Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem аноним

аноним

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie

Mam na imię Andrzej mam 18 Lat mieszkam w województwie Kujawsko-Pomorskim 

Chciałbym zaoferować moje usługi edytowania serwerów TeamSpeak3

Mam doskonale doświadczenie w tym co robię.

Edytuje TS3 juz od ponad 3 lat jeszcze na starszych wersjach gdzie wszystko było trochę bardziej trudniejsze.

Jestem w stanie zaoferować:

• Zabezpieczenia serwera
  • Ustawienie permisji ( rangi etc. )
  • Skonfigurowane: mbot,pokebot,jts3mod itd.
  • Skonfigurowanie estetycznie Team Speak`a
  • podpięcie domeny
  • Banner interaktywny
  • Zainstalowanie Musicbotów
  • Instalacji podstawowych firewalli ( ograniczenie wysyłania pakietów )
  • Instalacji różnego rodzaju oprogramowania na systemie LINUX.
Wymagam:

• Zaufania
  • Ogarniętej Administracji
  • Dostępu do maszyny

Kontakt:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Twój avatar forum i avatar GG śmieszy mnie.

Kolejny gościu co nie wie dokładnie co to jest 'atak ddos' a używa zdjęć i sformułowań których nie wie co znaczą XDDDDD

To jest jedna z tych osób:

• Mati tm
  • Gremsonkowy
  • Rokat (VMWare)

Wywnioskowane po tym, że używają jednego i tego samego opisu o sprzedaży licencji AAL. 

shasahsha, nie polecam i nie pozdrawiam.

Opublikowano

Nie polecam użytkownika, jesteś zbytnio podejrzany ten email tak jak twoje hobby "DDOS" wszystko mówi za siebie.

Opublikowano

Twój avatar forum i avatar GG śmieszy mnie.

Kolejny gościu co nie wie dokładnie co to jest 'atak ddos' a używa zdjęć i sformułowań których nie wie co znaczą XDDDDD

To jest jedna z tych osób:

• Mati tm
  • Gremsonkowy
  • Rokat (VMWare)

Wywnioskowane po tym, że używają jednego i tego samego opisu o sprzedaży licencji AAL. 

shasahsha, nie polecam i nie pozdrawiam.

Hmm myslisz że jestem jedną z tych osób powiem ci że na pewno nie jestem całkowicie innym człowiekiem kolego każdy ma prawo używać co chce ;).

Opublikowano

JAK INNYM CZŁOWIEKIEM JAK TO TY MATITM xD Ile jeszcze tych nicków bedzie ? Kurki sruki ? Zaraz ddosować bedzie razem z gorzałem 1,1tbps

Opublikowano
  1. Nie potrafisz złożyć poprawnie zdania, nawet z mało wymagającą dykcją/interpunkcją (polecam nauczyć się co to 'przecinek','kropka' itp.).
  2. Twoje GG jest nowe, opis stary używany przez te 2 osoby - co można wywnioskować, że współpracujesz z nimi bądź jesteś tą osobą.
  3. Twoje hobby na forum jest prawie identyczne jak w/w osoby.
  4. 'ruski' nick świadczący, że bierzesz przykład z Rokata/Gremsonkowy

Exploitacja? TY WIESZ MŁODY CZŁOWIEKU CO TO JEST?

RAT? XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kodowanie C#/C++ a piszesz o podstawowych zabezpieczeniach XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DDOS ? Praktykujesz coś czego nie wiesz na czym polega  i co do końca znaczy

Firewall to tylko widziałeś na MPC albo na innych stronach tureckich gdzie składnia to parę linijek iptables

Czyli reasumując gówno potrafisz, jesteś tutaj z multi-kontem i pewnie CIe w życiu RL nie szanują, że wyżywasz się 'ddosami' na serwery TS3. xD

AntyGorzał 1.1Tbps ochrony, tssupport hsadhsdhasdhasdhasdh

Opublikowano

JAK INNYM CZŁOWIEKIEM JAK TO TY MATITM xD Ile jeszcze tych nicków bedzie ? Kurki sruki ? Zaraz ddosować bedzie razem z gorzałem 1,1tbps

Nie jestem żadnym MatiTM kolego.

