Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liczba usuniętych kont

Archerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

''Sep 02 2016 - In August 38,532 accounts have been deleted for using unoffical software to play'' i taka notka co miesiac/dwa. To nie jest fake? Ja boce od wielu lat i nigdy banicji nie wyrywałem. A mnie reportuja jak popadnie.

Opublikowano

Nie, ja miesiąc temu dostałem deleta na dwa konta. Chociaż może faktycznie te liczby są przesadzone.

na jakim bocie? facc/pacc ? w jakich miejscach ? xD

Opublikowano

Bana złapałem wczoraj, na jednym koncie a grałem od początku lipca. Liczba chyba zawyżona

Opublikowano

średnio 2+ konta dziennie mi lecą, więc wątpię żeby ta liczba była zawyżona

no i znajomkom z gildii też

to na czym wy gracie lol, ja gram na windbocie odkąd powstał a wcześniej na bbocie i nigdy żadnego bana.

Opublikowano

Kasuja te konta i kasują, a botów zawsze pełno. Generalnie cały ten system antybociarski w tibii to o kant d.. można potłuc, bo za każdego skasowanego bota ludzie uruchamiają 2 kolejne lol. Ale taka już specyfika tej gry, można powiedzieć koloryt (ja się przynajmniej przyzwyczaiłem)

Opublikowano

Ściema z tym kasownaiem. Są filmy na yt gdzie ludzie testują skrypty na postaciach i pokazują nicki i mają po 5k wyśfietlen + a te postacie dalej stoją jak by nigdy nic xD. Jedyne kasuja takie boty co zuczkinns stawia czyli kilkaset botow na mc które robia jakies questa lub wykrywalne scierwa typu xenobot lub tibia auto.

Opublikowano

Ściema z tym kasownaiem. Są filmy na yt gdzie ludzie testują skrypty na postaciach i pokazują nicki i mają po 5k wyśfietlen + a te postacie dalej stoją jak by nigdy nic xD. Jedyne kasuja takie boty co zuczkinns stawia czyli kilkaset botow na mc które robia jakies questa lub wykrywalne scierwa typu xenobot lub tibia auto.

no to jest raczej oczywiste, bo przecież mass boting niszczy gospodarkę totalnie a jak ktoś ma 1 czy 2 cashmakery to jak się nawiną to i one dostana bana dlatego te liczby są tak wysokie. Rok temu na lighberer event zbanowali mi 150 charow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...