Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Tibia 10.96

Rexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym się Was zapytać jak mogę Scrackować mojego Xenobota? Szukałem w google, ale niestety nic nie mogłem znaleźć.. Dodam tylko, że z botem ostatni kontakt miałem przy Tibii 8.6 i był to Elfbot, domyślam się, że po takim czasie raczej elfbot już nie działa na nowego klienta, ewentualnie proszę Was o poradę, z którego bota mogę korzystać pod aktualną wersję.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pobierz scrackowanego XenoBota stąd, ten sam jest na pX. http://www.mpcforum.pl/index.php?/topic/1554872-XenoBot-pod-aktualną-wersję-Tibii-+-starszą-(10.93-10.96)

Jak nie, to Tibia Auto, chociaż ten pierwszy jest lepszy.

Okej, działa. Dziękuje Ci bardzo, tylko czy mógłbyś mi wyjaśnić dlaczego on mi loota nie zbiera? :p Ustawione mam na Enable, backpack wybrany tylko niestety on nie otwiera nawet zabitego potwora.

Opublikowano

Dziwne, nigdy nie miałem tego komunikatu z aktualizacją. Uruchom jako administrator i spróbuj się zalogować tymi danymi, które wysłałem Ci na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...