Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o opinii graczy ws Izaka?

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym co aktualnie dzieje się pomiędzy izakiem a graczami CS:GO, podobno ludzie chcą by zaprzestał swojego "czeledża" od silvera do globala w 10 dni bo rujnuje tym grę nowym. 

Opublikowano

Nic o tym nie sądzę. Szkoda, że nikt nie miał pretensji jak robili taki sam challenge w lolu.

Opublikowano

Zawsze znajdą się pajace co dopierdolą sie do wszystkiego.

Izak ma widownie, jest sławny to trzeba "podłożyć mu kłode pod nogi".

Opublikowano

Skoro w lolu takie 'czelendże' są w porządku to dlaczego w CS'ie miałoby być inaczej?

btw. Skoro zmieniłem nazwę tematu, to nie bez powodu.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Jak myślicie powinien zakończyć ten "czelendż" na zagranicznym forum wybuchła spora burza w sprawie izaka. 

Te raki zza granicy mają największy ból dupy do tego izaka. I to niby polaczki płaczą o wszystko.

Niech robi sobie tego czelendża i ch*j innym do tego, po prostu zazdroszczą, że sami takich statów nie zrobią.

Smurfy są praktycznie od początku cs:go, to, że 1 streamer zakończy swój challenge to nic nie znaczy. Słyszałem, że w połowie meczy izak grał na jakiegoś smurfa, więc ten ból dupy jest o nic. I tak pewnie 45% płaczących ma smurfa, kolejne 45 ma rangę poniżej kałacha (choć pewnie i więcej), pozostałe 10 to normalni gracze.

tenor.gif

Opublikowano

a kogo to ochodzi ze ktos sobie gra na smurfie jest miliony smurfow.... sam mialem 8 kont do smurfowania i trolowania na raz... teraz gralem 3-4dni na koncie brata i wbilem mu wysoka range kogo to ochodzi ze jakis izak gra na silvery? 

Opublikowano

Te raki z zagranicznych forum plakali tak samo, bo myśleli, że izak ma viewboty.. Tak jak ktoś napisał wyżej, chcą mi kłode pod nogi dać i tyle.

Czemu niby miał kończyć "czelendż" dla mnie fajnie się to ogląda, a że smurfuje to mnie to nie obchodzi..Ból dupy i tyle.. Też jak zaczynałem grę w cs kilka lat temu to były smurfy, ale dla mnie to było motywacją aby grać jeszcze lepiej..

Opublikowano

Dobra, widzę że nikt nie spojrzał na to trzeźwo. XDDD

Szczerze, porównywanie takiego challenge z podobnym challenge z lola nie ma najmniejszego sensu, serio. W lolu cała drużyna pracuje na sukces, wygraną, a w csie 1 osoba może zmienić losy gry.  Według mnie jest to psucie community, frajdy z gry dla początkujących/słabszych graczy. 

Weźmy na przykład takiego Kowalskiego, z rangą s4, wejdzie sobie po obiedzie postrzelać w csa, bo lubi, dla frajdy, trafia na Izaka w enemy i co? I wkurw, bo musi użerać się z osobą grającą na wiele wyższym poziomie od naszego Kowalskiego. I nie usprawiedliwiajcie Piotrka, że grając z lepszymi to wiecej się nauczysz o grze (XDDDD) bo to nie ma też sensu. Taka nauka ma sens jak grasz z kimś i ktoś daje Ci porady, a nie jak wyjeżdża na całą twoją drużynę eliminując ją co rundę. 

Zanim powiecie, że mam jakiś ból dupy, że jestem gównem z niską rangą, że gimbus, to was uprzedzę. Mam 18 lat i może mam niską rangę, ale nie gram jak Wy, że 50h w 2 tygodnie minimum bo musze być pro (XDDD), jeżeli zagram raz w tygodniu to jest dobrze a i tak jestem wyżej od 60% chyba tego forum. Dzięki za uwagę i cześć. ;)

[

2fd58d641355c109312c22dcc2c0fdc5.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Wyjebane, nie oglądam go to mnie nie obchodzi, może sobie grać. Trafi na cheatera? Dobrze, bo dzięki jego armii gimbusów i reportów od nich szybciej będzie zbanowany :)

A niech gra będzie śmiesznie na goldach tyle cheaterów że zobaczymy jak sobie poradzi, właśnie przegrał mecz na silver 5 :D

xDDD, grałem z 200 mm'ów na wszystkich smurfach/pożyczanych kontach i widziałem może 4-5 osób odpalonych + 2/3 w jednym meczu na supreme/globalach bez prime, ludzie nadal płaczą o haxy jeżeli ktoś jest od nich lepszy?

