Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miłość przez internet

Venefiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja uważam, że istnieje, chociaż ja się do takich rzeczy nie nadaję, więc pewnie nie każdy da radę. 

Znam parę, a nawet nie jedną, która się tak poznała. Jedni mają już dziecko, drudzy niedługo ślub, a jeszcze inni są po prostu zadurzonymi nastolatkami, którym powiem Wam zaje*iście się powodzi w tym związku. 

Jednak według mnie jest to bardziej przywiązanie niż miłość ;) Ale co ja tam wiem. 

Opublikowano

Ok, to zakochamy sie w sobie i kazdy bedzie mial inne wyobrazenie tej drugiej osoby, ma to sens?

Oczywiście, że nie ma to sensu. Ale to emocje biorą górę, nie rozsądek. To się po prostu dzieje. Przywiązujesz się do kogoś, kogo tak naprawdę nie znasz i - co gorsza - nie jesteś w stanie funkcjonować bez kontaktu z tą osobą. 

z tej wypowiedzi wynika, że @Cinu. się we mnie zakochał, tak..?.. ?..?

top@ głupota, można się zakochać w fikcyjnej postaci, jeżeli ktoś po prostu inaczej prezentuje się w internecie.

Opublikowano

Zakochałem sie w mefedronie i pentedronie, a obecnie najlepsze u zagranicznych vendorow wiec to bardzo powiązana z internetem miłość. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...