Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beradia [Dedyk] [Medium]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer niby po prezentacji super się zapowiada lecz po komentarzach jakie czytam to dno totalne więc Moje odczucia czy tu grać czy nie grać są niezdecydowane więc ciężko mi wybrać :/...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

~ MNIEJSZE ZMIANY ~

• Zostało wyłączone odwoływanie zwierzaczka po śmierci
  • Został poprawiony po raz kolejny drop przedmiotu biologa na 110 poziom
  • Zostało dodane 100% HP przy wstaniu postaci po dedzie
  • Został usunięty ciąg znaków, który wyświetla się na środku ekranu (góra) po zabiciu np. bossa
  • Zostały zmienione limity yang
    • Handel z 9.999.999 na 999.999.999 yang
    • Cena w sklepie z 999.999.999 na 1.500.000.000 yang
    • Ekwipunek z 1.999.999.999 na 5.000.000.000 yang

~ SKLEPY OFFLINE ~

• Sklep otwiera się Tobołem dostępnym u Handlarki Różnościami
    • Możliwość postawienia maksymalnie dwóch sklepów offline na jednej postaci
    • Możliwość zmiany nazwy sklepu (niezależnie na którym kanale gry aktualnie jesteś)
    • Możliwość odbierania zarobionych yang bezpośrednio ze sklepu (niezależnie na którym kanale gry aktualnie jesteś)
    • Możliwość odebrania przedmiotów, które zostały w sklepie - a go zamknąłeś (niezależnie na którym kanale gry aktualnie jesteś)
    • Sklep zamyka się automatycznie po zakupie ostatniego przedmiotu
    • Cena danego przedmiotu zostaje zapamiętana przez klienta gry
    • Sklep po zresetowaniu serwera / awarii serwera będzie nadal stał po ponownym włączeniu go

~ POZOSTAŁE ~

W razie problemów ze strony stabilności serwera przepraszamy - jeżeli takowy problem będzie to zostanie on naprawiony.

Przera będzie trwać od 30 minut do 3 godzin, za problemy przepraszamy.

Aby wejść na serwer wymagane będzie zaktualizowanie klienta gry.

Serwer został uruchomiony : )

588561473869129661747.png

Ilość sklepów z 14.09.2016 18:03

Opublikowano

Ile osób online?

Max 40

40 osób? Ty chyba serwery pomyliłeś :D 40 to może w środku nocy w tygodniu :D gorąco polecam serwer i zapraszam do gry ;p 

W takim razie ile online?

Opublikowano

Ile osób online?

Max 40

40 osób? Ty chyba serwery pomyliłeś :D 40 to może w środku nocy w tygodniu :D gorąco polecam serwer i zapraszam do gry ;p 

W takim razie ile online?

100-120 :) + 75 sklepów aktualnie na ch1 :)

Opublikowano

Nie polecam, administracja bez odrobiny kultury.
Nakradli moich modeli, gdy zgłosiłem do moderatora to zwyzywali Nas obu, bo musieli usunąć żeby wróciła prezentacja.
Umysłowo z Nimi też nie najlepiej bo myśleli że kwiatmix im usunął prezentacje dlatego że mu dałem w łapę. (Jakby mi k***a złotówki na Wasz c*****y serwer było szkoda. xD )
Co do samego serwera to co tu dużo pisać, sklejka tego co akurat udało im się znaleźć.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

@Mizun

Nie mów o mnie tylko o Jokerze to jest rzeczą pierwszą, druga rzecz złodziejem tu jesteś tylko i wyłącznie Ty.

To nie ja wmawiam, że model jest mój jak widnieje na nim stopka metin2 essencjal, a potem zmieniam śpiewkę, że bronie są moje... choć zostały ukradzione jednym słowem. Ja Ciebie ani razu nie wyzwałem, powiedziałem na Ciebie złodziej, a to nie jest obraza jeżeli faktycznie nim jesteś bo akurat to nie mój serwer został nazwany "złodziej squadem" i to nie ja mam opinie "złodziej squad" w przeciwieństwie do Ciebie. Modele, które "ukradliśmy" były na mpc i gdyby linki nie wygasły to by były nadal nie szanowny nie kolego. Leć na Atreye i mów, że modele są Twoje.. Autorem modelu możesz się nazwać dopiero wtedy gdy STWORZYSZ MODEL OD 0, a nie zmienisz w nim teksture / wyexportujesz model z innej gry i w opisie gr2 dasz MIZUNI czy jak Ty tam się zwiesz.

Opublikowano

@Mizun

Nie mów o mnie tylko o Jokerze to jest rzeczą pierwszą, druga rzecz złodziejem tu jesteś tylko i wyłącznie Ty.

