Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak włączyć konto Prime?

912384

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Instalujesz aplikację Steam na telefon i łączysz ją ze swoim telefonem :)

Z tym bym się kłócił. Nigdy nie logowałem się na Steama ani nie pobierałem go na telefon, i konto Prime mogłem używać, także to co Ty napisałeś, to brednia.

Pasjonat
Opublikowano

Musisz mieć steamguarda włączonego, podpiętą apkę z telefonem i 21 poziom.

Z tym bym się kłócił. Nigdy nie logowałem się na Steama ani nie pobierałem go na telefon, i konto Prime mogłem używać, także to co Ty napisałeś, to brednia.

Nie brednia tylko tak jest

"[PRIME BETA UPDATE]
– CS:GO accounts will be Prime if they have verified their phone number and achieved at least Lieutenant Rank 21 or have earned a Service Medal."

z patchnotes ze bloga csa.

.

Opublikowano

"[PRIME BETA UPDATE]

– CS:GO accounts will be Prime if they have verified their phone number and achieved at least Lieutenant Rank 21 or have earned a Service Medal."

"Konta CS:GO z Prime muszą zweryfikować numer telefonu oraz zdobyć poziom 21 lub zdobyć Service Medal."

Gdzie tu jest napisane, że trzeba pobierać aplikację na telefon? Bo tu pisze tylko to, że trzeba zarejestrować numer telefonu, ale nie przez aplikację.

Opublikowano

"[PRIME BETA UPDATE]

"Konta CS:GO z Prime muszą zweryfikować numer telefony oraz zdobyć poziom 21 lub zdobyć Service Medal."

Gdzie tu jest napisane, że trzeba pobierać aplikację na telefon? Bo tu pisze tylko to, że trzeba zarejestrować numer telefonu, ale nie przez aplikację.

Potwierdzam, też nie musiałem instalować aplikacji, a jednak mam konto z Prime.

2334214718550821527758.gif

Opublikowano

Nie polecam konta prime, same przekręty, grałem na goldów (4 mecze) w tym 2 jechali mnie jak chcieli, wylatywali z prifajerem, a ja co biedny orzełek mogłem zrobić po 3 miesiącach niegrania, wykurwiłem im w ryj, i albo mam 40-7, albo 10-20.

Topic. Ja podałem tylko nr fona, bez żadnych weryfikacji i dostałem, ale może dlatego, że miałem aplikacje steam.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Nie polecam konta prime, same przekręty, grałem na goldów (4 mecze) w tym 2 jechali mnie jak chcieli, wylatywali z prifajerem, a ja co biedny orzełek mogłem zrobić po 3 miesiącach niegrania, wykurwiłem im w ryj, i albo mam 40-7, albo 10-20.

Topic. Ja podałem tylko nr fona, bez żadnych weryfikacji i dostałem, ale może dlatego, że miałem aplikacje steam.

Jakie przekręty chodzi ci o to że można na tym Prime chitowac

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...