Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam skryptu, pluginu bądź bota.

Chciałbym zrobić u siebie na ts'ie strefy dla gildii. Chce aby na daną strefę mogli wejść tylko posiadacze ikony, która była by przypisana.

Czy istnieje rozwiązanie tego problemu? Przeszukałem chyba całe mpc, obecnie przeszukuje forum.teamspeak. 

Za wszelką POMOC z góry dziękuję!

Opublikowano

Witam, szukam skryptu, pluginu bądź bota.

Chciałbym zrobić u siebie na ts'ie strefy dla gildii. Chce aby na daną strefę mogli wejść tylko posiadacze ikony, która była by przypisana.

Czy istnieje rozwiązanie tego problemu? Przeszukałem chyba całe mpc, obecnie przeszukuje forum.teamspeak. 

Za wszelką POMOC z góry dziękuję!

@sebko1910

Zawsze możesz ustawić na danym kanale gildii i podkanałach odpowiedni joinpower tak samo w grupie w grupie permisja odpowiednia za to i_channel_join_power i ustawić na 70 jednej grupie a potem każdej innej grupie o np 1 mniej czyli 69 i tak samo ustaw na kanałach ;). Jeśli potrzebujesz pomocy wyślij adres ip na pw ;).

Opublikowano

Jest taka możliwość, ale trzeba by napisać bota do tego.

Wtedy ranga => strefa.

Moglibyśmy się jakoś dogadać ? 

Mogę Ci pomóc w tym ale to byś musiał pisać mi jutro najlepiej na steam tak o 15 :)!

Każda pomoc się przyda, na pw wysyłam steam id. 

Opublikowano

@аноним

Grupy mające wyższe join power od innych, będą mogły "trollować". Tego chcę uniknąć. 

Może ranga kanałowa zweryfikowany która omija hasło itd.

Opublikowano

@аноним

Grupy mające wyższe join power od innych, będą mogły "trollować". Tego chcę uniknąć. 

@sebko1910

Zawsze możesz ustawić w permisjach kanałowych żeby mogli wchodzić tylko na te kanały na których mają rangę np zweryfikowany na kanale musiałbyś tylko zrobić rangę zweryfikowany na kanale i dodać te permisję b_channel_join_permanent b_channel_join_semi_permanent b_channel_join_temporary

b_channel_join_ignore_password b_channel_join_ignore_maxclients i po prostu niech Channel Admin nadaję rangę zweryfikowany na swoim kanale głównym wtedy mogą wchodzić też na podkanały danego kanału a tak to niech zakładają hasła lub zrób im podkanały Limited Limited wtedy i jeśli na kanale głównym będą mieli zweryfikowany na kanale to będą mogli wchodzić na swoje kanały

Opublikowano

Rozumiem, tylko gdzieś widziałem (teraz już nie pamiętam gdzie) takiego bota za free że ikona = strefa. I coś takiego chciał bym wgrać.

@аноним 

Jeżeli to się nie sprawdzi, na pewno skorzystam z twojej metody. 

Opublikowano

Rozumiem, tylko gdzieś widziałem (teraz już nie pamiętam gdzie) takiego bota za free że ikona = strefa. I coś takiego chciał bym wgrać.

@аноним 

Jeżeli to się nie sprawdzi, na pewno skorzystam z twojej metody. 

Takie boty nie są za "free" mogą być ewentualnie skradzione twórcy ale to już jest plagiat. :-)

Opublikowano

Witam i pozdrawiam. Patrz załącznik. W razie problemów pisz.

PS. Macie jeszcze jakieś zwariowane pomysły na boty? Pisać :)

PS2. Standardowo upload szwankuje mi tu na forum. W tym samym katalogu zamieść również plik ts3admin.class zawsze aktualny dostępny na stronie: http://ts3admin.info/

PS3. Darowizna mile widziana :) 

grouptochannel.php

Opublikowano

Dzięki @ ArioSpeak

Jest mały problem.

116=>110,// grupa którą należy posiadać => kanał który ma być sprawdzany   Linijkę należy skopiować tyle razy ile chcemy sprawdzić kanałów

116=>112,// grupa którą należy posiadać => kanał który ma być sprawdzany   Linijkę należy skopiować tyle razy ile chcemy sprawdzić kanałów

116=>115,// grupa którą należy posiadać => kanał który ma być sprawdzany   Linijkę należy skopiować tyle razy ile chcemy sprawdzić kanałów

116=>118,// grupa którą należy posiadać => kanał który ma być sprawdzany   Linijkę należy skopiować tyle razy ile chcemy sprawdzić kanałów

To bot kickuje tylko z kanału 118 reszty nie widzi.

Jak zrobię kilka instancji: w każdym konfigu dam tylko po jednym kanale to działa, tylko rypie procesy.

Da rade zrobić tak żeby mogło to być w jednym pliku ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na co ci taka opcja ? wystarczy ustawic "channel needed join power"  na kanał i dać rangę np voice z takim joinem i wtedy każdemu dajesz i wchodzi bez problemowo na kanał a inni nie mogą

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...