.

Opublikowano

Szczerze, porównywanie takiego challenge z podobnym challenge z lola nie ma najmniejszego sensu, serio. W lolu cała drużyna pracuje na sukces, wygraną, a w csie 1 osoba może zmienić losy gry.  Według mnie jest to psucie community, frajdy z gry dla początkujących/słabszych graczy. 

Weźmy na przykład takiego Kowalskiego, z rangą s4, wejdzie sobie po obiedzie postrzelać w csa, bo lubi, dla frajdy, trafia na Izaka w enemy i co? I wkurw, bo musi użerać się z osobą grającą na wiele wyższym poziomie od naszego Kowalskiego. I nie usprawiedliwiajcie Piotrka, że grając z lepszymi to wiecej się nauczysz o grze (XDDDD) bo to nie ma też sensu. Taka nauka ma sens jak grasz z kimś i ktoś daje Ci porady, a nie jak wyjeżdża na całą twoją drużynę eliminując ją co rundę. 

Zanim powiecie, że mam jakiś ból dupy, że jestem gównem z niską rangą, że gimbus, to was uprzedzę. Mam 18 lat i może mam niską rangę, ale nie gram jak Wy, że 50h w 2 tygodnie minimum bo musze być pro (XDDD), jeżeli zagram raz w tygodniu to jest dobrze a i tak jestem wyżej od 60% chyba tego forum. Dzięki za uwagę i cześć.  ;)

Heheszhky w lolu cala drużyna ? no to tak izak jest teraz w silverze 5 czy gdzies tam no ale uj jest w silverze a silver w csie jest jak braz w lolu no to lecimy dalej smurf pickuje sobie kate riven czy nawet inne op gowno i robi gre 1v5 tak samo jak izak na meczach gra 1v5.Skoro kowalski lubi strzelac dla frajdy niech idzie sobie na uproszczony skoro lubi strzelac dla frajdy to nie bedzie mial różnicy grajac na uproszocznym czy mmie.O co chodzi z tym ze jestes o 60%wyzej tego forum? to ze masz inna plakietke w csie niz 60% tego forum ta plakietka nic nie znaczy 

A niech gra będzie śmiesznie na goldach tyle cheaterów że zobaczymy jak sobie poradzi, właśnie przegrał mecz na silver 5 :D

Haxy na goldach ? prosze cie wez no pobierz demko jakiegos "cheatera" z golda i go  rozpisz jesli wgl wiesz co to znaczy :D

Opublikowano

Zanim powiecie, że mam jakiś ból dupy, że jestem gównem z niską rangą, że gimbus, to was uprzedzę. Mam 18 lat i może mam niską rangę, ale nie gram jak Wy, że 50h w 2 tygodnie minimum bo musze być pro (XDDD), jeżeli zagram raz w tygodniu to jest dobrze a i tak jestem wyżej od 60% chyba tego forum. Dzięki za uwagę i cześć.  ;)

Heheszhky w lolu cala drużyna ? no to tak izak jest teraz w silverze 5 czy gdzies tam no ale uj jest w silverze a silver w csie jest jak braz w lolu no to lecimy dalej smurf pickuje sobie kate riven czy nawet inne op gowno i robi gre 1v5 tak samo jak izak na meczach gra 1v5.Skoro kowalski lubi strzelac dla frajdy niech idzie sobie na uproszczony skoro lubi strzelac dla frajdy to nie bedzie mial różnicy grajac na uproszocznym czy mmie.O co chodzi z tym ze jestes o 60%wyzej tego forum? to ze masz inna plakietke w csie niz 60% tego forum ta plakietka nic nie znaczy 

