Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrivateWars2.pl

Husqy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak tak, czytałem kilka Twoich postów i wszędzie piszesz to samo i się ciągle chwalisz jak to Ty nie jesteś dobry, a na privkach z dziurami też trzeba umieć grać, a zwyczajniej są lepsi od Ciebie i dostajesz baty od nobów to od razu się wycowujesz, hehe zajeżdza mięczactwem hi 

są równe szanse to dostajesz po du...ie haha

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak tak, czytałem kilka Twoich postów i wszędzie piszesz to samo i się ciągle chwalisz jak to Ty nie jesteś dobry, a na privkach z dziurami też trzeba umieć grać, a zwyczajniej są lepsi od Ciebie i dostajesz baty od nobów to od razu się wycowujesz, hehe zajeżdza mięczactwem hi 

Rowne szanse? 

Nie chwale sie nawet , bo jestescie zalosni ^^ I szans nie macie. WIesz gdyby serwer nie scinal co minute dwie na kolejnych 3 to bym pogral , a tak szkoda mi nerwow i oczu. Poza tym jutro Poniedzialek i praca kolego mam tez ukochana , ktorej poswiecam czas , a nie gre na nie dopracowanym serwerze. Mow co chcesz , ale uwierz mi nie macie szans. W tym czasie co w atakujecie ja moge sie wyspac i odpoczac , przeczytac ksiazke czy obejrzec film z ukochana. Powodzenia w podbijaniu tego co podbilem w zaledwie 14 godzin bez najmniejszego wysilku , a wy podbijacie to juz 20 godzin z hakiem i nie umiem wyrobic ze smiechu jak sie meczycie z jedna wioska na ktora wysylacie po 20 szlacht i tak wszystkie padaja :D

Poza tym ten bug gdzie sie murki mi same buduja i znikaja wojska z zagrody lub nie moge ich wcale uzyc jak jest 20.000 jednostek w wiosce , bo gra twierdzi , ze nie posiadam tylu jednostek by je gdzies wyslac... Czasem trzeba wiedziec kiedy odejsc i dac wygrac innym na martwym serwerze , ale coz taki urok tej gry. Przynajmniej w koncu ktos kto sie nie boi atakowac sie pojawil i nie podbija szarych wiosek za to trzeba was docenic ^^

Opublikowano

ale mi Ciebie szkoda , taki jesteś naiwny hehe

szkoda z Tobą gadać

A co ma pisać, że jest najgorszy pomimo tego że składa wszystkich na serwerze i jest jednym z niewielu ogarniętych graczy. Przeglądając twój profil widać że jesteś tzw. świeżakiem, nie mówię o dacie tylko ilości postów pomijając fakt że 90% ich (jak nie 100%) napisałeś w tym temacie. Wniosek nasuwa się taki iż piszesz z drugiego konta ponieważ jesteś jak to mówisz.. ,, mięczakiem ''. Co nas obchodzi ile masz laptopów, ja mogę mieć nawet 11 i co?

Do bugów nie powinien dostosowywać się gracz tylko właściciel powinien je naprawiać. Aktualnie jest słaby VPS z gotowym silnikiem więc co tutaj dalej mówić?

PS. Co do twojego ostatniego posta, kto tutaj się wycofuje? :)

Opublikowano

Konto tu założyłem jak jeszcze w majtki sikaliście :P

Ja umiem dobrze jeździć motorem, Lion umie dobrze grać w plemiona - taka jest różnica między nami.

Poza tym trzeba jeszcze mieć czas, a on musi pracować, ja mam od tego ludzi ;)

Wycofuję się z głupiej gadki, z gry nigdy, zawsze gram do końca, jak się coś zacznie to trzeba skończyć :P

Najlepiej podbić w nocy udawać pierwszego i mieć wymówkę na kończenie gry , których można znaleźć milion.

Opublikowano

Konto tu założyłem jak jeszcze w majtki sikaliście :P

Ja umiem dobrze jeździć motorem, Lion umie dobrze grać w plemiona - taka jest różnica między nami.

Poza tym trzeba jeszcze mieć czas, a on musi pracować, ja mam od tego ludzi ;)

Wycofuję się z głupiej gadki, z gry nigdy, zawsze gram do końca, jak się coś zacznie to trzeba skończyć :P

Najlepiej podbić w nocy udawać pierwszego i mieć wymówkę na kończenie gry , których można znaleźć milion.

Zobacz datę utworzenia mojego konta i powtórz to. Jaki sens jest grać na serwerze który laguje, jeżeli chcesz to sam spróbuj, chociaż 2 dni i powiedz że wszystko jest ok.

PS. Na co komu wymówka skoro to gra i możesz w każdej chwili skończyć?

Opublikowano

Właśnie gram 2 dzień i jak nie atakuje po 100 wiosek na raz wszystko jakoś chodzi i jestem już pierwszy na s3 :)

Ale serwer powinien być gotowy na takie ataki, a tutaj? Hm szkoda gadać :)

Opublikowano

Właśnie gram 2 dzień i jak nie atakuje po 100 wiosek na raz wszystko jakoś chodzi i jestem już pierwszy na s3 :)

Brawo za top1. Zagraj mistrzostwa plemion 2016.

