Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

xFatal

Ocena Prezentacji  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Prezentacja ci się podoba ?

• Tak
      6
    • Może być
      3
    • Nie
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, aczkolwiek ze swojej strony zastosowałbym tutaj czcionkę z polskimi znakami. 

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, aczkolwiek ze swojej strony zastosowałbym tutaj czcionkę z polskimi znakami. 

Tylko czcionka Typograph nie posiada polskich znaków

Opublikowano

Nawet okej, aczkolwiek mogłeś postarać się bardziej (dodać jakieś efekty lub flary)  ;)

Opublikowano

Prosta Grafika ;3 ale masz like za dobre pomysl czekam z niecierpliwoscia na nastepne prezentacje w psd ;]

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Prosta, sympatyczna oraz nie wali po oczach.

Komuś się na pewno przyda. :)

Polecam.

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Banner taki sobie. Za dużo czcionka, za duża grafika. Nic specjalnego tylko po oczach bije.

Osobiście nie użyłabym prezentacji. Już nawet tekst napisany wyglądałoby lepiej niż ta grafika.

Jasne niby dla kogoś kto nie zna się na programach graficznych to niby 'dobre' ale mi się w ogóle nie podoba wykonana grafika. 

Zmniejszyłabym tekst i przyciemniła kolory ale to tylko moja ocena. :-) 

Specjalista
Opublikowano

Gigant. Prawie jak Microsoft. Zmniejszyłbym prezentację o połowe. Prezentacja w sama sobie powiedziałbym średnia. Jednakże lepsze to niż prezentacje niektórych serwerów. Dla leniwych w sam raz ;d

Opublikowano

Ogromne, jak dla mnie czcionka jest za duża. Zmniejszył bym wielkość liter o połowę. W prezentacji są zawarte zbędne informacje np. Po co wymieniać administracje? Moim skromnym zdaniem dostajesz 6/10. ;)

Opublikowano

brzydkie, już lepiej zrobić prezentacje w edytorze na forum niż użyć tej

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...