Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

☆ TrioSRO ☆ Cap 100 ☆ Silki za Job ☆ Nowe Przedmioty ☆ Nowe Avatary ☆ Balans CH&EU ☆ Play2Win ☆ Zapraszamy !

nex92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam invalid username / password przy próbie logowania na stare konta, wychodzi więc na to, że usunięte. No chyba, że tylko ja tak mam, albo się to zmieni. Ale jeszcze z 3 dni temu można się było zalogować na stronie. 

Opublikowano

Zamiast dołączać do servera, na którym jak widać wipe przychodzi ot tak z dupy, lepiej zrobicie, jeśli wpadniecie na TITAN SRO, jeden z najlepszych serverów aktualnie, bardzo stabilny, dużo eventów itd

Założycie sobie gildie, dostaniecie itemy od ludzi i będziecie grać w spokoju.

Opublikowano

@Yolocaust

Właśnie dzisiaj usunąłem z pc ten cudowny server ,na którym wieje nudą polaków spotkałem tylko dwóch żadnej polskiej gildi ,nawet party ciężko znaleźć ,ludzi stoją cały dzień w jangan jak kołki są co prawda auto ev typu Q&A lub znajdź jakiegoś tam mobka w okół jangan ,ale to nie urozmaica na tyle gry żadnych dodatkowych miejsc typu jak na trio sro "legendary garden" gdzie możemy zdobyć broń  ,ogólnie nie polecam . To moja opinia na temat serveru ,nie chce tu żadnych kłotni ^^

Opublikowano

@Yolocaust

Właśnie dzisiaj usunąłem z pc ten cudowny server ,na którym wieje nudą polaków spotkałem tylko dwóch żadnej polskiej gildi ,nawet party ciężko znaleźć ,ludzi stoją cały dzień w jangan jak kołki są co prawda auto ev typu Q&A lub znajdź jakiegoś tam mobka w okół jangan ,ale to nie urozmaica na tyle gry żadnych dodatkowych miejsc typu jak na trio sro "legendary garden" gdzie możemy zdobyć broń  ,ogólnie nie polecam . To moja opinia na temat serveru ,nie chce tu żadnych kłotni ^^

2x FGW(jeden dla Egy A, drugi dla Abyss), HWT, CTF, frosty invasion, gdzie możesz flame ember zdobyć, dużo questów na silki/immortale. RTE jest w jangan, tiger mountain, dw east, dw west, tarim basin, robber den, hotan, karakoram. roc mountain, taklamakan. Dodatkowo każde miasto ma swojego specjalnego unikata. Możliwości jest dużo, ale trzeba chcieć

Poza tym im więcej Polaków... tym więcej Polaków, także jeśli teraz przyjdzie kolejnych 5 zamiast znowu wbijać na focussro to już będzie ich 7... a jak będzie 7 to przyjdzie kolejnych 2-3 i w ciągu 2tygodni będzie gildia z 20osobami

Opublikowano

@Up 

Może i masz racje ,mimo wszystko mi server nie przypadł do gustu ,poczekam na Focus jak znów będzie jakiś re-open wrócę na Legion bądź Demon Road które są stabilne i godne polecenia . Szkoda ,że BlueSro upadło jeden z lepszych serverów.

Opublikowano

@Up 

Może i masz racje ,mimo wszystko mi server nie przypadł do gustu ,poczekam na Focus jak znów będzie jakiś re-open wrócę na Legion bądź Demon Road które są stabilne i godne polecenia . Szkoda ,że BlueSro upadło jeden z lepszych serverów.

Duzo polaków na tych serwerach ? Paczyłem na Demon Road i 800 ludzi aktywnych z chęcią bym zagrał, i jeszcze czy jest dużo pt 

Edit #1 Legion, z tego co widzę duzo lepszy a poza tym cap 140 nie dla mnie :D 

Opublikowano

@ UP 

Dlaczego ? Przecież wszystkie aktualizacje są tu wrzucane itp. 

Przecież nikt nie robi reklamy że demonroad czy coś tam gdzie ktoś chce tam zagra proste

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...