Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GAMELIVE24.PL | Publiczny Serwer TS3

djmucha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP SERWER gamelive24.pl

bgTDdrS.png

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

Prezentacja przeciętna bardzo.

Serwer na wejściu muzyczka, bardzo mi się podoba. Dodany bot na serwer z wieloma opcjami, bardzo dobre rozwiązanie. Timer fajny bajer. 

Lecz jest pare minusów. Kwestia kanałów, według mnie brzydko wykonane, nie czytelnie i zlane. Jako drugi mały minusik no ale, baner jest ucięty na full screenie i nie widać dolnych napisów. 

Generalnie, mimo to polecam.

Opublikowano

Prezentacja dla mnie jest wykonana bo najprostszej linii oporu, jak dla mnie za duża czcionką - dużym minusem jest to, że nie ma ip do skopiowania. 

Fajnie, że rangi są wykonane w mniej więcej takim samym stylu. 

Dużym minusem jest to "M" przy innych rangach administracyjnych - ta ikonka naprawdę psuję estetykę.

Bo na poczekalni jest bardzo irytujący:

<12:09:42> "MusicBOX™  #Poczekalnia": Teraz gram Don Diablo feat. Emeni - Universe

<12:12:42> "MusicBOX™  #Poczekalnia": Teraz gram REKLAMA - open.fm - REKLAMA
<12:13:12> "MusicBOX™  #Poczekalnia": Teraz gram Tiesto & Don Diablo feat. Thomas Troelsen - Chemicals

Jak w przeciągu paru minut lecą 3 nutki? 

Fajnie byłoby jakbyście poprawili te błędy:

<12:08:07> The icon for server group "-----SPECJALNE-----" was not found.<12:08:14> The icon for server group "Pingwin" was not found.<12:08:14> The icon for server group "Chill out" was not found.<12:08:15> The icon for server group "Hakier" was not found.<12:08:39> The icon for channel group "Blokada mowienia" was not found.<12:08:39> The icon for channel group "Zbanowany na kanale" was not found.

Kolejny aspekt to ten denerwujący zegar.. jasne można mieć zegar ale dlaczego aż na 4 linijki? 

<12:09:24> Channel "[cspacer]⠿⠿▄.⠿▄▀▀▀▄⠿⠿⠿⠿⠿.▀▀▀.⠿.▀▀▀.⠿" was renamed to "[cspacer]⠿⠿▄.⠿▄▀▀▀▄⠿⠿⠿⠿⠿⠿▄.⠿.▀▀▀.⠿" by "MusicBOX™  #Poczekalnia"<12:09:24> Channel "[cspacer]⠿▀⠿.⠿⠿⠿⠿▄▀⠿⠿▀⠿⠿.⠿⠿⠿.⠿.▄▄▄.⠿" was renamed to "[cspacer]⠿▀⠿.⠿⠿⠿⠿▄▀⠿⠿▀⠿⠿▀⠿.⠿.⠿⠿⠿.⠿" by "MusicBOX™  #Poczekalnia"<12:09:24> Channel "[cspacer]⠿⠿⠿.⠿⠿▄▀⠿⠿⠿⠿⠿⠿⠿.⠿⠿⠿.⠿⠿⠿⠿⠿.⠿" was renamed to "[cspacer]⠿⠿⠿.⠿⠿▄▀⠿⠿⠿⠿⠿⠿⠿⠿⠿.⠿.⠿⠿⠿.⠿" by "MusicBOX™  #Poczekalnia"<12:09:24> Channel "[cspacer]⠿⠿⠿.⠿.▄▄▄▄⠿⠿▀⠿⠿.▄▄▄.⠿.▄▄▄.⠿" was renamed to "[cspacer]⠿⠿⠿.⠿.▄▄▄▄⠿⠿▀⠿⠿⠿⠿.⠿.▄▄▄.⠿" by "MusicBOX™  #Poczekalnia"

Jasne to kwestia gustu ale jak dla mnie każdy ma zegarek i nikt nie patrzy na Ts-a po to by sprawdzić godzinę.

Co do wyglądu ts-a jest okej. Nie jest nawalone jakoś dużo znaczków czy zbędnych dupereli. 
Gdyby nie te błędy i zegar byłabym w stanie polecić.

