Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perserga-Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up ty skoncz z tymi ss bo to  nie jest żaden dowód a tylko sie ośmieszasz ss zrobie z tego jak sie rzucasz na gg i kariera ci sie skonczy wiec sie ogarnij

Opublikowano

@up Czekam, aż pokażesz ten dowód xDDD

UWAGA : Masz zamiar hejtować, to daj dowód, bo pisanie, bez żadnych ss czy coś, to jest nic :(

Na fanpage serwera jest konkurs SM!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

No wlasnie, to jak nie dropia, to jak w 1 dzien cale eq? W wersji 1 bransa, tarcza, miecz, zbroja, helm, nasior, buty, kolce moze, ale w wersji wszystkiego po 2/3/4/6/9/11 juz z jednego dnia robi sie troche wiecej i choc bym na cyckach stanal, w jeden dzien tego nie ogarne, w 2 raczej tez nie.

Wg tego, co prawi poradnik na forum na zrobienie tego co bym chcial potrzebuje ponad 25 tysiecy kazdej z perel (w b r), w momencie, kiedy ze smoka leci po kilkadziesiat, a jest to chyba najszybszy dung, wiec najbardziej oplacalny. Liczby nie klamia :D

Wychodzi na to, ze mam za malo cierpliwosci do siedzenia przed komputerem, wiec chyba jednak sobie odpuszcze.

Jednak jesli ktos nie swiruje tak z eq jak ja i chce szybko siedziec w miescie i nic nie robic to serwer moge polecic, bo innego tego typu to zbytnio nie ma, a temu subiektywnie patrzac nie mozna zarzucic jakichs strasznych grzechow ani bledow :) Powodzenia

Opublikowano

Niestety Windows 10 Defender wykrywa zagrozenie, nie obchodzi mnie co to jest - wazne ze wykrywa.

Serwer w koszu, moze innym razem chlopaki. ;)

Tępy naród.

Molebox, może słyszałeś może nie, cya.

Od tepakow kogos innego wyzywaj, moze rodzine ?

Napisalem tylko ze ja podziekuje, nie obchodzi mnie co wykrywa, wazne ze cos wykrywa - na zadnym serwerze mi nie skasowal system clienta a bylo ich na prawde wiele. ;)

No ale tak, trzeba odrazu pokazac ze ma sie jaja i zwyzywac. ^^

eldo.

Opublikowano

O NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE APDEJT

1) Ile będzie misji (jakie?)?

2) PPK/Lizak z IS/evnety czy drop? Jeżeli drop skąd i ile %?

3) Ile zajmie wbicie 220?

4) Ile zajmie zrobienie dunga i jaki będzie drop ulepszaczy oraz ile bedzie ich potrzeba na przerobienie?

5) Co będzie dropiło ze skrzyni serwerowych?

6) Sprawa z arrołem i tymi dwoma nołnejmami wyjaśniona? Wszystko na pewno usunięte?

7) Update bedzie w nocy i trwał tyle co poprzedni? Czyli kilka minut czy dłużej?

O TAAAAAAAAAK RADZIU CZEŚĆ

Kilka, np. idź do is i kup sobie wszystko.

NIE BĘDZIE, TYLKO IS I PO 200ZŁ ZA SZTUKE. (tylko dla ciebie :*)

Nie długo ;> 

5. Ulepszacze itp

6. Yep

7. zobaczymy, zależy czy dalej ja zrobię tą przerwe xdddd

HEJ PANIE LAJKU

PROSZE O WYROZUMIALOSC ZE WZGLEDU NA ROZPOECZEIU KURSU NA PRAWA JAZDY, WYJAZDU DO ASTURII PROSZE O OBNIZENIE KOSZTOW IS DLA MNIE NA CENE 100ZL (PPK) RESZTA JAK SIE UMAWIALISMY PO 35 OD SZTUKI

POZDRAWIAM Z NIEZAWODNEGO GOLFA

ZAPISANE ZA POMOCA NOWEGO TELEFONU LAJKA

TOPIC: U kogo jest juz pewna reklama?

image.png

Opublikowano

Niestety Windows 10 Defender wykrywa zagrozenie, nie obchodzi mnie co to jest - wazne ze wykrywa.

Serwer w koszu, moze innym razem chlopaki. ;)

Tępy naród.

Molebox, może słyszałeś może nie, cya.

Od tepakow kogos innego wyzywaj, moze rodzine ?

Napisalem tylko ze ja podziekuje, nie obchodzi mnie co wykrywa, wazne ze cos wykrywa - na zadnym serwerze mi nie skasowal system clienta a bylo ich na prawde wiele. ;)

No ale tak, trzeba odrazu pokazac ze ma sie jaja i zwyzywac. ^^

eldo.

Oj już wszystko bierzesz do siebie, wybacz :( Ale naprawdę, Pozbądź się AVG/Avasta bo szkoda kompa.

Miałobyć więcej nowości niż na moim serwerze, i gdzie to wszystko kurrrwa poszło?? :G 

ixiQVho.jpg

Perserga jest wolny.. wiesz jak jest.

Up ty skoncz z tymi ss bo to  nie jest żaden dowód a tylko sie ośmieszasz ss zrobie z tego jak sie rzucasz na gg i kariera ci sie skonczy wiec sie ogarnij

Znowuś tu przyszedł ? Akysz !

O NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE APDEJT

1) Ile będzie misji (jakie?)?

2) PPK/Lizak z IS/evnety czy drop? Jeżeli drop skąd i ile %?

3) Ile zajmie wbicie 220?

4) Ile zajmie zrobienie dunga i jaki będzie drop ulepszaczy oraz ile bedzie ich potrzeba na przerobienie?

5) Co będzie dropiło ze skrzyni serwerowych?

6) Sprawa z arrołem i tymi dwoma nołnejmami wyjaśniona? Wszystko na pewno usunięte?

7) Update bedzie w nocy i trwał tyle co poprzedni? Czyli kilka minut czy dłużej?

O TAAAAAAAAAK RADZIU CZEŚĆ

Kilka, np. idź do is i kup sobie wszystko.

NIE BĘDZIE, TYLKO IS I PO 200ZŁ ZA SZTUKE. (tylko dla ciebie :*)

Nie długo ;> 

5. Ulepszacze itp

6. Yep

7. zobaczymy, zależy czy dalej ja zrobię tą przerwe xdddd

HEJ PANIE LAJKU

PROSZE O WYROZUMIALOSC ZE WZGLEDU NA ROZPOECZEIU KURSU NA PRAWA JAZDY, WYJAZDU DO ASTURII PROSZE O OBNIZENIE KOSZTOW IS DLA MNIE NA CENE 100ZL (PPK) RESZTA JAK SIE UMAWIALISMY PO 35 OD SZTUKI

POZDRAWIAM Z NIEZAWODNEGO GOLFA

ZAPISANE ZA POMOCA NOWEGO TELEFONU LAJKA

TOPIC: U kogo jest juz pewna reklama?

Gulf zawodny, stoi na podwórku i czeka na remont :v 

Opublikowano

@up napisalem Windows 10 Deffender, uzywam Maca i w wirtualnej maszynie odpalam metina takze nie potrzebuje zadnego antyvirusa. ;)

Po co maszyna Wirtualna? :D ja na Linux Mint uruchamiam Metina na wine :D i gdyby nie fakt że na v 18 nie ma sterowników radeona to uruchomiłbym Gta V :D 

Opublikowano

@up napisalem Windows 10 Deffender, uzywam Maca i w wirtualnej maszynie odpalam metina takze nie potrzebuje zadnego antyvirusa. ;)

Sugerowanie sie windows defenderem jest mniej wiecej porownywalne z pobieraniem rad zyciowych od wrozbity macieja. Defender ma to do siebie, ze jest bardzo ulomny na umysle. U mnie kiedys nie wylapal wirusa, ktory wylaczal przegladarki i w dodatku jego samego unieruchomil, a slowkiem sie nie odezwal. Za to jak sie sciaga plik "SerwerMT2.exe" to nagle mu od3,14erdala i wyskakuje z tym, jaki to on pomocny i wywala cos, czego nikt go nie prosil, zeby ruszal. Taka mala anegdotka odnosnie dzialania tego wybitnego antywirusa. Na tylu serwerach juz gralem, nigdy sie antywirusem nie przejmowalem, a jakos nigdy nie odczulem dzialania zadnych przegroznych wirusow, na tym tez :)

Opublikowano

Opłaca się zaczynać gre?
Dam radę bez isu?

Szamanką dam rade?
Będę musiała 24/7 siedzieć i dropić ulepki?

xyz.

Opublikowano

Wchodzę do gry i widzę w dwóch miastach łącznie 20 osób, zero sklepów, to mówi samo za siebie. 

Co ty chciałeś na serwerze easy/4fun sklepy, gdzie wszystko da się lajtowo zdobyć?

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Jeśli Perserga nie zjebie update to może coś ludzi zostanie :D

Opublikowano

@Perserga-Metin2 Nie musze grac, aby miec informacje, o eq z navi, itd. Nie wciskaj mi, ze gram/gralem, na cortiumie, skoro NIE POSIADASZ ZADNYCH DOWODOW. Pisalem, abys mi dal login, nick postaci, oraz email, nie podasz, dlatego ze NIE GRALEM, zrozum to wkoncu dzieciaku, nie masz mutacji, jestes marna reklama, nie odprowadzasz podatku ( pewnie nawet nie potrafisz ), a niezla kara jest :)

P.S. Slaby 'update', itemy z navi, gracze, ktorych nie ma. DZIECIAK  w teamie = Niebawem off :C

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

@Perserga-Metin2 Dowody zachowam dla siebie, wykorzystam w odpowiednim momencie, reklama nic ci nie da, nastolatku :)

P.S. Nadal czekam, na dane 'mojego konta" xD

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

@kopacz12 ok 200, ale tak jak mówie update wlatuje, reklama też.

UWAGA! Jutro mija rocznica! 2 miesiące istnienia serwera więc :

Odpalone zostały raty 50% na 24h

Jutro o godzinie 15.00 Zuo Dolina orków ch1

Jutro o godzinie 20.00 Event OX!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Gdy odpalam to avast wykrywa wirusa a client odpala dodatkowo pare kart przeglądarki. Jakieś pomysły?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...