Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cyrk z DHL

ButlaTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w czwartek została wysłana do mnie paczka przez firme dhl wczoraj miala do mnie dojsc czekałem do godziny 18 i nic sprawdziłem na stronie i okazało sie ze ktos juz paczke odebrał  o.O . Zadzwoniłem do DHL ze ktos odebrał paczke ale ani nie ja ani zaden sąsiad , po kontakciwe z kurierem okazało sie ze paczki zostały pomylone w sortowni i paczka została cofnieta do miejsce w ktorym została nadana. I moje pytanie jak moge sie dowiedzieć co dzieje sie z paczka i gdzie ona sie teraz znajduje ?

http://www.dhl.com.pl/sledzenieprzesylkikrajowej/szukaj.aspx?m=0&sn=15733014880&on1=&om1=082016&on2=&om2=082016&on3=&om3=082016&on4=&om4=082016&on5=&om5=082016&on6=&om6=082016&on7=&om7=082016&on8=&om8=082016&on9=&om9=082016&on10=&om10=082016&sapn=&crn=&trdn=

link do śledzenia. Nie wiem czy paczka została nadana z nowym nr czy co :/

Opublikowano

Ja miałem ostatnio podobną sytuację, czekałem na paczkę, a po 20 patrzę, że odebrana i podpis "NIECZYTELNY". Okazało się, że paczka została zostawiona dozorcy osiedla :v zadzwoniłem do nich i można składać reklamację usługi, ale nie chciało mi się w to bawić, bo ostatecznie paczka dotarła do mnie cała, chociaż następnym razem kilka razy się zastanowię nim skorzystam z usług tej firmy.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

I moje pytanie jak moge sie dowiedzieć co dzieje sie z paczka i gdzie ona sie teraz znajduje ?

Skontaktować się z DHLem?

DHL zawsze pyta o nr przesyłki a jak ma mtylko nr tej co została cofnięta

Opublikowano

No to im wyjaśnij jak wygląda sprawa. Jak mają chociaż resztki mózgu to Ci pomogą.

Zadza zadzownie ale słabo to widze jak pierwszy raz dzowniłem i pytałem dlaczego paczka zwrocona to odrazu było ze to nie ich wina  ^^

Opublikowano

U mnie też hit xD

Zamówiłem sobie kilka koszulek i dziś miały przyjść. Wchodzę na tę stronę do śledzenia przesyłki a tu coś w stylu "przesyłka niedostarczona - błędny adres" XDD

Opublikowano

DHL to ostatnio jakiś żart.

Zamówiłem coś i była taka akcja, że z dupy wyszedłem sobie na podwórko i widzę kuriera to pomyślałem, że wyjdę dalej - przed dom (od domu do normalnej asfaltowej drogi mam z 50-100m) żeby mnie widział, on już wjeżdża w moją drogę i nagle.. stop, wykręca i jedzie w stronę z której przyjechał, wchodzę do domu i widzę wiadomość, że przesyłka przyjdzie w innym terminie ponieważ "nie było nikogo w domu".

Nigdy więcej DHL, dla mnie jedynie GLS :)

Najlepiej to zadzwonić raz a porządnie opierdolić i nigdy więcej nie zamawiać DHL.

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...