1. Nie potrafisz złożyć poprawnie zdania, nawet z mało wymagającą dykcją/interpunkcją (polecam nauczyć się co to 'przecinek','kropka' itp.).
  2. Twoje GG jest nowe, opis stary używany przez te 2 osoby - co można wywnioskować, że współpracujesz z nimi bądź jesteś tą osobą.
  3. Twoje hobby na forum jest prawie identyczne jak w/w osoby.
  4. 'ruski' nick świadczący, że bierzesz przykład z Rokata/Gremsonkowy

Exploitacja? TY WIESZ MŁODY CZŁOWIEKU CO TO JEST?

RAT? XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kodowanie C#/C++ a piszesz o podstawowych zabezpieczeniach XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DDOS ? Praktykujesz coś czego nie wiesz na czym polega  i co do końca znaczy

Firewall to tylko widziałeś na MPC albo na innych stronach tureckich gdzie składnia to parę linijek iptables

Czyli reasumując gówno potrafisz, jesteś tutaj z multi-kontem i pewnie CIe w życiu RL nie szanują, że wyżywasz się 'ddosami' na serwery TS3. xD

AntyGorzał 1.1Tbps ochrony, tssupport hsadhsdhasdhasdhasdh

Powiem ci kolego tak muszę zmienić opis na gadu gadu ponieważ licencje już sprzedałem ;) .

Opublikowano

• kolego
  • cebulandia
  • hakiernia

Fajne słowa używasz! Ale nie martw się! Jestem zbyt inteligentną osobą :) 5 minut szukania i już wiem kim jesteś, chcesz się przekonać, że udowodnie Ci ,że masz multi konta? :-) 

Moderatorze, nie usuwaj tego.

Opublikowano

Ta i w tym momencie łżesz w żywe oczy, że to nie Ty MatiTM.  W ogóle to już tym opisem profilu wygrałeś. Exploitacja ciekawe czego chyba painta lub gier w blenderze. Nie polecam.

Opublikowano

wnAiieG.jpg

834Wqkd.jpg

Teraz wmawiaj, że przypadkiem używasz tego samego identyfikatora SCR-HU na tym samym komputerze i masz to samo słownictwo.

Opublikowano

wnAiieG.jpg

834Wqkd.jpg

Teraz wmawiaj, że przypadkiem używasz tego samego identyfikatora SCR-HU na tym samym komputerze i masz to samo słownictwo.

Używam tylko swojego indefikatora + piszę na szybko i proszę cię jesli chcesz cos wyjasniac pisz priv lub gg ;).

Opublikowano

Piszesz jak typek, który ma nazwisku zaczynające się na B.

Jest tutaj bardzo znany, oszukał więcej osób niż będzie miał stosunków w swoim życiu.

Nie znam Cię, ale jak na razie tylko podejrzewam, więc neutral.

Opublikowano

Osobiście, co do Twojej osoby to serdecznie nie polecam..

Kiedyś pisałeś, mówiłeś.. nie pamiętam.. ale groziles mi..

Btw. Nie bierz się za coś.. czego nie potrafisz.

Opublikowano

Osoba która w co drugim wyrazie we wszystkim powtarza słowo ddos chociaż ma 0ro pojęcia na ten temat, zapewne jest kolejnym przydupasem anonego,sreenga lub kto tam jeszcze jest.

Mniejsza, co do samej osoby.

Prezentacja słaba... Nic fajnego nic przyciągającego uwagę

W tych czasach wpisać w 10 linijkach id kanałów to nic...

Oprogramowania na system linux? Chodzi ci o zwykłe biblioteki czy jak?

Opublikowano

Widzę że kolejna dyskusja się szykuje w tym temacie więc ja też dołożę swoją cegiełkę  :)

1. Widzę że chcesz zostać technikiem ale skąd taki typowy Janusz ma pewność że go nie oszukasz? ( Miałem taki problem kiedy zajmowałem się serwerami ts3 itp dlatego mam spis serwerów z którymi współpracowałem )

2. Jeżeli masz w ZAINTERESOWANIACH ddosy i exploitowanie to zaufanie spada na -1.

3. Taka osoba która szuka technika i właśnie ma pomysł żeby poszukać na MPC i wejdzie na ciebie to zmieni temat (chyba że jest bywalcem który chce coś powiedzieć) dlaczego?

Masz gównoburzę pod tematem, brzydka prezentacja, ddos-exploit

4. POMAGASZ w konfiguracji mbota? ty siebie słyszysz? to ja chyba będę pomagał w konfiguracji obudowy od komputera.(wiem ten suchar nie miał sensu) Od czegoś jest Przemek (K-scripts)

Pozdrawiam jak zwykle,

G..

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...