Co do atakow po nocach. Hmm jak godzina 20-22 jest noca to nie wiem co tu wiecej dodac. Poza tym niektorzy maja czas tylko w nocy , bo tak koncza zmiane w pracy na przyklad i chca pograc. I jedyne co zrobilem noca na serwerze to wyslanie 400 szlacht po czym serwer szlag trafil do godziny 7 rana , wiec olalem gre , bo mnie cos trafilo rowniez.

Najpierw trzeba umiec wyslac tyle i sprzet musi to wytrzymac ^^

W 2007 roku non stop widzialem jak biega po serwerze ponad 10.000 atakow i serwer ani nie drgnal , a jedyne co to zdarzyl sie drobny lag. Tyle , ze dzis ciasteczka i inne bzdety jak reklamy strasznie obciazaja przegladarki. Kiedys 256mb ram wystarczylo by posmigac dobrze w plemiona , a dzis 64 gb mozesz miec , a i tak zlapiesz laga nie wazne jaka optymalizacja , procesor i inne parametry. Moze wyolbrzymilem lekko , ale to takie drobne porownanie.

Niektorym tlumaczenie nic nie daje... na szczescie nie musze nikomu nic udowadniac , ani sobie :)

Opublikowano

Panowie / dzieci .

Przestańcie się kłócić i udowadniać kto jest lepszy, forum nie jest miejscem od tego, proszę na priv sobie do oczu skakać.

Jeżeli komuś nie pasuje to wypad z serwera, ja nikogo nie zmuszam tu grać.

Niech ktoś zrobi lepszy lub jakikolwiek serwer sam , a później niech się mądrzy.

Narazie działa jak działa, ale to jedyny polski szybki serwer, może ktoś pomoże lub zrobi swój?  tylko potraficie się czepiać jeden drugiego a nikt nic od siebie nie da ehhh :/

Opublikowano

@Up Jedyny Polski serwer? Juz o wiele lepszy jest Privatevars.pl nie ma bugow i napisany od 0 przez autora , a nie skradziona nazwa z dodana cyferka 2 plus silnik barteksta i darmowy vps ^^

Jak bym sie za to bral to bym kupil potezna machine , ktora wytrzyma stress testy i przenigdy w zyciu nie wybral plikow barteksta , ktore sa gownem jakich malo. Wez Paladini od sir rolanda silnik i go dopracuj , a bedziesz mial graczy. Nie kazdy potrzebuje odznaczenia czy pochwaly , bo wszedl w ratusz lub podbil 1 wioske i skonczyl grac , bo dalej nie dostaje odznak czy nie widzi rozowych konikow (Kucykow) w stajni. Albo paska postepu rozbudowy wioski , bo kto w ogole buduje wioski na full? Chyba totalni idioci , ktorych sie podbija , bo wiadomo , ze maja malo wojska w wiosce z tego faktu iz wioska jest na full. Nie wspomne o bugu z samo istnym budowaniem sie murkow czy znikajacymi wojskami. Brak zablokowania przycisku "OK" przez co powstaja kolejne bugi i lagi. Podbijanie swoich wiosek pewnie rowniez pozwoli bugowac zagrody w nieskonczonosc , az do uzyskania nie naturalnych ilosci wojsk. Na upartego tez mozna pograc na zagranicznych privkach , ktore nawet jesli maja bajery typu odznaki to sa dopracowane i sa lagi z faktu , ze serwery sa na wyspach gdzies.

Opublikowano

Niby się znasz albo udajesz ,ale nie widzisz ,że to nie są pliki barteksa? i nie jest to VPS tylko mój własny prywatny serwer!?

Może mają dziury, ale lepsze dziury w plikach niż w głowie admina privatewars co usuwa konta zbyt dobrym graczom.,

Stworzenie tego serwera to 3 kliknięcia- usunięcie to jedno kliknięcie, więc ja nie widzę problemu .

aha i sprzedaj mi potężną machinę :) hehe bo tu nie chodzi o pieniądze.

Opublikowano

Niby się znasz albo udajesz ,ale nie widzisz ,że to nie są pliki barteksa? i nie jest to VPS tylko mój własny prywatny serwer!?

Może mają dziury, ale lepsze dziury w plikach niż w głowie admina privatewars co usuwa konta zbyt dobrym graczom.,

Stworzenie tego serwera to 3 kliknięcia- usunięcie to jedno kliknięcie, więc ja nie widzę problemu .

Twój prywatny serwer to tani hosting webd.pl? No nieźle. Nie trzeba maszyny z NASA aby postawić takowego priva lecz VPS'a a nie Hosting -_-

Jeżeli miałbyś postawionego priva na serwerze to na pewno nie byłoby takich lagów :)

PS. Ciekawe czy masz pozwolenie ;)

nameservers:           ns5.webd.pl. [194.181.122.213]
                       ns7.webd.pl. [194.181.15.61]

Mówi za siebie.

Opublikowano

Następny znawca tematu :]

Twoje hobby to naprawdę programowanie i w tym HTML?? wow

i nie widzisz ,że to tylko strona główna, a reszta na moim kompie prywatnym?

