Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

☆ TrioSRO ☆ Cap 100 ☆ Silki za Job ☆ Nowe Przedmioty ☆ Nowe Avatary ☆ Balans CH&EU ☆ Play2Win ☆ Zapraszamy !

nex92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
FACEBOOK SHARE EVENT #3

Christmas is the best time to start your adventure with us. We offer a lot of special Events. 

Now you can increase your chance again with a simple 'Share Event' and get 1000 SILK UNITS as a reward.

All you have to do :

- Tag 5 of your friends who play Silkroad in the comments,

- Your Friends must share this post

- Your Friends must like your comment

Example 5 friends = 5 likes.

We'll announce 5 winners on 03/ 01 / 2017

GOOD LUCK

nIK5gab.gif

Opublikowano

Panowie co zrobic ? na 86 lvlu nadal latam w 8 dg bo nei chce dac 9 nawet po uzyciu kuponow

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Panowie co zrobic ? na 86 lvlu nadal latam w 8 dg bo nei chce dac 9 nawet po uzyciu kuponow

W Hotan NPC masz Moony D9.

Pozdrawiam

nIK5gab.gif

Opublikowano

dw6ia8.png315fpmw.png

INVITE-A-FRIEND EVENT

This event is based on inviting new players to our server!

315fpmw.png

So how will it work?

-> invite your friends to play on our server

The event will end at 01.01.2017 and we will choose the winners at 03.01.2017!!

315fpmw.png

What you have to do?

- Recruit a new players to play on our Server,

- They must actively playing on our Server (not just log in and log off, after 5 min),

- By the way. I will be checking IPs of new players. They have to be totally new on our server, not your another char. I will check that.

315fpmw.png

Rules:

-> You have to send me list of your "new players" to me, at [email protected]

-> OFC cheating is not allowed.

315fpmw.png

Rewards:

✩ 1st place - you need to invite at least 20 players - you will get 400 silks and your friends will get 200 silks

✩ 2nd place - you need to invite at least 10 players - you will get 250 silks and your friends will get 125 silks

✩ 3rd place - you need to invite at least 5 players - you will get 150 silks and your friends will get 75 silks

(Ex. 1st winner invited 20 players, i checked and they are legit players, 1st winner gets 400 silks AND those 20 players will get 200 silks)

315fpmw.png

Good luck for everyone !!

nIK5gab.gif

Opublikowano

moze mi ktos powiedziec o co tu chodzi k***a..?   nie da sie wbic lvla... gram nowym charem 1 lvl i nie moge wbic lvla..

Pisales do mnie na Fanpage wyjasnilismy sobie gdzie lezy przyczyna. Nie da sie Taxowac 1 lvla na mangyangach gdzie zabijasz 50 lvlem Mangyangi. Wiekszy level pochlania caly drobny exp.

post-421875-0-84740700-1482358771.png

nIK5gab.gif

Opublikowano

Zapraszamy na Świeta bardzo duzo organizujemy wiec zachecam do skorzystania i zaproszenia znajomych do gry nagrody nie sa male =)

nIK5gab.gif

Opublikowano

Zapraszamy na server  Guild Destiny Przyjmuje polaków Zapraszamy  o joina pisac : Saper, DesperaT , _Olly_ 

Zapraszamy na server  Guild Destiny Przyjmuje polaków Zapraszamy  o joina pisac : Saper, DesperaT , _Olly_ 

Opublikowano

As we changed alot on our server, we need to reopen it. We are doing this to equalize gameplay. We will give back all bought silks, 3th day after reopen.

http://www.strawpoll.me/11958586

Potrzebujemy waszej pomocy wprowadzamy spore zmiany w rozgrywce i dotychczac nie planowalismy Reopen. Ci co juz grali prosimy o zabranie glosu na stronie : http://www.strawpoll.me/11958586

nIK5gab.gif

Opublikowano

na nowo bedzie otwarty  pod inna nazwa  w trakcie prac 

spokojnie  będzie otwarty  pozdrawiam Saper

Opublikowano

A może właśnie do otwarcia? 

Ale żeby to miało ręce i nogi, może od początku co zachodzi. Więc ogólnie jeśli mam ocenić, jako całość, nie było zle. Było co robić, można było szybko wzbogacić się w golda i itemy, nawet nie dotując. Następnie korzystać z uroków gry, pvm, unikaty, pvp , karawany czy co kto tam lubi, nawet PK :P  Dobra atmosfera i koleżeńskość różnych nacji.  Większości się podobało, sami zresztą pisaliście to w komentarzach. Proszę nie brać mojej wypowiedzi jako osobistego ataku, jak po prostu uważam, że wypada podzielić się odczuciami po tym co się stało, i są one moje subiektywne, ale pewnie nie tylko moje. Chcę też by inni wiedzieli czego można się spodziewać, po dołączeniu do tejże społeczności. A więc cofnijmy się w czasie o 3 dni. 

