Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kisi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka @LoroS sorki że dopiero teraz pisze ale wcześniej czasu nie miałem zbytnio. Jeśli chodzi o lagi no to bywa tak że lagi są przez jakiś czas i bywa tak że ich nie ma. W gry wchodzi to że edycja ma już ładnych parę miesięcy co robi swoje na takim serwerze (Dużo graczy ma bardzo rozbudowane działki i takie systemy które potrzebują trochę czasu żeby pomyśleć). Ciągle jednak pracujemy nad znalezieniem nowych powodów lagów i sposobu na ich zniwelowanie. Przekłada się to na dłuższy czas po starcie nowej edycji bez lagów. Jak masz jakieś sugestie również to możesz pisać tutaj w temacie bądź na pw czy u nas.

Opublikowano

Witam, wbiłem na serwer chciałem pograć, ale się nie da ... Nic nie laguje, ale po jakiejś minucie crashuje mi gra. Nie wiem jak to naprawić, zaznaczyłem większość modów bo przydadzą mi się, bez modów to samo.

bjk8v7f.png

Opublikowano

Polecam gram tam co 2/3 edycje i jest cacy:P

Serwer z historią nie wyłamał się jak większość polskich serwerów na modach i istnieje przez długi okres czasu 

Opublikowano

Jesteśmy tego świadomi, pracujemy nad ich usunięciem

To jesli je usuniecie zmila checia walne jakies 48h ;D bo serwerek fajny a gralem tam na jego poczatkach a zaduzo mam wolnego czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...