Ludzie z kim jaj mam do czynienia na tym forum, same lamusy hehe to nie jest ani host ani vps , tylko mój jeden z serwerów na starym lapie , czy to naprawdę za trudne dla Was?

Opublikowano

Następny znawca tematu :]

Twoje hobby to naprawdę programowanie i w tym HTML?? wow

i nie widzisz ,że to tylko strona główna, a reszta na moim kompie prywatnym?

Ludzie z kim jaj mam do czynienia na tym forum, same lamusy hehe to nie jest ani host ani vps , tylko mój jeden z serwerów na starym lapie , czy to naprawdę za trudne dla Was?

Muszę przyznać że nie zauważyłem adresu po wejściu do gry, za to muszę cie przeprosić ale to nie zmienia tego że serwery laguje. Stawianie serwera na starym laptopie.... To już nie lepiej wydać ok. 35 zł miesięcznie i mieć spokój? (np. na AQUAHost.PL) oczywiście serwer dedykowany byłby o wiele lepszy.

PS. Super administracja wyzywająca od lamusów -_- Polecam!

@Sleeppy

Nie jest to jakaś duża suma więc można (za 16k) lecz nie gram w plemiona :P

Opublikowano

a masz pliki na serwer?  bo pliki na vps a pliki na lan to dwie różne rzeczy

Nie jest to jakaś duża suma więc można (za 16k) lecz nie gram w plemiona :P

buahahaha ^^

Widziałem pliki na VPS'a a nawet takie miałem ale dawno temu :p Musiałbym poszukać.

Opublikowano

Dane serwera to:

Intel® Pentium® CPU B970 @ 2.30 GHz

RAM 4,00GB

64-bitowy system op.

Dysk 500GB

Zna się ktoś na tym forum?

to za słabo do tego skryptu ?

bo nie wiem czy zamykać serwer czy coś dłubać?

Opublikowano

Dane serwera to:

Intel® Pentium® CPU B970 @ 2.30 GHz

RAM 4,00GB

64-bitowy system op.

Dysk 500GB

Zna się ktoś na tym forum?

to za słabo do tego skryptu ?

bo nie wiem czy zamykać serwer czy coś dłubać?

Niestety lamusy ci nie pomogą :v radź sobie sam.

Opublikowano

Yhy Juz wierze , ze napisales ten serwer sam. Identycznie wszystko jak u barteksta i nadal nie zablokowales przycisku "Ok" , wiec albo nie umiesz albo wciskasz kit , ze sie znasz. Wgranie czegos , a usuniecie to cos zupelnie innego , niz napisanie od podstawy. Bo jedyne co tu jest twoje to strona glowna lekko zmodernizowana , bo w stylu oryginalnych plemion tzn. z przed 1,5 roku jakos. Ze zmienionymi grafikami i zdjeciami.

Jak poszukasz to znajdziesz maszynki takie , ze glowa mala. Wrzucenie pare reklam albo zrob jak na Infernal wars na 10 minut co godzine wyskakuja reklamy i gracze maja przerwe i zarabiasz przy tym na reklamach moze nikt nie kliknie , ale za samo wyswietlanie jest kasa.

Admin na private kasuje konta "dobrym graczom"? I ty moze sie uwazasz za "dobrego gracza" mi powiesz jeszcze ^^ Nie widzialem by kujonek uzyl panelu admina w przeciagu 2 lat , a jedynie go usunal lacznie ze strona logowania do niego z tego co wiem. Wiecej co ci powiem na privatewars byl wlam i po tym wlamie jakis dzieciak zmienia hasla gracza i nie tylko zreszta szkoda mi slow , bo zero zabezpieczen na privatewars bylo i sam sobie kujonek jest winny swoim nie dbalstem , a wiadomosci na gg olewa jak zwykle i ma w dupie za przeproszeniem cos zrobic by to naprawic , mimo tego ze musi dokladac kase do utrzymania serwera miesiecznie jakos ponad 100 zl chyba ^^

Opublikowano
  • Nie napisałem sam , ale trochę poprawiłem i to nie są pliki barteksa powtarzam.

Nie uważam się za dobrego gracza, ale w ramach testu skryptu jakoś kilka rund wygrałem na privatewars :)

Nie wiem czy kujonek, ale jak przejąłem 1400 wiosek w kilkanaście godzin to zaczęło mnie atakować nagle kilku graczy

i jak nie dawali rady to gracz o nazwie nocnypan groził mi ,że jak nie przestane atakować (a sami zaczęli) to zniknie mi nick ?

Olałem go i grałem/przejmowałem dalej, a tu nagle sesja wygasa i nie mogę się zalogować :)

Okazało się ,że moje konto znikło- tylko wioski zostały i plemię z właścicielem pustym nickiem.

To samo stało się z kontem znajomej co graliśmy razem heh nieźle?

a potem Mosche przejął wioski- nie wierzysz to go zapytaj..

Ja gram w inne gry i mam inne zajęcia/pracę/hobby , ale tak mnie podirytował "kujonek" ,że zrobiłem privatewars2 w 5 minut :) - taka akcja :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...