Jednak za banner i za ikonki ogromny plus w Waszą stronę. 

Jeśli komuś nie przeszkadzają kwestie estetyczne może śmiało wbijać na serwer. ;-)
Opublikowano

@Maja.. @Anonseusz dziękuje, za opinie aktualnie pracujemy nad poprawą serwera oraz prezentacji. :)

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Opublikowano

hm prezentacja nie jest robiona przez was to mały błąd ale jest, muzyka na poczekalni jest dobra, bot ma najważniejsze funkcje co mogę powiedzieć życzę powodzenia w dalszych sukcesach .

Opublikowano

@Refresh 

Zmięliśmy prezentacje oraz zostały, naprawione błędy z ikonkami zapraszamy. 

Opublikowano

@Refresh 

lepiej było by jak byście zrobili całą prezentacje sami a nie edytowali czyjąś prace.

Opublikowano

@Refresh 

lepiej było by jak byście zrobili całą prezentacje sami a nie edytowali czyjąś prace.

Jest to tymczasowa prezentacja dziś. Zostanie opublikowana nasza prezentacja.

Opublikowano

@Refresh 

Prezentacja zrobiona co prawda nie jest zbyt piękna, ale wykonana przez nas.  ;)

Opublikowano

@Refresh  

Opublikowano

@Refresh 

Opublikowano

Prezentacja: 6/10

Serwer ts3: 5/10

Opinia: Macie naprawde bardzo fajnego tsa, tyle że mbot jest na prawie 70% teamspeaków w polsce...

Opublikowano

Pv4ZO3q.jpg

Dojeżdżacie do klienta? Gdzie znajdę cennik? Można zobaczyć gdzieś listę "loszek"?

Prezentacja: 6/10

Serwer ts3: 5/10

Opinia: Macie naprawde bardzo fajnego tsa, tyle że mbot jest na prawie 70% teamspeaków w polsce...

Max. 15% :)

Opublikowano

@Refresh 

Opublikowano

Witam,

Od razu widać z góry że serwer zrobiony na wysokim poziomie, prezentacja serwer podbija wszystko :) Ładny design stref oraz widać że autorskie ikonki! Polecam.

Opublikowano

Serwer nie działa dowód:

<11:16:29> Próba określenia nazwy hosta gamelive24.pl
<11:16:33> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na gamelive24.pl
<11:16:39> Połączenie z serwerem nie powiodło się
Opublikowano

Serwer nie działa dowód:

<11:16:29> Próba określenia nazwy hosta gamelive24.pl
<11:16:33> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na gamelive24.pl
<11:16:39> Połączenie z serwerem nie powiodło się

Serwer działa, tylko domena nie działa - Nabijaczu postów.

Także możesz wejść spokojnie :(

Opublikowano

Osobiście nie polecam wam tego teamspeaka crack licencja oraz rozdawanie ip (nie mowie tego żeby komuś zaszkodzić po prostu mam dowody)

Opublikowano

Osobiście nie polecam wam tego teamspeaka crack licencja oraz rozdawanie ip (nie mowie tego żeby komuś zaszkodzić po prostu mam dowody)

Mógł byś przedstawić swoje dowody odnośnie cracka oraz rozwania ip?

Opublikowano

a mozesz mi podac te dowody? bo skoro je masz to możesz pokazac. a nie tylko puste slowa i obelgi w strone serwera kierowac ;)

Jestem 16 letnim, rozwijającym się youtuberem :D , Lajkujac, komentujac i subskrybujac moj kanal, doceniasz moje starania i motywujesz mnie do dalszego dzialania! :), dziekuje

Link do yt:

https://www.youtube.com/channel/UCKf075gUW2Z9fBmanwlKCIw

Opublikowano

a mozesz mi podac te dowody? bo skoro je masz to możesz pokazac. a nie tylko puste slowa i obelgi w strone serwera kierowac ;)

tak prosze bardzo | ip ktore dostalem nie bede podawal publicznie chyba ze ci bardzo zalezy (okolo 1000 ip)

uN5k7Ec.png

EDIT 

nie kieruje zadnej obelgi w strone serwera....

Opublikowano

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...