To nie ja wmawiam, że model jest mój jak widnieje na nim stopka metin2 essencjal, a potem zmieniam śpiewkę, że bronie są moje... choć zostały ukradzione jednym słowem. Ja Ciebie ani razu nie wyzwałem, powiedziałem na Ciebie złodziej, a to nie jest obraza jeżeli faktycznie nim jesteś bo akurat to nie mój serwer został nazwany "złodziej squadem" i to nie ja mam opinie "złodziej squad" w przeciwieństwie do Ciebie. Modele, które "ukradliśmy" były na mpc i gdyby linki nie wygasły to by były nadal nie szanowny nie kolego. Leć na Atreye i mów, że modele są Twoje.. Autorem modelu możesz się nazwać dopiero wtedy gdy STWORZYSZ MODEL OD 0, a nie zmienisz w nim teksture / wyexportujesz model z innej gry i w opisie gr2 dasz MIZUNI czy jak Ty tam się zwiesz.

ZłodziejSquad to my sami się nazwaliśmy ironicznie, j****y tępaku.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Nie chcę mieszać, Mizun pamiętasz jak pisałeś w moim temacie że kostium samuraja, który był z pla jest twój?  :yay:

Tak, pamiętam.

samurai.jpg

Jeśli nie widzisz tutaj różnicy, to daj numer konta wyślę Ci hajs na okulary.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

@Mizun

Nie ośmieszaj się, model nie jest Twój i nigdy nie był, model jest gameforge, bronie które masz są gameforge, bronie "które robisz" są gameforge bądź innych wydawców gier 3D, Ty umiesz tylko i wyłącznie kraść btw. co do Stroju Samuraja model nadal nie jest Twój <lol2>.

Opublikowano

Nie chcę mieszać, Mizun pamiętasz jak pisałeś w moim temacie że kostium samuraja, który był z pla jest twój?  :yay:

Tak, pamiętam.

samurai.jpg

O k***a zmieniles kolor Ale ty innowacyjny jesteś XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Tak, pamiętam.

samurai.jpg

O k***a zmieniles kolor Ale ty innowacyjny jesteś XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No tak zmieniłem teksturę, więc jeśli wziął teksturę zmienioną przeze mnie to jest moja, coś tu się nie zgadza?

Jeśli by użył tej PL'owej gwarantuję Ci że słowem bym się nie odezwał.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Tak, pamiętam.

samurai.jpg

No tak zmieniłem teksturę, więc jeśli wziął teksturę zmienioną przeze mnie to jest moja, coś tu się nie zgadza?

Skoro to nazywasz nowością, to startuj z serwerem przebijesz antarisa na łeb XDDDDDDDDDDDDDDDD

BTW idź dalej kraść modele z innych gier :/ 

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Mizun wyjdź bo się tylko ośmieszasz mówiąc, że model jest Twój usuwając jeden element no człowieku opanuj się, exportujesz modele z innych gier, a potem mówisz, że sam zrobiłeś.. f**k logic..

Małe przpomnienie

218441473873184661747.png

Opublikowano

Tak, pamiętam.

samurai.jpg

Skoro to nazywasz nowością, to startuj z serwerem przebijesz antarisa na łeb XDDDDDDDDDDDDDDDD

BTW idź dalej kraść modele z innych gier :/ 

Zacytuj mnie i podkreśl (najlepiej grubą czerwoną linią) gdzie napisałem że to jest nowość?

Czemu przypisujesz mi słowa których nigdy nie napisałem?

@Sheila - weź już lepiej nic nie pisz, bo będziesz mi za pobyt na onkologii musiał bulić.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

@Mizun

Zdjęcia pod Twoim postem nie podważysz, nie powiesz, że nie jesteś złodziejem bo to zdjęcie tylko i wyłącznie nasyca to przezwisko :)

@Maja.. xyz

Kończę tą dyskusję z Tobą bo zdjęcie wszystko wyjaśnia :)

Opublikowano

@Mizun

Zdjęcia pod Twoim postem nie podważysz, nie powiesz, że nie jesteś złodziejem bo to zdjęcie tylko i wyłącznie nasyca to przezwisko :)

@Maja.. cipo daja ^^

Kończę tą dyskusję z Tobą bo zdjęcie wszystko wyjaśnia :)

Według Twojej logiki jeśli kwiatmix napisze że stoisz po latarnią to też nikt tego nie będzie mógł podważyć? Weź się ogarnij bo na prawdę wieś robisz.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Tak, pamiętam.

samurai.jpg

A podpisujesz tekstury? W kliencie nie była podpisana, były to matowe zielone + satyna czy specular [filozofia dla mnie].

Nie tylko ty potrafisz zmienić kolor textury

I kończę temat bo nie ja tworzę tekstury ale wiem że i ty ich nie robiłeś w tamtejszym czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...