Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrej gierki pokemon

dragranis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Naszło mnie ostatnio na pokemony i szukam czegoś dobrego. Zależy mi na tym aby była w miarę spora populacja i jak najwięcej pokemonów do złapania ( najlepiej więc żeby nie było ograniczenia że nie można legend łapać xD ). Może być zarówno przeglądarkowa jak i jakiś klient na PC / androida. Znacie coś godnego uwagi?

Opublikowano

Nie ma "dobrych" gier pokemon na przeglądarkę chodzi mi o grafike, rozgrywke, populacje itp. Jedyne co to client ale to i tak grafika jak w margonem...

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Opublikowano

Pokelife polecam, ale tylko dla fanu. Bez wydawania średnio 1k miesięcznie nie masz co liczyć na top. Sam mam kotno top20-30 i utrzymuje się tylko z poleconych, którzy spory hajs wpłacają.

Jak już szukasz gry to również możesz pograć w Pokemon World Online. W porównaniu do innych gier clientowych, ta jest pisana od podstaw i nie bazuje na roomie. Aktualnie są 2 kontynenty+BF. Ciekawostką są walki randomowe w których na czas jej trwania każdy z graczy dostaje 6 randomowych poków. Dzięki temu łatwo idzie się nauczyć podstaw gry, typów pokemonów i tym podobne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...