Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama Serwerów Metin2 - MistrzAdonis ( YT/ FB/GG )

Adonis6Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam za te akcje co odstawiał ostatnio. Gościu ma max 14 lat

edit

@Adonis6Xp

jak mam Cię lubić skoro mnie oszukałeś? :) chce tylko ostrzec innych że nie warto z Tobą robić interesów

to nie tylko moje zdanie bo widziałem kilka innych negatywnych opinii na Twój temat

Opublikowano

Nie polecam za te akcje co odstawiał ostatnio. Gościu ma max 14 lat

Nie ma sensu opierać sie na opinii kogoś kto cie nie lubi wiec dla tego osobą zainteresowanym radze gościa nie słychać na kanale jestem ja włącznie z coverami perkusyjnymi i na 14 lat nie wyglądam ( PS mam 20 lat jak tobie Bakany ma problem to niech idzie z rówieśnikami babki z piasku lepić )

Pozdrawiam .

OFERTA AKTUALNA

Opublikowano

"PS mam 20 lat jak tobie Bakany ma problem to niech idzie z rówieśnikami babki z piasku lepić"

Ty też w takim razie powinieneś wrócić do podstawówki jak nie potrafisz dobrze zdań składać.
Poza tym co do tematu to kto chciałby płacić za reklamę na takim małym kanale i jakimś GG? xDDDDDDDDDDDD
Porażka.

Opublikowano

Nie polecam. Zachowanie na poziomie piaskownicy, jeśli do niego napiszesz i nie weźmiesz reklamy to prawdopodobnie zmiesza cię z gównem. Odradzam z całego serca.

No ta, przykładem mogę dać ci Cortiuma, pisał do Persergi z marnym skutkiem i zaczął hejtować. Nie polecam.

Opublikowano

~~ Oferta aktualna ~~F5~~

Up - są to oszczerstwa i kłamstwa ludzi zawistnych którzy po prostu zazdroszczą że ktoś coś robi i u nich na serze to nie zrobił, ( chciałem dodać że osoby którę wypowedziałt sie wyżej są to osoby z jednego serwera i nie polegał bym na ich opinii )  .

Opublikowano

Up osoba która zrobila tak syfiasty serwer nie ma prawa sie wypowiadać , nawet za milion u ciebie nie nagrał bym :)

Opublikowano

@up To czemu spamiles mi na gg, że chciałbyś ponagrywać z serwera :/

Spamić , hahah żarty pisałem tylko czy chcesz bym nagrał a ty mnie zwyzywałeś od najgorszych zero kultury , zrób coś dla świata nie odzywaj sie tu i nigdzie !

Opublikowano

@up To czemu spamiles mi na gg, że chciałbyś ponagrywać z serwera :/

Spamić , hahah żarty pisałem tylko czy chcesz bym nagrał a ty mnie zwyzywałeś od najgorszych zero kultury , zrób coś dla świata nie odzywaj sie tu i nigdzie !

Czas pokazać ludziom jaki ty jesteś głupi umysłowo. Ludzie patrzcie to jest moja cała rozmowa : 1. http://screenshot.sh/mMftQ03ZgpE1r   2. http://screenshot.sh/oB1DZ5tbDR72p    3.  http://screenshot.sh/ouz5zVDyQFIJ9      Jesteś w dodatku taki głupi, bo jak mnie zablokowałeś to myślisz, że nie moge zobaczyć rozmów? xD Nie pozdrawiam  i nie polecam u tego kolesia brac reklamy.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Up no co ss rozmowy jest normalny czytajcie ludzie tam nic nie ma takiego a zachowanie tego pana mowi za swoje nawet gdybym miał miliony  sub to i tak go juz nie zareklamuje bo jest strasznie mściwy nawet wstawia ss które pokazują normalną rozmowę .

Zapraszam do mojej oferty reklama u mnie nic nie kosztuje :)

Opublikowano

Up no co ss rozmowy jest normalny czytajcie ludzie tam nic nie ma takiego a zachowanie tego pana mowi za swoje nawet gdybym miał miliony  sub to i tak go juz nie zareklamuje bo jest strasznie mściwy nawet wstawia ss które pokazują normalną rozmowę .

Zapraszam do mojej oferty reklama u mnie nic nie kosztuje :)

Nic takiego nie ma, a post wyżej pisałeś, że Cię zwyzywałem od najgorszych, więc gdzie Ciebie zwyzywałem od najgorszych? xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Up osoba która zrobila tak syfiasty serwer nie ma prawa sie wypowiadać , nawet za milion u ciebie nie nagrał bym :)

Ty naprawdę bierzesz hajs za nagrywanie?

No pls, piszesz, że nie nagrałbyś za milion, a chciałeś za darmo + "broniłeś" się argumentami z dupy i nawet perserga Cię zjechał.

Twoje serie mają po 3 odcinki, w co 3/4 filmie jest konkurs. Super reklama xD

tenor.gif

Opublikowano

Konkursy moge sobie robić ile chce to moj kanał ludzi to lubią przez co często wchodzą na moje filmy , jesli masz obiekcje to nie komentuj tego i wyjdź z tego tematu

Opublikowano

Nie polecam :) Nie dość, że dziecko to jeszcze kretyn.

To jaką on chce cene za to co oferuje to jest dramat. Niedawno był jeszcze temat pokazujący, jak on podchodzi do swojej "pracy" i jak bardzo ma w dupie swoich "klientów". 

pajac i tyle, nie warto wspierać finansowo takich ludzi nawet za reklame serwera, która i tak jest nieskuteczna co można sprawdzić po aktywności 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...