Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP4] Crezus Last Chaos - Multi Language

KarmelX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to lajtowo :D już się nie mogę doczekać . w ile czasu wbije maxa ?

Powiem tak.. jak ktoś jest chętny do gry i ma zamiar grać to wbije szybko, jak ktoś jest mozolny to będzie mu się to ciągnęło trochę.

Ogółem trudno nie jest.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A to lajtowo :D już się nie mogę doczekać . w ile czasu wbije maxa ?

Powiem tak.. jak ktoś jest chętny do gry i ma zamiar grać to wbije szybko, jak ktoś jest mozolny to będzie mu się to ciągnęło trochę.

Ogółem trudno nie jest.

Dzięki za info :D a jeśli chodzi o farmienie PU to odbywa się tak jak na globalu ? dawno nie grałem ,ale teraz nie ma w co grać więc chętnie zagram sobie .SET  zrobić cięzko jest na max lvl ?

Opublikowano

Dzięki za info :D a jeśli chodzi o farmienie PU to odbywa się tak jak na globalu ? dawno nie grałem ,ale teraz nie ma w co grać więc chętnie zagram sobie .SET  zrobić cięzko jest na max lvl ?

Crafting nie należy do rzeczy łatwych więc żeby się "wykoxać" potrzeba dużo czasu. Pu nie trzeba farmić, idzie progresywnie wraz z lvl'em.
Opublikowano

Crafting nie należy do rzeczy łatwych więc żeby się "wykoxać" potrzeba dużo czasu. Pu nie trzeba farmić, idzie progresywnie wraz z lvl'em.

To lajtowo jak  tak :D bo czekam na clienta i nwm czy bd dziś jeszcze iż chce go już mieć . Ile przywidujecie osób na start ?

Opublikowano

Ile przywidujecie osób na start ?

Podejrzewam, że w teamie nie mają wróżbity Macieja. Ciężko to przewidzieć, zależy to od wielu czynników.

---

Reklamujecie gdzieś serwer poza MPC? W sumie chętnie zajrzałabym, ale nie wiem czy zostanę na dłużej. Jakoś gry ostatnio mnie nie bawią. ;_;

Opublikowano

Był mały "poślizg" dlatego też client wleci trochę później niż pisał @KarmelX ale start odbędzie się zgodnie z planem ;)

DO startu 45 min i jak grać bez clienta ?? O której będzie możliwość pobrania go ?

Uspokój się. Jesteś jakiś w gorącej wodzie kąpany.  <.<

---

Idę pobierać clienta.  :D

Opublikowano

Client jest już dostępny do pobrania poprzez Google drive.

No to i ja zasysam jutro wbije dopiero  Ps. Odrazu szukam ogarniętej ekipy Jak coś to gg :) 

Dziękuje Administracji za udostępnienie swojego dzieła :) mam nadzieje że razem wspólnie rozwiniemy ten serwer :D 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

* TS też będzie ) mam 2 osoby .

pobierz sobie discord, większość ludzi na serwie będzie z tego korzystać;)

Opublikowano

Wszystko ok jak na ta chwilę . moje pytania .

1.Da się radę zdobyć peta ? bo questa dostałem i jakby był zbugowany 

2.Co z wierzchowcem ?

Pisałem już w grze, że w nocy będzie update naprawiający niektóre bugi.

A do czasu update quest na zwierzaki typu p1 jest zbugowany.

Opublikowano

Niektórzy się pytają o cash vote, otóż istnieje u nas na serwerze dzienny bonus cash.
0681c-b5e67179-280b-4878-a12a-c604f4a82d
Aby dostać cash należy kliknąć koronę, cash doda się automatycznie.
A przy okazji można zagłosować na nasz serwer poprzez vote :)

Opublikowano

Czemu takie lagi na serwie ?? Bd zwiększany lvl i jakieś nagrody będą dla osób które wbija max lvl TOP 10

Nie ma lagów na serwerze, nie wiem skąd takie wnioski. Raczej nie prędko przewidujemy wprowadzenie wyższego lvl capa. Co do nagród dla pierwszych top10 graczy z max lvl zobaczymy.

Opublikowano

Czemu takie lagi na serwie ?? Bd zwiększany lvl i jakieś nagrody będą dla osób które wbija max lvl TOP 10

Nie ma lagów na serwerze, nie wiem skąd takie wnioski. Raczej nie prędko przewidujemy wprowadzenie wyższego lvl capa. Co do nagród dla pierwszych top10 graczy z max lvl zobaczymy.

Też złapałem laga aż zwiesiło all Ani buffa ani nic Jedynie co mogłem zrobić to krzyżyk A teraz zalogować się nie idzie Bo postać online już z 15 minut 

Serwer  padł

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Też złapałem laga aż zwiesiło all Ani buffa ani nic Jedynie co mogłem zrobić to krzyżyk A teraz zalogować się nie idzie Bo postać online już z 15 minut 

Serwer  padł

Też tak mam . Dlaczego serwer off ? już  drugi raz dziś 

Opublikowano

Był mały problem z naszymi sąsiadami z zachodniej granicy, niestety nie byli zbyt inteligentni na to co robili. Zostało to już naprawione, więc zapraszam do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...