Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Icons/Ikonki] Nowa Paczka

Maja..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dawno mnie tu nie było. Udostępniam nową paczkę! :-)

Link do pobrania:

xyz

ScreenShot:

7352814725821061237309.png

Skan:

xyz

Opublikowano

Jak zwykle świetna paczka ikonek. W razie czego jest możliwość dorobienia jakieś ikonki z tego stylu?

Opublikowano

Jak zwykle świetna paczka ikonek. W razie czego jest możliwość dorobienia jakieś ikonki z tego stylu?

Oczywiście, że jest. :-)

Opublikowano

Większość ikon dobrze mi znana.

Design nie podoba mi się nawet w 40%.

Proste znaczy lepsze, popracuj nad tym i będzie świetnie.

Moje zdanie takie jak kolegi wyżej.

Opublikowano

Ikonki jak każde inne (od Ciebie), polecam popracować nad dokładnością i nowym stylem.

Ja tam widzę różnicę między tym stylem, a innymi moimi stylami. ;-)

Opublikowano

Ikonki jak każde inne (od Ciebie), polecam popracować nad dokładnością i nowym stylem.

Ikonki robisz dla innych, nie dla siebie.

Opublikowano

Widziałem wszystkie Twoje ikony. Żadna ikonka mi się nie podobała. Robisz te ikony od jakiegoś dłuższego czasu i nie widać żadnych postępów.

Opublikowano

Ikonki robisz dla innych, nie dla siebie.

Robię je dla siebie, a wstawiam je dla innych - to jest różnica. 

Widziałem wszystkie Twoje ikony. Żadna ikonka mi się nie podobała. Robisz te ikony od jakiegoś dłuższego czasu i nie widać żadnych postępów.

Szanuję Twoje zdanie, na szczęście jest duża część osób, którym się podoba i z przyjemnością korzystają z ikon. 

Opublikowano

Przejrzałem sobie twoje prace to jakoś nie wiem nic tam ciekawego kilka sklejonych pixeli aby to jakoś wyglądało. Może opanuj troszkę programy graficzne typu PS/Gimp i w tedy udostępniaj publicznie.

Opublikowano

Przejrzałem sobie twoje prace to jakoś nie wiem nic tam ciekawego kilka sklejonych pixeli aby to jakoś wyglądało. Może opanuj troszkę programy graficzne typu PS/Gimp i w tedy udostępniaj publicznie.

Cieszę się, że Vest Was nasyła na mój temat ale, jeśli masz dawać opinię na prośbę czyjąś to lepiej jej w ogóle nie dawaj. ;-) 

Co do ikonek, pozwól, że ja ocenię kiedy będę je wrzucać. 

Opublikowano

Cieszę się, że Vest Was nasyła na mój temat ale, jeśli masz dawać opinię na prośbę czyjąś to lepiej jej w ogóle nie dawaj. ;-) 

Koleżanko nie wiem może na ciebie kogoś nasyłają lub ty kogoś nasyłasz ale ja jedynie wyraziłem swoją subiektywną opinie na temat tych 256 pixeli i jestem postronną osobą.

Opublikowano

Koleżanko nie wiem może na ciebie kogoś nasyłają lub ty kogoś nasyłasz ale ja jedynie wyraziłem swoją subiektywną opinie na temat tych 256 pixeli i jestem postronną osobą.

Tak było.

Ikonki jak każde inne.

Opublikowano

@Maja..

Piekne ikonki z screenow sa:D mozesz piekna wstawic na innego hosta bo speed juz nie dziala ^^

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...