Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebujesz Budowniczego?

KeragosPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

---===Zostanę budowniczym===---

Witam mam do zaoferowania swoje usługi budowlane na twoim serwerze.

Mam doświadczenie z wieloma serwerami!

Jeśli potrzebujesz kilku moich projektów wbij na: http://www.planetmin...member/kerag0s/

Jestem w stanie zbudować praktycznie wszystko więc jeśli potrzebujesz kogoś

kto wyrobi się w szybkim czasie, zrobi to profesjonalnie i dokładnie pisz do mnie!

Kontakt Skype:Kerag0s GG: 55430556

Lub pw na forum.

Oczekuje:

Wynagrodzenia (Do uzgodnienia)

Rangi oraz tabliczek z autorem

---===Zostanę budowniczym===---

Ostatnie projekty :

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Naprawdę? Po tobie bym się poziomu budowniczego zaczynającego grać w minecraft'a, bym się nie spodziewał. Żałosne.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

@Rever_PL

Oh jesteś żałosny ;)

Smutne jest to że próbowałeś dostać się do XANT i jeszcze cie nie przyjeli chociaż próbowałeś nawet z multikonta.

Powiem tak: Naucz się budować i wróć młody ;)

Śmiech na kiju nic więcej. Pokaż mi choć jeden dowód na to że próbowałem dołączyć do XANT'ów, może wtedy ktoś ci uwierzy. Co do budowli, to nie wiem dlaczego uważasz że potrafisz budować. Wszystko na tych screenach jest żałosne, a to że próbujesz zdobyć marne pieniądze w tej poczciwej grze jest smutne ponieważ na to zasługują tylko profesjonaliści. 

goPYjbL.png

Opublikowano

@up 

Więc co tu robisz? ;)

Nie poniżaj się i tak do ciebie i twoich budowli za które bym grosza nie dał nikt nie przyjdzie.

A jak chcesz sobie nabić postów/zdobyć ludzi to nie tutaj.

Widziałem twoje projekty i są na poziomie raczkowania więc wracaj do swoich budyneczków z yt ;)

Opublikowano

@up 

Więc co tu robisz? ;)

Nie poniżaj się i tak do ciebie i twoich budowli za które bym grosza nie dał nikt nie przyjdzie.

A jak chcesz sobie nabić postów/zdobyć ludzi to nie tutaj.

Widziałem twoje projekty i są na poziomie raczkowania więc wracaj do swoich budyneczków z yt ;)

Powiedział co wiedział. Niby twoje projekty pokazane na screenach, i pmc są wysokiego poziomu i jakości? Nie rozśmieszaj mnie. Ciekawe, nikt do mnie przychodzi... hmm... ale ciekawe w jaki sposób zdobyłem prestiż i uznanie największych serwerów? To, że ty budujesz dla jakichś marnych serwerów 5 slotowych za range "Budowniczy", to twój problem. Najlepiej usuń temat i się nie pokazuj.

goPYjbL.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...