Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama Serwerów Metin2 - MistrzAdonis ( YT/ FB/GG )

Adonis6Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamieasz falszywcu jak cie usunelismy z team i obrzuciles nas blotem ? Ja doskonale. Pamietasz jak ostatnio mi zebrales na gg abym ci grafike malutka strzelil na twoj temat z dupy na mpc + FB + YT lub pomogl ci na serwerze jak cie okradli za "wykonana" twoja prace? Pomoglem ci, obnazylem wszystkie bugi na serwerze wtedy, a ty jak sie odplaciles? Napisales ze nie jestes fundacja charytetywna i za odcinki na twoim kanale YT bez full IS nie krecisz bo powiedziales ze wszedzie ci placa oraz daja full IS i ze co tam taka grafika co ci zrobilem , przeciez to chwila roboty jest. No jak widac dla ciebie nawet tak prosta grafika byla zbyt wysokim progiem.

Wiec zaczne z toba od razu bez zbednego gadania bo jak widze ze pomawiasz tu innych ponownie to oczy mi krwawia:

To wiec ze jak powiadasz? Z isamuxpompa robisz wjazdy na chaty? No ciekawe,ciekawe czy isamu zdaje sobie sprawe ze ma takiego wspolnika jak ty.

v1isamu.png

v2.png

v32.png

v3.png

v5.png

v35.png

v7.png

Jedno jest pewne twoje marzenie napewno sie nie spelni Adam.

v88.png

v9.png

v36.png

No i full is do nagrywania... Nienachapany dziku...

v11.png

v37.png

v38.png

v31.png

Powodzenia ci zycze w sprzedawaniu twoich chujowych koszulek.... Wazne aby ci tylko lali do ryja....

v39.png

v40.png

Tzn jak to zarobiles? Chlopak ci dal dostep do grupy a ty pieniadze na tym zarabiales i nie dzieliles sie z nim,mimo ze on byl wlascicielem. Nazywajmy sprawy po imieniu, opierdoliles chlopaka na pieniadze.

v12.png

v13.png

Ty i te twoje pomysly jedynie z korzyscia dla ciebie !

v14.png

v41.png

Najlepiej abys mogl sobie robic te twoje z*******e konkursiki na twoim YT zajebistym i nabic widzow czyims kosztem.

v15.png

v18.png

v20.png

Nie jestes warty nawet zlamanego grosze ze swoimi wyswietleniami na swoim kanale, miesieczne filmy u ciebie maja po 100 wysw, ale to wszystkie wejscia pewnie sa twoje.

v43.png

Ostatnia twoja riposta na to ze po raz kolejny cie odpulilem ze wzgledu na to ze jestes falszywcem jakiego nigdy jeszcze nie spotkalem wyglada nastepujaco :

v100.png

A teraz troche wiedzy dla ciebie prostaku i napinaczu internetowy :

CYTATArt. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.

CYTATArt. 191. § 1. Kto stosuje przemoc wobec osoby lub groźbę bezprawną w celu zmuszenia innej osoby do określonego działania, zaniechania lub znoszenia,

podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 2. Jeżeli sprawca działa w sposób określony w § 1 w celu wymuszenia zwrotu wierzytelności,

podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

CYTATArt. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,

podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.

§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.

§ 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego

To wiec co teraz bedzie Adonis ,falszywcu? Mam czekac az przyjedziesz do mnie ze swoim Panem i wladca Isamu czy co? Mam sie obawiac wjazdu na chate od ciebie?

Czy moze dalej bedziesz lizal rowa na gg ciagle liczac na jaka kolwiek wspolprace, jeszcze niezaczailes ze nie

chce miec z toba kompletnie nic do czynienia? Jestes rakiem z przerzutami chory czlowieku.

Odradzam kazdemu wspolprace z tym pomawiaczem. Baa , odradzam jaki kolwiek kontakt z tym kims...

PS.Wybaczcie za ten dlugi material ale nie dalo sie inaczej.Oczy mi krwawia jak widze Adonisa spiny bo wiem ze to co ten

dzik wygaduje na innych jest nieprawda i sam o tym wiem doskonale. Odcinam cie raz na zawsze napl....cie. A te dowody niechaj beda twoim gwozdziem do trumny,internetowy trupie.

To tylko czasteczka tego jakim falszywcem jest Adonis Aka Adam T. W razie czego materialow jest jeszcze od groma.

Ja myslalem ze jakos dorosles Adam, nie wiem mutacje przeszedles, ale ty dalej masz macice zamiast uja.

Pozdrawiam was mordeczki. Wiecie ja pomocnym czlowiekiem jestem zawsze, jak ktos poprosi , zawsze pomoge. Ale

z Adonisem jest tak jak dacie mu palca to zaraz cala lape wam wpierdoli... Najprawdopodobniej chodzi w staniku B bo fochy wali jak baba.

Wszystkie materialy pokazane na SS byly rozmowa z udzialem moim i posiadam prawo aby je pokazac©.

Nawet jak kiedys bym wystartowal w polsce Adonis to nie przychodz mnie hejtowac bo po tym materiale jestes skonczony.

Opublikowano

Dodam jeszcze że ostatnio szczekał, dzisiaj już coś pisał żeby razem serwer skleić :v po 2 godzinach zlewania;

https://scr.hu/LweN7L

I nie będę przypominał kto chciał się ziomkować ze mną i piony sklejać bo jesteśmy z jednego wieku xD

Naprawdę nie polecam i nie pozdrawiam.

Czekam na hejt że jestem nie zrównoważony psychicznie czy jestem bardzo zawistny xD

Oczywiście polecam także nie traktować postów tej osoby poważnie bo gość naprawdę ma ze sobą problem xD

Opublikowano

Z tego, co tu widać nie można ufać dla @Adonis6Xp Ja mogę powiedzieć, że nie polecam takich osób i tyle.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

v1isamu.png

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA XDDDDDDDDDDDD wyznawca isamu. xD
@Adonis6Xp

Serio ? xD Ile ty masz lat ? 10? Internet powinien być dla Ciebie zabroniony.
"i h*j ci w dupe jak cie znajde to cie wykurwie w kosmos" :D hahaha xD

XDDDDDDDDDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...