Zwłaszcza jeżeli w enemy trafi Ci się troll i masz gierkę 4v5. :)

A jeżeli Kowalski chce sobie zagrać dla frajdy to niech spierdala na uproszczony, dobre. Bo uproszczony = mm. 20 graczy drących mordy do mikrofonów to jest rzeczywiście frajda. Ja nie mam zamiaru tutaj obwiniać Izaka o to, że sobie smurfuje czy bronić tych co grają przeciwko niemu, jeżeli gra i sprawia mu to frajdę, niech to robi. No cóż, ale przynajmniej niech się nie chwali tak tym że np. wykręcił 79 killi na s1 oraz 178 pkt, wow dobry wynik, wow. Nie czuję jakoś tej akcji, a chcę żeby ludzie tez widzieli minusy tej akcji, że jednak to nie jest takie hurr durr piękne, jakoby mogłoby się wydawać. :)

[

2fd58d641355c109312c22dcc2c0fdc5.jpg

Opublikowano

Zwłaszcza jeżeli w enemy trafi Ci się troll i masz gierkę 4v5. :)

A jeżeli Kowalski chce sobie zagrać dla frajdy to niech spierdala na uproszczony, dobre. Bo uproszczony = mm. 20 graczy drących mordy do mikrofonów to jest rzeczywiście frajda. Ja nie mam zamiaru tutaj obwiniać Izaka o to, że sobie smurfuje czy bronić tych co grają przeciwko niemu, jeżeli gra i sprawia mu to frajdę, niech to robi. No cóż, ale przynajmniej niech się nie chwali tak tym że np. wykręcił 79 killi na s1 oraz 178 pkt, wow dobry wynik, wow. Nie czuję jakoś tej akcji, a chcę żeby ludzie tez widzieli minusy tej akcji, że jednak to nie jest takie hurr durr piękne, jakoby mogłoby się wydawać. :)

Widze ze malo znasz sie na gierce jesli kowalski wejdzie na uproszczony to wpisuje do konsoli voice_enable 1

Opublikowano

Jak dla mnie większym paradoksem jest to że przy bilansie 37wygranych zeru przegranych mozna być nadal S3. Ten system jedynie powoduje to, że smurfiki są jeszcze bardziej usatysfakcjonowani.

Jak dla mnie większym paradoksem jest to że przy bilansie 37wygranych zeru przegranych mozna być nadal S3. Ten system jedynie powoduje to, że smurfiki są jeszcze bardziej usatysfakcjonowani.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Nie wiem, jakie  jego statystyki były, ale jeśli było tam z 400 meczy i z tego z 20 wygranych to normalne. Dużo latwiej by było mu kupić konto, przegrać 10 meczy potem kolejne pare spaść aż do silver 1. Pewnie miałby z 20 przegranych, potem po tych +30 wygranych pewnie już by okolice dmg były lub wyżej, ale jeśli ma konto gdzie W/L jest duża różnicy to nie ma co się dziwić, że po tylu meczach tylko dwa awanse. System jest dobry, bo zwykly takich gracz awansował by pewnie po 60 meczach, bo jego mecze nie były by wszystkie wygrane i jego staty pewnie dużo gorsze. 

Co do tematu smurfy były i będą, jedno mógł pomysleć i inne konto zalatwić, bo tak około 200 meczy ludziom zniszczy.

Opublikowano

Trochę szkoda ze wymęczył jakieś 100 osób. Silvery wychodziły z placzem i kilka osób dostało 7 daysa. Głupi challange polegający na meczeniu graczy. Mógł zrobić z unrankeda do ge w 10 dni. Chociaż to jest jest żadnym wyzwaniem.

Opublikowano

Meczeniem graczy to nazywasz?

Co ja mam powiedziec jak mam w teamie osoby co ustawic sie nie umia? Albo flesha uzywaja na swoj team bo przeciwnikowi to juz ciezko kebnac takim fleszem?

Opublikowano

Pisza na hltv ze silver 1 to miejsce dla niego, okrada innych ludzi, raszuje deagla wszedzie, idiota itp. Co prawda smurfowanie nie jest ok ale jak chce to niech robi nie mój cyrk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...