Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP4] Ancient Last Chaos

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwerek pod grindowanie? Jeszcze miałoby to sens gdyby sporo ludzi grało. Kiedy powstał? 

W ostatnich 24h zalogowalo sie 202 graczy, Serwer powstal 02.09 :)

Opublikowano

Zasysam dziś wieczorem Jutro rano testowanie :D  Miyo mam nadzieje że bedziesz grał :D  Frytus ty grasz ?

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Zasysam dziś wieczorem Jutro rano testowanie :D  Miyo mam nadzieje że bedziesz grał :D  Frytus ty grasz ?

Gram , gram a serwer niedlugo dobije 300 osob ;p

Opublikowano

Ja gram tam sorkiem i walilem z setem 50+15 zmienialem tylko z 3 razy bron. 
System lvlowania jest taki. 
110 Tomb
110-140 Sorki w strayanie 

140-175 W tarian ( Seekers Of Darnkess )  mozna tez na początku. 

ubh6c.png
Opublikowano

Frytus graleś może na Destiny w MSEP? :)

Ten pyta się o inne rzeczy niż nazwa sewera, a ja dostaje ostrzenie ze podalem nick na sewerze ?! 

Jak cos masz do mnie to napisz pm, bo ostatnio twoje ostrzenia to smiech na sali. 

btw. Wam też tak ciezko zrobic 15 lvl corala albo chaos corala ? o,O

ubh6c.png
Opublikowano

Zagrałem, wbiłem 175 i... co dalej? bicie ramslo do usranej śmierci i siedzenie przy arenie? Jak tam wbijać affinity? Jak zarabiać? Tak pustego i nudnego serwera to chyba jeszcze nie było

Opublikowano

Serwer bardzo szybki . Itemki do anffinity są w statule księżycowej , zadania na kamienie są chyba zbugowane można je robić w kółko . Zarobek bardzo szybki . Same wbicie max lvl nie przekreśla dalszej rozgrywki Chodź są osoby dla których się tylko wbicie max lvl liczy i idą na next lc Co mnie irytuje 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Zagrałem, wbiłem 175 i... co dalej? bicie ramslo do usranej śmierci i siedzenie przy arenie? Jak tam wbijać affinity? Jak zarabiać? Tak pustego i nudnego serwera to chyba jeszcze nie było

O czym ty piszesz ? 

Ramslo raczej dużo nie pobijesz bo na kazdym kanale stoja caly dzien z pvp ( faktycznie mogloby byc wiecej ch ). Jezeli chodzi o farme golda to jest ona dziecinie prosta bo kazde moby w tarian daja tyle same golda, wiec robisz sobie ns ( wbicie max lvl to1h no moze 1.5h ) i farmisz golda w kole. W godzine z lsb zrobisz golda na set wepa i jeszcze na cos starczy. Affinity jest dziecinnie . Ja zrobilem wszystkie w 2 godziny. ( Affinity Master tytyl jest najlepszy jezeli chodzi o pvp ) Jewels i wszystko potki masz za free bo sa codzinne misje nawet mobow nie musisz ubijac. Cash leci jak szalony wiec nie wiem co ty chcesz jeszcze do szczescia ? Typowy serwer pvp. Nic tylko wystarczy poswiecic troche czasu.

Amen ! 

ubh6c.png
Opublikowano

O czym ty piszesz ? 

Ramslo raczej dużo nie pobijesz bo na kazdym kanale stoja caly dzien z pvp ( faktycznie mogloby byc wiecej ch ). Jezeli chodzi o farme golda to jest ona dziecinie prosta bo kazde moby w tarian daja tyle same golda, wiec robisz sobie ns ( wbicie max lvl to1h no moze 1.5h ) i farmisz golda w kole. W godzine z lsb zrobisz golda na set wepa i jeszcze na cos starczy. Affinity jest dziecinnie proste, 3k+ za moba z boosterem daje prawie 7k  tak wiec 15 min i masz gotowe affinity. Ja zrobilem wszystkie w 2 godziny. ( Affinity Master tytyl jest najlepszy jezeli chodzi o pvp ) Jewels i wszystko potki masz za free bo sa codzinne misje nawet mobow nie musisz ubijac. Cash leci jak szalony wiec nie wiem co ty chcesz jeszcze do szczescia ? Typowy serwer pvp. Nic tylko wystarczy poswiecic troche czasu.

Amen ! 

Na tym serwerze żeby zdobyć affinity mastera trzeba w każdym klubie otworzyć sklep, tak? Jewele mam robić z tych jeweli 13lv które dostaje z zadań przy trenerze zwierzaków? No i jakbyś był tak miły i wytłumaczył mi w jaki sposób tak szybko wbiłeś affinity? No i kwestia dotycząca setów... ludzie noszą ten na 175 czy 180 i wkładają chaos opal zamiast corala? Wcześniej grałem na GN02 i wszystko wyglądało zupełnie inaczej, a chce dać jeszcze temu serwerowi szanse.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...