blokuje? Przepraszam za pismo. Prosze o pomoc!

Opublikowano

Na tym drugim koncie spróbuj wywołać menu uruchomienia (win+R) albo nowy proces z nenedzera zadań, i wpisz explorer.exe

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...