Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bezpieczne bocenie

Rewetel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakieś szczegóły, które pozwolą zachować mi konto przy boceniu? Nie wiem. np. nie bocenie kilkoma postaciami itp ? Czy nie da się w żaden sposob przed tym bronic

Opublikowano

Dobrym rozwiązaniem są alarmy, ale zależy gdzie bo czasami będzie ci pikał cały czas, też dobrym rozwiązaniem jest bocenie na wolnych expowiskach, ale tu byś musiał sam pisać skrypt, bo darmowe skrypty są oblegane, generalnie ja boce w tibi od roku na 3kontach i jedyny ban jaki mi poszedł na konto to na 15 lvl za bocenie w venore na swampach.

Opublikowano

czyli jak narazie bocenie w ubogich w inne boty/osoby miejscach
stare emaile,
rozne miejsca do bocenia przemiennie, zeby unikac reportow i perfidnego botowania

cos jeszcze komus przychodzi na mysl ?

Opublikowano

a ktoś z was orientuje się jak oni weryfikują to, czy ktoś botuje czy nie ?

Pewnie mają jakieś systemy, które sprawdzają np. czy nie chodzisz ciągle po tych samych kratkach. Na pewno biorą też pod uwagę ilość reportów.

Opublikowano

a ktoś z was orientuje się jak oni weryfikują to, czy ktoś botuje czy nie ?

Pewnie mają jakieś systemy, które sprawdzają np. czy nie chodzisz ciągle po tych samych kratkach. Na pewno biorą też pod uwagę ilość reportów.

na reporty nikt nie zwraca uwagi, bo na jednym koncie dostałem z 300 reportow, cały server wiedzial ze boce a bana do dzisiaj nie ma.

Opublikowano

Jeżeli grasz na faccu to bana od razu dostaniesz. Ja dostałem po kilku godzinach, miałem może z 15 lvl na trollach w ab.

Aby zmniejszyć szanse bana:

- kup pacca

- botuj tam gdzie nie ma innych graczy, jeżeli dostaniesz kilka reportów możesz zostać zbanowany

- używaj alarmów player detected jw

- nie botuj całymi dniami, aż do wyczerpania staminy

- nie botuj wieloma postaciami na jednym IP, kilka MC = ban murowany

Ogóle to jak wyżej pisałem, jeżeli masz pacca i nie dostaniesz reportów od innych graczy to CP cie nie zbanuje, bo nie przeszkadzasz innymi, a i oni mają profit.

Ja teraz gram manualnie, ale z botem na healera, spellcasta i lootera. Tylko że gram ED, ale EK to ciężko byłoby tak grać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...