Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemeris [Dedyk] [Easy]

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem samego patchera z nadzieją, że mi pobierze cały folder z klientem :P Jednak pobrało tylko binke i folder pack. DLL'ki musiałem kopiować z innego folderu metina a folderu ''lib'' już patcher nie pobrał przez co nie chce się włączyć klient :X Poprawicie? Ewentualnie na inny hosting wstawcie klienta bo na MEGA już limit mam wyczerpany... :/

To zrób konto na fake email (polecam 10minute/fakemailgenerator) 

Można zapytać jak tam serwer? Ile osób jest online :) ? Dzięki z góry, pozdrawiam.

Serwer pada :) Ludzi ubywa może ze 100 os będzie

Nie mogę się zalogować. Wyskakuje mi za każdym razem informacja, że używam błędnego hasła. Zrobiłem drugie, trzecie i czwarte konto i na żadnym zalogować się nie mogę. Coś jest nie tak ze stroną czy o co chodzi?

Wszystko spatchowane/pobrane? Ch wybrane? Mi dziala bez problemu :) 

• Odpowiedzi 769
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem samego patchera z nadzieją, że mi pobierze cały folder z klientem :P Jednak pobrało tylko binke i folder pack. DLL'ki musiałem kopiować z innego folderu metina a folderu ''lib'' już patcher nie pobrał przez co nie chce się włączyć klient :X Poprawicie? Ewentualnie na inny hosting wstawcie klienta bo na MEGA już limit mam wyczerpany... :/

To zrób konto na fake email (polecam 10minute/fakemailgenerator) 

Można zapytać jak tam serwer? Ile osób jest online :) ? Dzięki z góry, pozdrawiam.

Serwer pada :) Ludzi ubywa może ze 100 os będzie

Nie mogę się zalogować. Wyskakuje mi za każdym razem informacja, że używam błędnego hasła. Zrobiłem drugie, trzecie i czwarte konto i na żadnym zalogować się nie mogę. Coś jest nie tak ze stroną czy o co chodzi?

Wszystko spatchowane/pobrane? Ch wybrane? Mi dziala bez problemu :)

Nawet nie mogłem zalogować się na stronkę. Ale już działa, wystarczyło poczekać.

Opublikowano

Podczas dzisiejszej przerwy poprawiono:

- dodano możliwość łączenia potek
- poprawiony przywołanie peta po teleporcie
- dodano wskaźnik hp oraz pe podczas PVP
- wyłączono wyskakujące okno po usunięciu przedmiotu
- poprawiono drop klucza zin na 7 piętrze DT
- dodano usuwanie kluczy oraz znaków po przejściu DT
- poprawiono teleport na dungeony
- poprawiono drop z metinów

Dodatkowo uruchomiono raty 50%!

Aby wszystkie zmiany były widoczne należy spatchować klienta.
Pozdrawiamy i życzymy miłej gry

tak poprawiono że leci jeszcze mniej:D Gj tylko tak dalej a serwera itak już nie uratujecie

Opublikowano

Wbiłem przysłowiowy 110lvl i nuda popędza nudą.. Dung na 105 nie jest zoptymalizowany, przy bossie muli.  Inflacja jak w afryce, KD'ki po 800kk. Nie polecam.

Opublikowano

tak poprawiono że leci jeszcze mniej:D Gj tylko tak dalej a serwera itak już nie uratujecie

Najpierw radzę zagrać a później sie wypowiadać,pozdrawiam.

Opublikowano

Najpierw radzę zagrać a później sie wypowiadać,pozdrawiam.

http://scr.hu/7aza/m5wjg Całe 5 itemów z czego aż może 1 wykorzystam (7 małży jej majątek) . Mój lnick nie ma tutaj znaczenia screen robiony dosłownie przed chwilą, :) Także nie mów mi , że nie grałem, skoro nie masz bladego pojęcia czy grałem czy nie :)    Dla porównania 2 metin: tym razem z data   http://scr.hu/7aza/iq7xn  I logi chatu bo będzie że  coś "podniosłem wcześniej"  http://scr.hu/7aza/6nyyx  Chcesz to ci więcej screenów dam jak te ci nie wystarczą :) Widać po samej aktywności administracji że mają na serwer wywalone, na 3 strony pytań etc odpowiedzą na 1 + wystarczy porównać jak często odpisywali na starcie a jak odpisują teraz :) Jak nie polecałem tak dalej nie polecam :)

Opublikowano

NAJPARWCIE MAPE OD 150 LVL

Mapka 150 jak i z wyższym ograniczeniem lvl-owym działa prawidłowo.

Wbiłem przysłowiowy 110lvl i nuda popędza nudą.. Dung na 105 nie jest zoptymalizowany, przy bossie muli.  Inflacja jak w afryce, KD'ki po 800kk. Nie polecam.

Dung 105 działa prawidłowo, problem z "Lagami" jest problemem występującym po Twojej stronie, nikt się nie skarżył aby na jakimkolwiek etapie dungeonu pojawiały się problemy.

Drop został delikatnie zwiększony %, nie oznacza to natomiast tego, iż z każdego kamienia metin będziesz miał pełne torby ekwipunku w perłach. :)

@Edit pokaż mi te 3 strony pytań na które nie odpowiedziałem. :)

Jak to zaraz padnie bo burza będzie u technika

Jeśli uważasz, że "burzę u technika" mogą spowodować błędy typu: Nie leci PO z bossa 150, fryzura nie daje odpowiednich wartość, słaby drop z metka itd to nie bierz się za robienie serwerów... :)

sygna2.gif

Opublikowano

Gra tu ktoś jeszcze? Administracja się udziela w ogóle? Robią coś z serwerem? Próbują jakąś reklamę zrobić czy coś? Jeśli administracja potrzebuje pomocy to zapraszam na PW. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...