Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pioneer Silkroad - CAP 105 Re-opening

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

calkiem fajne raty i widze ludzi paru to jak wracam z roboty od razu zasysam na pelne gardlo nick jak na mpc bedzie raczej tak wiec polskie gildie wypatrujcie armor bowa full hp xD!

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

calkiem fajne raty i widze ludzi paru to jak wracam z roboty od razu zasysam na pelne gardlo nick jak na mpc bedzie raczej tak wiec polskie gildie wypatrujcie armor bowa full hp xD!

yhym exp rate jest spoko ale do 103 pozniej prawie jak isro na 104 lvlu dostaje 0,22% na godzine xD

Opublikowano

Siemano, takie pytanie, jest gdzies jeszcze ten NPC z elixirami i stonami ?

Wszystkie NPC są w DH.

Większość w pobliżu "storage" lub teleportu.

Opublikowano

nie dostalem maila z potwierdzeniem rejestracji

Pomoglem?

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

A to w ogóle się potwierdza konto ? :p

Dawno nie zakładałem konta, ale wydaję mi się, że nie xD

Opublikowano

A to w ogóle się potwierdza konto ? :p

Dawno nie zakładałem konta, ale wydaję mi się, że nie xD

tak od samego poczatku trzeba bylo potwierdzic ale ja mam pytanko te barany czasami po kryjomu nie zmniejszyli drop na fgw spowrotem? nie gralem pare dni wczesniej 2-3 talki z fgw a teraz k***a nawet z syreny  nie chca leciec wtf

Opublikowano

jeszcze jedna sprawa hell emblem z popa to moga wygrac tylko araby? od poczatku servera wjebalem w to tyle silkow i golda ze teraz to bym za to ze 4 kupl widzac cene a wczoraj znajomy arabek 10 popow hell emblem chu......... mnie strzela xD

Opublikowano

Witam wszystkich to czytajacych :D

Mam takie 2 pytanka. 1. Czy jest jakas polska gildia z wolnymi slotami?  2. Czy jak mam 2 komputery oraz jedno polaczenie z netem to moge odpalic 6 clientow?

zmieili ip limit z 3 na 6 a pc limit dalej 3 wiec mozesz spokojnie odpalic 6 acc na 2 kompach

Opublikowano

Witam wszystkich to czytajacych :D

Mam takie 2 pytanka. 1. Czy jest jakas polska gildia z wolnymi slotami?  2. Czy jak mam 2 komputery oraz jedno polaczenie z netem to moge odpalic 6 clientow?

1. stoners 2. na 2 pctach 6 klientow mozesz miec

Pomoglem?

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

server zabójczy dla ludzi z win 10 ktorzy nie moga expic na bocie :(

Pomoglem?

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

sbot polecam serdecznie = 5euro na miesiac na 2 PC

no 3 zeta to jest kurde majątek xD nie no śmieję się popatrzę na tego sbota jak będzie na wn10 działać to kurde się poświecę i kupię :D

Pomoglem?

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

sbot polecam serdecznie = 5euro na miesiac na 2 PC

no 3 zeta to jest kurde majątek xD nie no śmieję się popatrzę na tego sbota jak będzie na wn10 działać to kurde się poświecę i kupię :D

przeca mbot dziala na win 10 aka s**t btw server to gowno wlasnie wyjebalem rs bowa i set immo do npc mama dosc k***a tej kliki  arabow z shizari idiota na czele i ta cala gildia scammerow musze niezle lizac dupe midnightowi zreszta niemiecki servrem nie ma racji butu nara i powodzenia

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...