Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemeris [Dedyk] [Easy]

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram tutaj dosłownie kilka godzin i powiem tyle :

na serwerze nie ma praktycznie wcale gospodarki...

Nie polecam.

z tego co widze z dzialu publikacji, grasz na kazdym serwerze na raz, takze jestes chachmet, kretacz i koloryzant

wypierdalaj xD

Tak gram na wszystkim co rusza :)

Nie ma co robić przyjacielu.

3703514729403791528062.png

• Odpowiedzi 769
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ogólnie jak się patrzy na komentarze ludzi to małe zainteresowane, szkoda bo szukam ciekawego serwera. Ale nie wiem czy tu grać 

Mam ten sam problem, chciałbym gdzieś zagrać, ale też nie na serverze gdzie trzeba dużo czasu spędzić.

Taki na 2 tygodnie server...

Patrząc na sytuacje na Nemeris, to nic ciekawego...

Der...(nie podam dalej nazwy servera, każdy wie o co chodzi) tam też słaba sytuacja...

Admini mają wyrąbane na komentarze ludzi...

Opublikowano

Ktoś też ma problem z zalogowaniem ? 

Witam, zgłoś się pod ten nr GG: 60274730 

:v znow bd czekał 3 strony aż mi na pytania odpowiecie?

kostium nie jest stały, jest 30-dniowy.

Staruszka odzyska swoje moce przy aktualizacji :)

to chyba coś źle widzę.... http://scr.hu/7aza/n7tjw

Edit: jaki jest sens dropu przepustek 140 na mapie 85?

Opublikowano

@UP Przepustki tam nie lecą, ale sprawdzimy to.

>.> to fajnie nawet nie wiecie co gdzie dropi :P wracając do kostiumu od starszej czemu jest na 7 dni? I CZYJ TO BYŁ POMYSŁ ŻEBY DODAWAĆ MATERIAŁ DO BLASKU? TO PO CH*J KUR*A JEBA*E RYBY ŁOWIŁEM? ŻEBY NA 2 DZIEN NIE MOC ICH SPRZEDAC Z JAKIMS ZYSKIEM? DZIĘKI

Opublikowano

@UP W godzinach szczytu 700-800

Pomyliłeś się o jedno "0" :P Znow mam sie upominac o odp?A i tak banujesz boty że za 2-3 dni bd miał wędke +9 o ile nie spali :D pozdr

Opublikowano

Sporo graczy jest tylko tego nie widać albo expią,dropią itp ale coraz więcej graczy przybywa jak na moje oko.

"Expią dropią"? Mapa 105 4 kanały 2 bossy + 2 metiny na spokojnie bez nerwów sobie obskakuje :) Nie było parę dni temu sytuacji (obecnie nie gram, bo itak nie zapowiada się na poprawę patrząc ze administracja wgl nie odpisuje tu + resztki graczy bocą lub lataja na dmg/wh) że któryś był ubity :)

Opublikowano

Jak jest z ulepszeniami?

Ulepszenie typu +1 - +9

Czy item na item od razu?

I ile jest % na ulepszenie?

Przez Prestie mam niechęć do medium gdzie powinienem mieć na prestii spokojnie 5 full sety gotowe ale cały czas mi palilo przy tych 30-40% więc nienawiść do niskich % jest

Opublikowano

Jak jest z ulepszeniami?

Ulepszenie typu +1 - +9

Czy item na item od razu?

I ile jest % na ulepszenie?

Przez Prestie mam niechęć do medium gdzie powinienem mieć na prestii spokojnie 5 full sety gotowe ale cały czas mi palilo przy tych 30-40% więc nienawiść do niskich % jest

Od +1 - +6 perły na +7-+9 ulepy bossow/dungow (czy jakos tak) :p Odradzam grać chyba że chcesz łazić do znudzenia na DT (bo to jedyne sensowne źródło zwykłych pereł)  :) Ten serwer itak powoli umiera, admini się nie interesują, gracze odchodzą

Opublikowano
Podczas dzisiejszej przerwy poprawiono:

- dodano możliwość łączenia potek

- poprawiony przywołanie peta po teleporcie

- dodano wskaźnik hp oraz pe podczas PVP

- wyłączono wyskakujące okno po usunięciu przedmiotu

- poprawiono drop klucza zin na 7 piętrze DT

- dodano usuwanie kluczy oraz znaków po przejściu DT

- poprawiono teleport na dungeony

- poprawiono drop z metinów

Dodatkowo uruchomiono raty 50%!

Aby wszystkie zmiany były widoczne należy spatchować klienta.

Pozdrawiamy i życzymy miłej gry

sygna2.gif

Opublikowano

Pobrałem samego patchera z nadzieją, że mi pobierze cały folder z klientem :P Jednak pobrało tylko binke i folder pack. DLL'ki musiałem kopiować z innego folderu metina a folderu ''lib'' już patcher nie pobrał przez co nie chce się włączyć klient :X Poprawicie? Ewentualnie na inny hosting wstawcie klienta bo na MEGA już limit mam wyczerpany... :/

...

Opublikowano

Nie mogę się zalogować. Wyskakuje mi za każdym razem informacja, że używam błędnego hasła. Zrobiłem drugie, trzecie i czwarte konto i na żadnym zalogować się nie mogę. Coś jest nie tak ze stroną czy o co chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...