Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beradia [Dedyk] [Medium]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może 50 online w godzinach szczytu będzie, serwer nie ma w sobie nic specjalnego + te śmieszne, ciągłe promocje na isa. 

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up@

Nie wiem dlaczego, ale nie mogę Cię omałpować.

Ciągłe promocje isa... Przez ponad miesiąc były 4 promocje (te niezaznaczone "itemshop" to tylko zmianki w kategoriach).

Chyba nie przeoczyłem niczego, a jak tak to przepraszam.

730831475501741661747.png

Opublikowano

Up@

Nie wiem dlaczego, ale nie mogę Cię omałpować.

Ciągłe promocje isa... Przez ponad miesiąc były 4 promocje (te niezaznaczone "itemshop" to tylko zmianki w kategoriach).

Chyba nie przeoczyłem niczego, a jak tak to przepraszam.

730831475501741661747.png

Sklepy usunales z serwera? :) 

ban.gif

Opublikowano

Szczerze  brak graczy to 1  ale admini staraja sie mimo 50 graczy zachecic kolejne 50 :) Warto tak .. Propsy dla was Admini starajcie sie dalej zyskacie  wiele graczy mając sprawdzone sposoby dajecie nowym graczom ;) Sztos serwer lecz nie gram i nie zagram przykladowy :)  Pozdrawiam i życze Zdrowia Elo ;)

Opublikowano

Serwer fajny ale malo sie dzieje malo , sam wbilem TOP 3 max lvl i jak by nie to że walczylismy o topke to by wiało nuda .

A nagroda za topke , serio dawno tak malo nie dostalem za topke , kostium z bonusem gorszym niż kostium z is i to na 30 dni ( masakra nagroda  )

Opublikowano

Prezentacja zostanie zamknięta bo alchemik jak chce kase to umie pisać na gg, a jak coś się używa jego to zapomina o tym co chciał i bawi się w przysłowiowego frajera no cóż takie mpcforum. Możecie zamknąć prezkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...