Na serwerze grucha wieść, że będzie wipe, re - open, bo coś tam administracja uznała że nie jest OK i trzeba nagle wszystko rozdupczyć. Na fan page pojawia się ankieta, w której można wyrazić, czy jesteś za re openem już dzisiaj nagle, czy po prostu nie chcesz. Wcześniej,nie było żadnego info , że coś takiego jest w ogóle brane pod uwagę.  Normalnie nikt prawie na FB postów tam nie lajkował ani nie reagował, czasem 1 polubienie i jakiś komentarz. Jednak tym razem, w ankiecie pojawia się średnio 80 % głosów, za natychmiastowym re openem. Na serwerze natomiast opinie zupełnie inne. Większość jest przeciw, żegna się, rozdaje itemy, a byli to w większości starzy wydajacze i donujący server gracze, często z najlepszymi itemami. I tak 30 osób poszło ''w pole'' po tej decyzji. GM wiedział że to zrobią. Ale wracając do ankiety, w godzinę od pojawienia się posta, wyniki były takie a nie inne. Ok, można przyjąć, że zagłosowały tak zwane ''nooby''. Którzy jedyne co potrafią to spamować 1000k gold please, i chcieli by wszystko od razu za darmo najlepiej ( please legend bow man, please glavie sun). Tacy gracze nigdy nie przekażą na rozwój serwera ani złotówki, będą bocić 24h AFK na darmowe silki za godzinę. Ale może o taką wizję serwera administracji właśnie chodzi? Nie wiem. W ankiecie te ponad 30 osób ''starych wyjadaczy'' było oczywiście przeciw re - openowi.  Oczywiście zostaliśmy postawieni przed faktem dokonanym uważam, ankieta była picem na wodę. Co się dzieje dalej? Otrzymuję powiadomienie, że fan page trio zmienił swoją nazwę Focus SRO. Wszystkie posty ze starego fan page nagle znikają, strona główna w sieci przestaje działać, jednak bardzo szybko jest już aktywna pod nową nazwą. Znaczy to ( w mojej ocenie), że było to zaplanowane i ustalone z góry, a zdania graczy od początku nikt nie zamierzał brać pod uwagę. Ale jaki cel takich działań? Chyba bardzo prosty, skarbonka wypchana, robimy ''nowy'' serwer, nowa nazwa i jedziem dalej z kolejnymi. Reklama nowej nazwy na innych forach.  Obiecamy im złote góry. Nowi nie będą wiedzieć co się stało, a starzy cóż.... Już nie dotowali, bo wszystko mieli, a na clocki, i resy mieli z darmowych silków. Nie było więc z nich już pożytku... . Ok, może to co piszę wyda się niektórym gorzkie i przykre, ale zwyczajnie czuje się okłamana. Administrator powiedział mi wcześniej, że na pewno nigdy nie zrobią wipe, bo ''No tak nie wypada, tak nie można, tak to robią tylko dzieciaki, którym chodzi tylko o kasę''. Czy jakoś tak. Dlatego zdecydowałam się grać, bo osoba odpowiedzialna za serwer zaręczyła mi, że coś takiego nie nastąpi. No cóż.... 

Polaków zostaje dwóch z tego co mi wiadomo. Ja, ( o ile nie zostanę zbanowana, z ten komentarz :D ) zajrzę czasem, by podziwiać dalej tą katastrofę. 
A, no i żeby było coś na plus, administracja obiecała zwrócić wszystkim zakupione silki. Na co nooby też w płacz, bo z jakiej racji skoro oficjalnym powodem re - openu miało być wyrównanie szans, to z jakiej racji starzy znowu mają mieć przewagę już na starcie? Ale nie o te silki mi osobiście chodzi, tylko chyba najbardziej o to z jakiego powodu odeszli wszyscy szanujący się gracze - stracony czas poświęcony na grę, alchemię, utracone itemy - przecież czas tu był najcenniejszy, i tego nie zwróci nikt. Owszem rozumiem, po roku, po dwóch kiedy serwer każdy zdycha śmiercią naturalną, normalna kolej rzeczy. Ale nie po miesiącu, czy półtora. Przykro mi, że piszę to wszystko tutaj, ale admin raczej nie chciał o tym rozmawiać, tylko robił swoje, nie otrzezwiły ani prośby, ani odejście większości graczy.  Także jeśli nie wiesz, czy po wbiciu np staffa na maksymalny plus, i dorobienia się dobrych itemów przez mnóstwo poświęconego czasu, nie stracisz tego niespodzianie w 1 dzień , dołączaj śmiało :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...