Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przywracanie historii/przeglądanych zdjęć w internecie.

G0DF4TH3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Zwracam się do Was z pewnym problemem. W lipcu bądź sierpniu natknąłem się na świetnego zagranicznego typera, obserwowałem go sporadycznie ale na pierwszy rzut oka mógłby okazać się strzałem w dziesiątkę. Nie miałem czasu by go sprawdzić lub obserwować 24/7 więc przełożyłem to na wrzesień. Niestety przypadkowo usunąłem całą historię przeglądania. Zostały ciasteczka i inne.

2MhobCX.png

I moje pytanie brzmi czy można sprawdzić jakie strony przeglądałem lub obrazy wyświetlałem miesiąc bądź 2 miesiące temu?

Miłego dnia :)

Opublikowano

nie wiem czy nie ma takiej strony od google że wchodząc w profil możesz mieć pokazane wejścia www, ale nie jestem pewien jak znajde do wyśle

Opublikowano

A to od razu powiem, że zmieniałem hasło kilka razy w roku do Googla i nie logowałem się na komputerze ponownie (cały czas w opcjach miałem info abym się przelogował aby wszystko było okej).

Opublikowano

No to inne pytanie. Da się z plików cookies coś odzyskać? Ponieważ, jak widać dane, licencje, obrazy i pliki cookies nie zostały usunięte. Może być nawet zdjęcie, które widziałem na tamtym profilu, to znajdę już sobie go. Ewentualnie czy da się sprawdzić co miałem na głównej stronie facebooka miesiąc temu?

Opublikowano

Nie da skoro wyczyściłeś historię. Jak byś był zalogowany w google i załączoną historie przeglądania to by zapamiętał każdą stronę co odwiedziłeś. 

Możesz spróbować odzyskania skasowanych danych i szukać w śród serek plików jakie zapisywała wyszukiwarka, do przeglądnięcia wystarczy zwykły notatnik i kilka godzin wolnego czasu, może znajdziesz.  

Ewentualne możesz sobie przeglądnąć wszystkie ciasteczka co masz i odwiedzić każdą stronę jaka zapamiętały. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie da skoro wyczyściłeś historię. Jak byś był zalogowany w google i załączoną historie przeglądania to by zapamiętał każdą stronę co odwiedziłeś. 

Możesz spróbować odzyskania skasowanych danych i szukać w śród serek plików jakie zapisywała wyszukiwarka, do przeglądnięcia wystarczy zwykły notatnik i kilka godzin wolnego czasu, może znajdziesz.  

Ewentualne możesz sobie przeglądnąć wszystkie ciasteczka co masz i odwiedzić każdą stronę jaka zapamiętały. 

No właśnie gdzie te ciasteczka się zapisują?

Opublikowano

To tylko lista witryn na których byłeś i niekiedy dziesiątek innych z nimi powiązanych, powodzenia w szukaniu. ;) 

Odnośniki do stron odwiedzonych na FB nie masz praktycznie możliwości znaleźć zwłaszcza po  po skasowaniu historii przeglądarki, pliki cookies zapisują tylko ciasteczka dla witryny facebooka.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...